Българин прегази моторист след лют скандал в Хага

Холандските власти са го арестували
23 дек 2019 09:24, Александър Попов
92
Българин прегази моторист след лют скандал в Хага
Снимка: ad.nl

Лют скандал на пътя завърши с тежки травми за 35-годишен моторист през уикенда в Хага.

27-годишен българин го подгони и прегази, след спор. Мотористът бил засечен и леко блъснат от "Мерцедес"-а на българина и решил да му потърси сметка, съобщава bg-voice.com.

Ситуацията ескалирала, а холандецът свалил каската и счупил страничното стъкло на колата.

27-годишният българин скочил да бие моториста, но той се качил на скутера си и потеглил.

Последвала кратка гонка, която завършила с удар в мотопеда. Според очевидци холандецът излетял няколко метра след удара и паднал на асфалта.

В резултат на това получил множесто травми – счупени китки, счупени прешлени и множество натъртвания по цялото тяло.

"Никой не реагира. Най-странното е, че до шофьора имаше бременно момиче, но той не се притесни от това и прегази човека", разказва свидетелката Натали.

Полицията в Хага съобщи, че българинът е арестуван.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В БГ си мислим, че велоалеите са за пешеходци също, защото тротоар няма за пешеходците, те велоалея ми направили да ми скачат отгоре докато вървя с детето, че и даже нямат звънци или сигнал нещо и се залетели върху нас. То в БГ и за парковете сме объркани, като гледам. Пеша, колело, скутери, всякакви неща и после газят децата и се оправдават, че те им скачат под колелата защото са три годишни, пък на каишка е трябвало да ги водим да не пострадат.Да им сложим и чип освен. Аман.
64
0
 
0
 
! Отговори
"Пол махст фрай преди 4 години
описанията на Альоша Полов са винаги маркови... лют скандал, чупене на джам с каска.. бременно момичеаняма ли конфликт кой е нарко-сутеньора, коя е залетялата полова работничка или "Пол махст фрай"
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оле, сега ще му подлютят туршийника!
62
0
 
3
 
! Отговори
Бае ви Прое преди 4 години
Чи и холадеца тряба да арестувате - той што чупи колата на чувяка?
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А доколко българин е този "българин" . Да не се окаже че е с типичното българско име Меемед и е със странен мръснокафяв цвят на кожата , сини венци ..... турското знаменце се вее в Мерджана или виси някакво парцалче с текст от корана ?В чужбина е пълно с такива , дето в България ако ги наречеш българи и скачат да те убиват ама като отидат на социал в европа и все за българи се пишат .
60
0
 
6
 
! Отговори
Еврогей преди 4 години
Бай *** си мисли, че в Европа може да прави същите маймунджалъци като у нас и после ще му се размине. Да ама не! Сега ще се гушка в затвора с холандските гейове. А бременната му съпруга трябва да си намери друг ***.
59
1
 
10
 
! Отговори
Юрист преди 4 години
Преди няколко години блъскам леко отзад едно ново Порше Кайен .Собственика отваря вратата и без да излиза ми вика -всичко наред ли е момче .След положителния отговор от моя страна, пожелава ми лек ден и си заминава. Жена ми миналия месец удря съвсем леко един 20 годишен таралясник за 1000 лв балабар с шофьора.Илиза Бай ***,налита на бой и оревава цялата улица!!!По социалния статус можете да познаете бук.луците на пътя!!!
58
1
 
2
 
! Отговори
серсемин преди 4 години
От къде ги крадете тез новини незнам. Къф мерцедес, тва е много възрастна "астра". Ако нашия беше с "мерджан" безкръвния албинос щеше да е най-малко леко умрял,щото западния човек не знае, че за балканеца двайсегодишния бенц е икона и знак за благосъстояние и никой не може да посяга на нея.
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мачкай ***, мачкай европейците!
56
2
 
6
 
! Отговори
Я па тоя преди 4 години
Я па тоя 61? В Холандия било имало местно население? Отдавна са три-четвърти църни с отенъци да кафяво.
55
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момчето се чувсва у дома си в Холандия.Харесва му да мачка местното население.
54
2
 
5
 
! Отговори
Pepe преди 4 години
В Германия също са агресивни всички колоездачи. Но започнаха да висят снимки и смачкани колелета по кръстовища та. Но е лошо за нас шофьорите. Мили немски колоездачи уважавайте хората които ви зареждаме магазините и складовете. Благодаря
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КратунВ цивилизования свят не се стои на велоалеи ако не си с колело....Ако са те бутнали нарочно е грозна постъпка, в повечето случаи най-вероятно ще отнесеш няколко псувни. Само в БГ хората си мислят, че велоалеите са и за пешеходци.
52
2
 
11
 
! Отговори
Конници без глава преди 4 години
Поне 90% от моторджиите са конници без глава. По южната дъга при моя скорост от 100 км/ч най-редовно ме подминават като пътен знак.
51
2
 
4
 
! Отговори
В индийски преди 4 години
Поне в цивилизования свят има относително еднакви правила за уличното движение. Проблемът с моторетките и колоездачите е,че масово не спазват правилата за движение и от ден на ден стават все по агресивни. Точно моторетките не спазват никакво предимство и ред за престрояване и превръщат европейските градове в индийски.Освен това една двутактова моторетка трови много понече въздуха от която е да е кола.
50
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На българите трябва да се забрани въобще да карат Мерцедеси. Независимо дали са частни лица, или НСО.
49
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До В море от скакалциТова, че си комплексиран и ти бърка в ГЗ когато някой мотор се нареди преди теб на светофар, си е абсолютно твой проблем. Това е световна практика и е начин за справяне със задръстванията във всички цивилизовани градове. Само наш *** се дразни когато не е пръв на мегданя. Дори като види мигач и бърза да се нАвре отпреди мигащия. Брутална селтащина!
48
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типичен холандец. Ако беше мигрант, щеше да се държи човешки.
47
1
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
отишъл в цивилизования свят за да си предава балканските чалъмисега след като покисне в килията и отнесе здрава глоба ще се усети че не си е заслужавалов 90% от случаите отнема доста години на нашенец да се пренастрои и следва възпитано поведение на шофиране на запад но през тези няколко годинки отнася голям брой глоби действащи превъзпитателно
46
8
 
24
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Холандците са грубияни. Веднъж в Амстердам, докато говорех по телефона, не съм забелязал, че съм минал върху велосипедната алея. Изведнъж, най-неочаквано един велосипедист ме изблъска в гръб. Ако можех да го догоня, щеше да му се случи нещо. Големи мъже, удрят и бягат. Тоз с мотора ще си помисли следващия път преди да чупи нечие стъкло с каската си.