Спипаха криминално проявен, крадял от общежития в "Студентски град"

Задържаният е на 23 г. от Шумен
31 яну 2020 18:24,
6
Спипаха криминално проявен, крадял от общежития в "Студентски град"

Служители на Седмо Районно управление при СДВР са разкрили и задържали мъж, извършил няколко кражби от стаи в студентски общежития в София. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Действия по разследването стартирали след получени сигнали за извършени кражби на предмети и вещи от различни адреси в ж. к. „Студентски град“. В резултат на предприетите оперативно-издирвателни действия бил установен и задържан извършителят на деянията - 23-годишен, криминално проявен и осъждан мъж от Шумен, пребиваващ на територията на столицата без адресна регистрация. Част от откраднатите чужди вещи са намерени иззети.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура задържаният е привлечени като обвиняем за престъпление по чл. 195 от НК. Наложена му е мярка „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Работа по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава под надзора на прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
абе.. преди 4 години
вие нормални ли сте? Нали всички имат телефон, компютър, обувки, яке, може кафемашина... Като са студенти, да не е като в казармата да имаш скатка с тениски и един шинел. Пред нашия блок откраднаха кучешка колиба и тенекиената паница на кучето, а то даже е свободно, от тези с обеца, вие какво щели да им откраднат на студенцията. Каквото и да е, си е кражба!
4
0
 
3
 
! Отговори
д-р Иванов преди 4 години
Има и хора, които изглеждат бели но са второ качество. Цвета все пак няма значение за качеството на човека.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От шумен, без софийска регистрация.От вашия електорат е.Не от на Фандъкова.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво е крадял?Учебници по висша математика ли?
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Електоратът на Фандъковица