Шофьорът с дрифта - 2 пъти му вземали книжката, имал и 17 глоби

Младежът е задържан, благодарение на охранителните камери
4 фев 2020 15:50, Анисия Иванова
28
Шофьорът с дрифта - 2 пъти му вземали книжката, имал и 17 глоби
Снимка: БГНЕС

Изяснена е самоличността на младежа от Бургас, който дрифтил в подземен паркинг на голям магазин в Бургас.

Той е разкрит, благодарение на кадрите от охранителни камери. 21-годишният шофьор е с книжка от около 4 години, а за това време имал 17 глоби, посочиха от МВР за bTV. Органите на реда допълниха, че той два пъти е лишаван от свидетелство за управление на МПС.

Още по темата
Частни охранители са подали сигнал в полицията и последвало задържането на мъжа.

"Имаме добра координация с охранителните фирми в града и реагирахме бързо. Установихме и издирихме водача. Наложихме санкция, беше констатирано и второ нарушение – нерегламентирано затъмнени стъкла. Автомобилът е спрян от движение до отстраняване на повредата", уточни комисар Неделчо Рачев, началник на сектор „Охранителна полиция“ към ОДМВР-Бургас.

От неправителствени организации сигнализират, че подземният паркинг е „любимо място“ за младежите, които обичат да шофират рисковано. Манол Тодоров от сдружение „SOS-ПТП“ обясни, че инцидентът е станал в час-пик, когато паркингът е бил пълен, а не в ранните часове, при липса на автомобили.

3000 лв. глоба и отнета шофьорска книжка е наказанието за бургаския шофьор, който беше уличен за дрифтове в подземен паркинг на голям магазин в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 4 години
Потенциален убиец, вкарайте го да полежи или му вземете книжката за поне 5 години, да порастне малко и готово.
22
2
 
1
 
! Отговори
Шуко преди 4 години
Голем праз малко бъраут в мола. По добре земете книжките на чубаните къде ги изкарват на село и после не знаят кво се прави на светофар.
21
1
 
1
 
! Отговори
ikar преди 4 години
До АнонименСега е хлапе според вас, но ако прегази някого, какво да го правим, да го върнем в детската градина, за да го възпитат? Ако сега не се вземат мерки сега, ще стане по0голям бандит и ще си разиграва коня вече не из паркингите, а из държавата - има твърде много примери за такива лица.
20
0
 
0
 
! Отговори
K.m преди 4 години
До АнонименОлигофрените не ги разбираме, бе баце!
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно ми е как ще ме закачат. Страшно елементарно е. Просто ще ти сложат една опашка да те гледа какви коли караш и къде живееш, после ще понатиснат и хората дето са записани съответните имоти и превозни средства на тяхно име. Такива тарикати ги разработват за няма и месец и после ще гладуваш на далаверки, приятел :))
18
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 4 години
Така е като няма държава - толкова нарушения и на никой не му пука.Утре ще убие някой.И съ биячите и изнасилвачите е така.Като стане медийна юуеюаь тогава малко го посмотват и толкова - на никой не му пука. никаква превенция - Алоо Гешев това е също битова ежедневна престъпност която касае обикновенните граждани.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Автомобила е и спрян от движение, така че с този поне няма как. Относно 3к лв, глобите вече отиват в общините, никакъв документ или нещо подобно не може да извадиш без да платиш. Това време приключиА този следващия, умния с вещите писани на други. Те няма да плащат ли? Много умници наизлезоха...
16
1
 
10
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
Че на всичко отгоре сигурно баща му му е купил колата :D аман от пишлемета с високо самочувствие.
15
0
 
10
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
От представеното CV,човек остава с впечатление ,че е ***,нищо не работещ и е въпрос на време да има и жертви докато се фукляви по най-добрият селки маниер
14
0
 
14
 
! Отговори
Бай Хой - до №9 преди 4 години
И сигурно нямаш и адресна регистрация и спиш под мостовете, за да не могат ЧСИ да ти направят опис на вещите.Ти си от бацилите на обществото!
13
0
 
16
 
! Отговори
kkk преди 4 години
Дали вече не е време малко да полежи?
12
1
 
14
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
Интересно е как пазиш равновесие с тоя акъл
11
0
 
26
 
! Отговори
До 10 преди 4 години
На 21 години със 17 акта. До колко години трябва да го чакат според теб?
10
0
 
15
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Ти да не си от "тъмните сили/цвета на нацията" и те живеят по този начин :). А аз плащам данъци и осигуровки за да могат такива като теб да съществуват.
9
48
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много злоба, много агресия, много дребни души, много елементарно мислене - повърхностно се чете в коментарите от по-долу. Вие не знаете кои са истинските ви проблеми, тръгнали да съдят обаче 20 годишно лапе. Не очаквам да ме разберете!!!
8
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Така че бъдете сигурни, че имате ли глоба към държавата ще си я платите."Не работя. Изкарвам си пари кеш по друг начин. Банки не ползвам на мое име. Не се осигурявам, ходя на частни лекари. Колите и моторите ми са на чуждо име, че да минават ГТП-тата и да им се плащат данъците.Интересно ми е как ще ме закачат. По същата схема мой близък отписа 12 000+ лева хактове.
7
0
 
8
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 4 години
Главния герой на филма " Шофьора " след каскадите в подземен паркинг си тръгна само с потрошен автомобил........................
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дрифт в мола селски бекове
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 5Зависи дали ми се живее и коко от тях ще взема със себеси !!!!!Парите не са всичко!
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама за такива демонстрации книжката трябва да се чупи на две и завинаги!Тоя на кола повече не трябва да се качва!За много превишена скорост също!Книжката се чупи на две и край с шофьорлъка за този живот!!!!Какви са тези меки наказания като за ***?!Сурови наказания трябват!СУРОВИ!!!!