Психичноболен вади нож на приятел по чашка, намушка го

Мустафа от Русе е познат в града с агресивното си поведение
Обновена: 9 яну 2020 10:58 | 9 яну 2020 10:50,
19

Снимка: Булфото

Известен с агресивното си поведение мъж намушка с нож свой познат посред бял ден в Русе.  Инцидентът е станал в ранния следобед, а пострадалият 38-годишен русенец е откаран в болница, съобщава Булфото.
Още по темата
 

Раната в областта на лицето не е дълбока и няма опасност за живота на пострадалия.

Хора от квартала разказват, че нападателят Мустафа е познат като много агресивен и не за първи път размахва нож. Преди десетина години бил приютен от приятел през зимата, но имал психически проблеми. След забележка, направена заради поведението му, Мустафа го нападнал и му отрязал ухото с нож. Лежал е и в затвора. Напоследък се събирал с компания на пазара, за да се черпят с алкохол. Очевидци разказват, че запоят започнал още от сутринта, след което следобед настъпила свада между Мустафа и друг мъж. Двамата се сбили, след което последвал и ударът с нож.

Работещите в съседните магазини подали сигнал на тел.112 и на място били изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“. Нападателят е задържан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
До питащ преди 4 години
У наше бг село всички смахнати се разхождат свободно. И да ти подскажа, роднините им плащат рушвет за да ги назначат на държавна работа за да седят някъде по 8 часа и да не правят глупости като този куку с ножа. Законът ги пази и веднъж назначен няма уволнение или съкращаване. В частна фирма не могат да ги назначат, там с рушвет не става. Най-често са във ведомства като МОН, там средата е подходяща и никой така или иначе не иска да ходи там та е лесно назначаването
9
1
 
14
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
"Мустафа е познат като много агресивен и не за първи път размахва нож."Като е "познат", защо се разхожда свободно по улиците? Няма ли в Русе полиция, съд, психиатрия? Докога ще ги търпят такива?
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"името" му казва всичко!!!
7
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пенчо тиранинът и едноличен диктатор на Русе започна с плана си за съсипване на русчук!
6
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Пенчо кмета е така, избрахте си го, сърбайте резултатите на комуноидно - фашисткия градоначалник!
5
13
 
2
 
! Отговори
русенец преди 4 години
по-добре за бойко отколкото за комунисти
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внимавайте с кого говорите на улицата! Не се обяснявайте няма да ви разберат!Б Я Г А Й ТЕОбраха ме брутално на улицата властите не направиха нищо освен да ми се подиграят
3
0
 
17
 
! Отговори
лъжата ЕС преди 4 години
Ще напълнят с такива ножари България.
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психично болен? Тоя си е най-обикновен пияница. Напили са се - сбили са се. И сега на топличко, 3 яденета на ден, легло, баня. Даже и в затвор няма да иде. Ще разправя как е виждал зелени човечета и една шейна с еленчета. Честито на данъците ми за новата година.
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сто процента е гласувал за банкянския. Електората му се състои от откачалки и държавни хрантутници.