Пожарът в хасковска автоморга ще се разследва от прокуратурата

При пожара изгоряха над 100 автомобила, предадени за скрап
26 яну 2020 08:17,
9
Пожарът в хасковска автоморга ще се разследва от прокуратурата
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата ще разследва огромния пожар в автоморга в Хасково, където са изгорели над 100 коли, предадени за скрап, съобщиха от пресслужбата на държавното обвинение.

Районна прокуратура в града е образувала досъдебно производство за това, че е запалено имущество на значителна стойност. Разследването се извършва от служители на ОД на МВР Хасково, след като е подаден сигнал за пожар в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в Хасково.

Още по темата


В него се съхранявали стари автомобили, предадени за вторични суровини. Собственик на базата е юридическо лице. До момента е установено, че са изгорели части и купета на над сто стари автомобили.

Разследването по случая продължава под ръководството на Районна прокуратура – Хасково, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 4 години
Така е в депото за отпадъци на ЕС.
8
1
 
8
 
! Отговори
Гешевтурата преди 4 години
То пък е една прокуратурааааа..............
7
2
 
2
 
! Отговори
🤔&#1 преди 4 години
Глупости, това е случаен палеж на някой от работниците който е искал да свали някоя част с оксижен и е станала белята по непредпазливост!
6
6
 
1
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Най накрая някой си е отмъстил за превъртяния километраж
5
1
 
15
 
! Отговори
Щом е автоморга преди 4 години
защо толкова реват? Явно умишлено са запалени, сега само метала отива за скрап и за други отпадъци няма да мислят, всичко друго е изгорено, както ромите горяг гуми за телта.
4
2
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АБСОЛЮТЕН УМИШЛЕН ПАЛЕЖ ЩОТО КАТО ИЗГОРИ ГУМАТА И ПЛАСТМАСАТА ОСТАВА ЖЕЛЯЗОТО КОЕТО ИМ ТРЯБВА!!!ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ДИМА Е ОТРОВЕН И ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО!ИМА СТАТИЯ В ГООГЛЕТО: ЗАЩО ГОРЕНЕТО НА ГУМИ Е ОПАСНО ЗА ЗДРАВЕТО!!-------------------ЕДНИ ИЗЛИВАТ ОТРОВИТЕ В РЕКАТА ЩОТО ТАКА НЕ ПЛАЩАТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ ИЛИ ИЗВОЗВАНЕ!ДРУГИ ГОРЯТ ГУМИ ЗА ДА СТИГНАТ ДО МЕТАЛА!АМИ НИКАКВО ЕС НЕ СМЕ, ЩОТО ТАМ НЕ САМО ИМА ЗАКОНИ НО И СТРАХ ОТ ЗАКОНИТЕ!
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е постановка от фирмата за да се укривт данъци, и сега ще обяви фалит.Заемите и задълженията ще си ги видите на кукуво лято. Точно същото правеха в Южна Италия през 80-те и нашите прекопирват...
2
2
 
18
 
! Отговори
истина е преди 4 години
Това не е държава , а разграден двор , в който цари беззаконието !
1
2
 
11
 
! Отговори
??? преди 4 години
Е,и ? Как ли ще приключи разследването,че не се сещаме?