Откриха 17-годишната Михаела в Берлин

Тийнейджърката от Камено била при приятеля си
66
Откриха 17-годишната Михаела в Берлин
Снимка: МВР

17-годишната Михаела Михалева от Камено е открита от полицейски служби в апартамент в Берлин. Тя е в добро физическо и психическо състояние.

Още по темата
Момичето е изведено от квартирата, обитавана от приятеля й и семейството му и е настанена в социален дом в Берлин.

Михаела бе обявена за общодържавно, а впоследствие и за международно издирване. Тя бе в неизвестност от 6 декември миналата година.

В деня на изчезването си, момичето заявило на близките си, че отива на училище, но повече не се прибрало.

В края на месеца бе съобщено за изчезването на второ момиче от Камено, със същото име и на същата възраст – 17 годишната Михаела Иванова. Тя бързо бе открита в бургаския комплекс "Меден рудник" и предадена на родителите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ово е гражданин на Европа.
23
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E що да не си живее при приятеля си? За шведите може, за нея не може. А стига с тия двойни стандарти.
22
2
 
34
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
а снимка на "приятеля" може ли да сложите? След като сте пуснали снимката на момичето, макар законът да го забранява...Я, кажи кой закон забранява да се показва лицето на ИЗДИРВАНО младеж?
21
15
 
22
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Другата от Бургас пък избягала при приятеля си Юсуф (без майтап), защото баща й бил против връзката йм (да се чудиш защо е бил против)...То от много чудене се стига до под кривата круша! Да ти кажа защо... Защото е "***" по душа. Манталитета му е като на двудневен cкyнкc, защото цял живот е "робувал" на догми и порядки. И вие тук, като заклети "моралисти" му се възхищавате, като бебе - близалка.
20
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а снимка на "приятеля" може ли да сложите? След като сте пуснали снимката на момичето, макар законът да го забранява...
19
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще коментираме каквото си искаме. Още когато написаха тук, че е изчезнала, беше ясно на мнозина, че е отишла да работи или в Германия или в Холандия. Един вид коментиращите тук сме сме на половина разледващи и помагаме на органите, къде да търсят
18
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извинете, но на 17 години не трябва ли да пътува с ДВАМАТА си родители или с придрижител(и) с надлежно заверено пълномощно???Как така е минала 3-4 граници?
17
7
 
36
 
! Отговори
Ацо преди 4 години
Двама полицаи спират кола за проверка в Берлин,единия вика на другия: Абе Мехмед глей кво странно име Дитер Болен!
16
24
 
21
 
! Отговори
Защита на Детето ??? преди 4 години
Къде са всичките агенции за защита на детето ???имате ли право да разпространявате снимки на непълнолетни и да ги излагате на коментари от кои ли не - от които и нецензурни !?имате ли право да се намесвате в личния живот на дете така ???( обръщам се към редакцията на днес.бг ! )и последно: С каквато мера мерите с такава ще ви се мери, и с каквато съдба съдите с такава ще ви съдят ! за да не си мислите че вас и вашите деца няма да ви съдят така както вие съдите.
15
1
 
34
 
! Отговори
до 21 преди 4 години
Защото е обявена за издирване! Или когато е помогнете може, като има хепиенд да си мълчат хората!
14
30
 
10
 
! Отговори
Защо снимка ??? преди 4 години
А за какво и показвате снимката ?тя е на 17 години, в смисъл искате да и остане като некъв компромат срещу детето да я сочат с пръст ли ? ( щото едвали ще я изтриете и ще се индексира от google. Тя поне е имала кураж да се махне. Който няма грях пръв да хвърли камък ! - е казал Господ. Защо не си слагате вашите снимки като направите нещо такова ?!
13
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гърците не проверяват за акт за раждане, само паспортите гледат. Така че ако се паднеш на тяхна контрола (защото се редват, или наши проверяват, или техни).Винаги можеш да намериш подходящите "мама" и "тате" с твоята фамилия, с които да напуснеш държавата.
12
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНЕ Е ВЯРНО - ТЯ Е НЕПЪЛНОЛЕТНА !
11
4
 
15
 
! Отговори
КОКОНА преди 4 години
ТАЯ СНИМКА НЯМА НИЩО ОБЩО С ПУБЛИКУВАНАТА НА ОНОВА МОМИЧЕ С ПЛИТКИТЕ !!!!! КОЯ СНИМКА Е ИСТИНСКАТА ?
10
32
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До некадърници навсякъдГ-н Кадърник, вероятно все още не сте разбрали, че българските граждани вече 13 години пътуват съвършено свободно в границите на ЕС, че Шенген се отнася само до режима на външни за съюза граници и неграждани на общата ни държава? Не е ли време да го проумеете най-сетне, все пак сте толкова кадърен човек?
9
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другата от Бургас пък избягала при приятеля си Юсуф (без майтап), защото баща й бил против връзката йм (да се чудиш защо е бил против)...
8
1
 
55
 
! Отговори
2 преди 4 години
С хората от махалата контактували двете и както казва баща им ...напоследък само турска музика слушали...и-диотите не свършват.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От около година паспортната проверка към Гърция е пълен фарс, ако изобщо някой те спре за документи ги гледа само като бройка. Е, случва се и да питат за акт за раждане.През Гърция не е проблем да се напусне България, за Румъния не знам.
6
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18 се пътува с придружител. Как е минала границите?
5
5
 
70
 
! Отговори
некадърници навсякъд преди 4 години
Шенген през крив макарон за нас. Някакви непълнолетни си излизат от България когато им скимне и заработват по чужбина, а Тиквуна всяка седмица повтаря какви ни били стабилни границите. Ай сикрир.