Мъж прободе брат си с нож след семеен скандал в Лом

Двамата първо се скарали, след това се сбили
10 дек 2019 19:20, Красимир Ангелов
8
Мъж прободе брат си с нож след семеен скандал в Лом
Снимка: Reuters

Мъж е настанен в болница с прорезна прободна рана след сбиване с брат си в Лом, съобщават  от Областната дирекция на МВР – Монтана.

На 9 декември в 22,50 ч. в РУ Лом е получен сигнал от дежурен лекар в Спешна помощ при МБАЛ Лом, който съобщил, че в Спешния център се е явил мъж с прободна рана в областта на левия хълбок.

На място незабавно е изпратен дежурен автопатрул на група за охрана на обществения ред при РУ Лом, пред който пострадалият 43-годишен ломски жител заявил, че е намушкан с нож от непознат в района на Дунавския парк в града.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че същата вечер около 22,00 ч. между 43-годишния мъж и 47-годишния му брат възникнал спор в дома им, който впоследствие прераснал в сбиване.

Тогава по-големият брат причинил прорезна прободна рана в левия хълбок на брат си, като използвал намиращия се в дома им кухненски нож. Двамата мъже са дали подробни обяснения за възникналия инцидент.

Пострадалият е настанен в хирургично отделение на МБАЛ Лом без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"43-годишен ломски жител заявил, че е намушкан с нож от непознат в района на Дунавския парк в града." Нямаше ли наказание за такива измислици? Защо дивия селянин индиец не е арестуван, както и брат му ножара? Жалко, че не са се избили взаимно селяните овчари чесъни.
4
1
 
4
 
! Отговори
179 преди 4 години
За 30 години град Лом стана село.
3
0
 
5
 
! Отговори
ми, преди 4 години
Питиета, деградета.
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
традиции в мааалата!
1
0
 
11
 
! Отговори
Истанбул преди 4 години
Е, нали жертви на насилие са само жени?