За Павел Върба "Лудогорец" е кралят на БГ първенството

Двубоите с Интер и ШЛ в България са приоритетите му
28 дек 2019 11:30,
21
За Павел Върба "Лудогорец" е кралят на БГ първенството
Снимка: архив Reuters

Новият треньор на Лудогорец Павел Върба разкри защо е избрал офертата на българския шампион и какви са приоритетите поред него. Чешкият специалист пристигна в България и вчера се видя с ръководството на тима и част от директорите.

„Лудогорец е кралят на българското първенство, двубоите с Интер от Лига Европа и шампионската титла на България са приоритетите пред мен“, коментира Павел Върба пред „Нова тв".

Още по темата

"Отборът доминира тотално в българското първенство и осъзнавам, че никой няма да приеме от мен нещо различно от първото място. Още от първите срещи с ръководството на Лудогорец ме привлече идеята за Шампионската лига. Сам искам тази цел влизане в групите на турнира. Шампионската титла е по-важна, тя ни дава пътя към Шампионската лига, няма да подценим двубоя с Левски за Купата на България“, каза още чешкият специалист.

„Зарадвах се от жребия за Лига Европа, Интер игра със Славия (Прага) в Шампионската лига. Гледал съм няколко техни мача и вярвам, че българските фенове ще са доволни от крайния резултат", добави Върба, който призна, че на лагера в Турция към тима може да има и нови имена сред футболистите.

Още за спорт четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.