Скандал в заведение, пиян се качи на кола и удари шестима

Всички са настанени в болница
19
Скандал в заведение, пиян се качи на кола и удари шестима
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин, към 6:00 сутринта, е станало спречкване в столично заведение, каза на брифинг инспектор Лъчезар Близнаков от отдел "Пътна полиция" към Главна дирекция "Национална полиция".

"Съвсем рано сутринта преди няколко часа възникна инцидент в столично заведение. Станало е спречкване между охраната и посетители на заведението. Вследствие на скандала единият от посетителите излиза, качва се в автомобила си, удря двама човека от охраната и още четирима души, които са били в заведението. Всички са настанени в болница. Този господин също си е позволил да седне зад волана, употребил алкохол“, каза още инспектор Близнаков.

Пешеходец пък е пострадал на бул. "Цариградско шосе".

"В новогодишната нощ няма загинали участници в движението, въпреки това се случиха инциденти с водачи употребили алкохол. Хората продължават да си позволяват да се качват в автомобилите пили. На територията на Община Хисаря водач на 23 години, седнал зад волана с 1, 82 концентрация алкохол в кръвта се преобръща на пътя, на територията на Хасково също е станало едно произшествие с водач, който си е позволил да управлява с 1,72 промила. Сериозни стойности са за алкохол", каза инспектор Близнаков.

Той обърна внимание, че липсват сигнали от граждани по отношение на алкохола.

"Всички водачи, които сядат пили, са пили с някого. Как могат да стоят хората безучастни и да позволяват на някого да се качи в колата и да управлява?", попита инсп. Близнаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
7
 
! Отговори
Minuva42 преди 4 години
Тези простотии са навсякъде, но само в България не пропускат да отразят всяка една, за да ни е по-весел празника.Журналисти..?
16
2
 
4
 
! Отговори
Петрачинска преди 4 години
До МанолскиМрсен, прокажен народ!
15
3
 
20
 
! Отговори
Манолски преди 4 години
тотална простотия и побоища властваха в новогодишната нощ из цяла България :(
14
3
 
18
 
! Отговори
Teo преди 4 години
Типично по български. Те и коментарите такива. Единия като го били шестима искал и той така да направи. Чакай бе, дори и да са агресивни ако си с нормална психика все ще се разбереш с тях. Друго нещо са пияни и дрогирани и има опасност за живота ти. Но да седнеш зад волана и да газиш?!? Едно, че ако утрепеш шестима няма да излезеш скоро, второ, гражданските искове ще те съсипят! Ама кой да мисли!
13
0
 
3
 
! Отговори
До11 преди 4 години
А защо са те натръшкали шестима.... на интересен ли си се правил или Гойко Митич)?
12
7
 
12
 
! Отговори
Мейстър Емон преди 4 години
Ако шест мутри ти скочат е съвсем в реда на нещата да ги сгазиш. Аз обаче не бих им дал шанс да се изправят след това.
11
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се радвам, че го е направил. Мене като ме оправяха 6 *** и после се оказа, че Аз съм си виновен ме е яд, че не ги натръшках а се жалвах в милицията и прокуратурата които са един тумар които само яде парите на народа.
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От статията разбрах че всички които са се качили мъртвопияни да шофират но 01 през нощтта - не са сигнализирали ОРганите на реда:))
9
0
 
36
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Имам чувството,че държавата( територията) съвсем се е разпаднала.Чувството на безнаказаност е обхванала съществата с минимален когнитивен капацитет.Както се казва ежедневни битовизми.
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6 анаболни комплексара са скочили да убият човека просто той е бил по-умен и ги е сгазил, трябваше да ги застреля ако има оръжие, тези псевдо мутри-охранители.
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма гражданите да ви вършат работата, следете, проверявайте и т.н. Нали сте супер ченгета начело с кварталния от Банкя.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
""Всички водачи, които сядат пили, са пили с някого. Как могат да стоят хората безучастни и да позволяват на някого да се качи в колата и да управлява?", попита инсп. Близнаков."Ами някак е неприятно, когато се обадиш по каква и да е причина, усещането в теб да е "Уф, сега защо ги притесних тези хора, за кво ми е да се правя на съвестен гражданин, най-много аз да го отнеса някак си..."
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния ден в България изпълнен с простотия.За книжка трябва да искат сериозен преглед от психиатър.
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Този господин" ?!?!?Какъв господин може да е някакъв КРИМИНАЛ ????Самият изказ на милиционера показва че последствия за бандита НЯМА ДА ИМА.
3
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербави времена в гербавата държава...
2
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубаво е направил човекът. Скочили са му 6 тариката на куп, отскубнал се до бронята(колата) и след това ги е размазал като побеснял бик... Браво.
1
3
 
21
 
! Отговори
fact преди 4 години
браво,браво,Браво!