Мъж се простреля в устата заради несподелена любов

Инцидентът се е случил в неделя вечерта
3 фев 2020 12:00, Ния Христова
19
Мъж се простреля в устата заради несподелена любов
Снимка: БГНЕС

Млад мъж се простреля в устата заради несподелена любов в неделя вечерта, съобщи в. Монитор. Причините и мотивите за инцидента все още не са изяснени. Мъжът в момента лежи в реанимацията на болницата във Велико Търново и все още има опасност за живота му. В неделя през нощта му е направена няколкочасова животоспасяваща операция.

Медиците разказват, че мъжът е бил отчаян заради любовна несполука и решил да сложи край на живота си, като лапнал дулото на пистолета и натиснал спусъка. Куршумът вече е изваден, но не се знае дали състоянието на мъжа ще се подобри.

Това не е първият случай на опит за самоубийство с ловна пушка. Преди няколко години актьор от великотърновския театър избра да прекрати живота си по същия начин с дуло в устата и натискайки спусъка с пръстите на краката си.

38-годишен търновец продължава и до днес да живее с куршум в главата след прострелване по време на пиянска свада на метри от сградата на болницата. За жалост тогава куршумът засяда в мозъка на такова място, където не може да се извърши операция. Вече близо десет години мъжът живее с парче олово в главата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
4
 
! Отговори
Марио Пузо преди 4 години
" Умират глупаците"
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Списъка е едностранчив и непълен.Миналата година жена курсант във военното училище се опита да се самоубие пак заради несподелена любов.Военноте първо съобщиха,че било при чистене на оръжие но нещата лъснаха.Много любовни мъки в това Търново!От въздуха ли,от водата ли?
14
1
 
9
 
! Отговори
Рънърса преди 4 години
Жената е като кучето-гониш ли го бяга, бягаш ли-гони те
13
3
 
10
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 години
След жена и обществен транспорт транспорт никога не се тича. Само след минути идва друг/а. А иначе браво за микса между пистолет и ловна пушка.
12
3
 
9
 
! Отговори
експерт преди 4 години
И къде е логиката - като се гръмне, ще си спечели ли любовта?................................Логика, няма - има чувства. Да те информирам.
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За жалост генетично им е заложено на жените, да си търсят интереса, а любовта остава само на приказки, една колежка от университета, дето хич не ме отрази , когато тичах след нея, взела да ми пише у фейса, дали не търсят шоьори във фирмата където работя, че да вземели брат й!?Няма даже "Как си , що си ?"- директно ми поставя въпроса в заповедна форма.
10
4
 
9
 
! Отговори
Глупендър преди 4 години
Спрете да се занимавате с жени и си живейте живота.Ще си спестите много ядове,просто не си заслужава да тичате след тях и да им пълните гушите,а те да ви въртят на малкия си пръст.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Цецо МенТо само това да е.... "като лапнал дулото на пистолета и натиснал спусъка" ... "Това не е първият случай на опит за самоубийство с ловна пушка." ?????
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия мъже не са у ред, заради една.... жена да си слагат край на живота.Абсолютно ненормална работа. Ама много ненормална работа.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брееее..,един мъж да е мъж а не *** и да вземе да се простреля?!Какво става бе?!
6
3
 
18
 
! Отговори
либоФчията преди 4 години
Напоследък са се навъдили едни женски, двукраки, рогати газели...мнооо опсни! Купете си розов спрей, оранжеви боксерки и по една шепа жълти стотинки в джоба...кат ги зърнат и не ви закачат!
5
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психопат
4
4
 
35
 
! Отговори
Абе... преди 4 години
И като се простреля..ще се сподели ли любовта му?? Ей мъжете сме..глупави много. Ето и в природата ..20 кучета тичат след *** , а да сте видели 20 *** след куче.....
3
10
 
21
 
! Отговори
Бай Курти преди 4 години
Едно е ясно - женските са опасни за живота! Престанете да бягате след тях, обичайте само мъже и ще бъдете много щастливи!
2
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е такъв бъ.лък, че дори не може да се гръм.не ;)
1
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Будала!