Крадци отмъкнаха 13 000 паунда през капандура

Кражбата е станала във Велико Търново
28 яну 2020 17:45,
4
Крадци отмъкнаха 13 000 паунда през капандура
Снимка: Pixabay

Взломна кражба на пари от жилище във Велико Търново разследват служители на местното полицейско управление, съобщиха от полицията в града.

Още по темата
 

Престъплението е извършено в периода 26-27 януари, а неизвестните апаши проникнали в имота чрез отваряне на капандура. По данни на пострадалите от жилището липсвали около 13 000 паунда. На местопроизшествието е извършен оглед, което довело до  образуване на досъдебно производство.

Други 4000 лева са били измъкнати от от жилище в Стражица. Сигнал за случая е получен в понеделник.  Извършителят е проникнал в имота чрез разбиване на секретен патрон на входна врата. Полицията издирва извършителите на двата обира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вътрешна информация. Някой от родата е "пропял" или направо организирал грабежа.
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора, спрете да се хвалите на куцо и сакато с колко пари сте се прибрали от чужбина. Нито всичките ви роднини се радват за вас ,нито хората, които наричате приятели. Това от частен дом да се отмъкне толкова валута, смърди на човек с вътрешна информация и най-вероятно влизал и преди в този дом. Аз пътувам с банкови карти и малко кеш. Парите ми са застраховани и част от тях са на влог, а други в разплащателна сметка.
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прости хора. Има банки, все си си парити, какъв е проблема. Носят кеш пари. Плащането с карта е бързо, сигурно, хигиенично.
1
2
 
8
 
! Отговори
Зевзек преди 4 години
Това ще е Дядо Коледа! Неговият почерк е това!Гешев, бързо питай КС за имунитета му!