Божков с 2 нови обвинения – за търговия с влияние и незаконни антики

Обемът на документите за екстрадиция също нараства
Обновена: 13 фев 2020 12:58 | 13 фев 2020 12:39, Нели Христова
43
Божков с 2 нови обвинения – за търговия с влияние и незаконни антики
Снимка: БГНЕС

Още 4 обвинения са повдигнати срещу Васил Божков. Това съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Обвиненията срещу бизнесмена Васил Божков нараснаха на 11, като новите две обвинения са за търговия с влияние и незаконно съхранение на антични ценности.

Заради новите две обвинения е нараснало и искането за екстрадиция, което е вече в обем 200 страници. В момента то се превежда на арабски език.

Очакванията са до края на седмицата или началото на следващата, то да бъде изпратено в правосъдното министерство, а оттам - за Абу Даби, където в момента се намира арестуваният собственик на "Нове холдинг".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВЕСЕЛБАТА С НАЦИОНАЛНАТА ИЗМАМА ООД ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА !!! РЕВИЗИИТЕ ОЩЕ НЕ СА ПОЧНАЛИ!!! :DНЕЩАТА ВЕЧЕ СА ЩЕ ОСТАНЕ ЛИ БОЖКОВ ЖИВ ИЛИ НЕ !! АКО ГО ВЪРНАТ ТУК ТОВА Е КРАЯ МУ ДО 2 МЕСЕЦА Е ПРИКЛЮЧИЛ ПРЕКАЛЕНО МНОГО БОГАТИ ХОРА ОКРАДЕ И ИЗМАМИ!!!ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА МУ Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА ДОГОВОРИ ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ И ДА ГО ПРИЮТИ --------- ДО 12 НЯМА НУЖДА ДА ТЕ АПОСТРОФИРАМ ИЛИ ДА ТИ ОТГОВАРЯМ ТОЗИ Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК САМО БУДА Е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК ОТ НЕГО В БЪЛГАРИЯ!
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой обаче може ли да ми каже защо точно сега се повдигат? Васил Божков да не се занимава с това от вчера?Защото на никой досега не ми "стискаше да го тричи! Човек с много пари има на практика, неограничена власт.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има много които се боят но ако има обезщетение ще подадат сигнал до герб или до гешев, нека само уточнят?Да не да заместят отвличанията инизнасянията зад граница с цел проституция, тогава ... че мниго алчни ще се хвърлят, ама не на когото трябва ...
17
1
 
12
 
! Отговори
ГЕШЕВ преди 4 години
Пеевски го ръчнаха в Щатите с делата по закона "Могнитски" и закона "РИКО" и той сега се откупува като активизира частната му Прокуратура да лови уж "руски агенти" и олигарси.
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ако върнат Васо, на много хора ще им подскачат сърцата, той си го каза, че знае много и няма да мълчи"----------------------------------------------------------------------Да де. Те и МишоБирата и ВанчоТанов знаеха и много можеха да разкажат ...
15
11
 
3
 
! Отговори
Смърт на изверга! преди 4 години
Ще се изплащат ли обезщетения на пострадалите от него жени (хиляди изнасилени и бити) и къде може да се подават тези заявления? Има много които се боят но ако има обезщетение ще подадат сигнал до герб или до гешев, нека само уточнят?
14
0
 
17
 
! Отговори
КОЙ преди 4 години
А Шиши кога?
13
4
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
И КРАДЕНИТЕ КАРТИНИ НА КОЛЬО ФИЧЕТО БЯХА НАМЕРЕНИ В БОЖКОВ А ТОЙ ОБЯСНИ, ЧЕ СЪВСЕМ ЗАКОННО ГИ Е КУПИЛ ОТ НЯКАКЪВ НАРКОМАН КОЙТО ГИ БИЛ ЗАЛОЖИЛ В ЗАЛОЖНА КЪЩА :DКОГАТО НАМЕРЯТ КРАДЕНА СТОКА У БОЖКОВ ТОЙ НИКОГА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е КРАДЕНА А АКО Е НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО ТОВА НИКОЙ НЕ МУ Е КАЗАЛ , ЧЕ Е ТАКОВА И ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ДЪРЖАВАТА!РЕДОМ С БОЖКОВ ТРЯБВА ДА ВЛЕЗНАТ В ЗАТВОРА ПОНЕ 100 ЧОВЕКА ОЩЕ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ДРУЖЕСТВАТА КОИТО ФАЛИРА И ИЗТОЧИ ЗА ДА ОБЕРЕ МИНОРИТАРИ ,СЪДРУЖНИЦИ И ДЪРЖАВАТА!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САМО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА С НАЦИОНАЛНАТА ИЗМАМА ООД СА ДОСТАТЪЧНИ ДА ЛЕЖИ ДО ЖИВОТ!!!Не, не са. И престъпление Ина само тогава, когато закон е нарушен.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обвиненията срещу бизнесмена Васил Божков нараснаха на 11. Към предните 9 са добавени и търговия с влияние и незаконно съхранение на антични ценности. Някой обаче може ли да ми каже защо точно сега се повдигат? Васил Божков да не се занимава с това от вчера? Има ли в Бг човек, който да не знае, че той от много години незаконно съхранява антични ценности? Това, което се случва с нашата прокутура, смахва на мечка, събудила се от зимен сън. И не сама се събудила, а след като външен яе ръчнал в дъто
10
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А незаконното съхранение на антични ценности май беше законно до вчера!
9
1
 
15
 
! Отговори
нищо ново преди 4 години
Прокуратурата прави същият цирк както с КТБ. Десетки обвинения, хиляди страници обвинителен акт, безкрайни дела и накрая нищо, но създават впечатление, че много работа вършат.
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако върнат Васо, на много хора ще им подскачат сърцата, той си го каза, че знае много и няма да мълчи
7
5
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
САМО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА С НАЦИОНАЛНАТА ИЗМАМА ООД СА ДОСТАТЪЧНИ ДА ЛЕЖИ ДО ЖИВОТ!!!А ЗА ТЪРГОВИЯТА С КРАДЕНИ АНТИКИ И ТАКИВА КОИТО СА СОБСТВЕНОСТ НА ДЪРЖАВАТА А ТОЙ НЕ ГИ Е ПРЕДАЛ НА НЕЯ СИ ИМА ЕКСПЕРТИ !!ВЪПРОСА Е , ЧЕ ГОДИНИ НАРЕД ВСИЧКИ БЯХА СЪС ЗАТВОРИ ОЧИ И В ЕДИН МОМЕНТ СЕ ПРИСЕТИХА ЗА НЕГО КАТО , ЧЕ НЕ СА ЗНАЕЛИ :D
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в момента се пресъздава поговорката "на умряло куче нож вади" те тва е наща прокуратура
5
2
 
19
 
! Отговори
Гешев, свали чадъра преди 4 години
А защо прокуратурата го прикрива за атентата срещу Кенеди, глобалното затопляне, разпространението на корона вируса и за малките деца, изяждани от неговата компания?
4
2
 
16
 
! Отговори
това е ужасно преди 4 години
Трябва да се открие книга за престъпленията на божков и там всеки да може да сподели неговите безчинства. Знае се че е изнасилил поне 1000-1500 жени а и обири на апартаменти е правил над 5000 жилища е разбил сам или с други престъпници! Дрога е вкарвал с влакове и кораби танкери.
3
13
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВАЖНОТО Е, ЧЕ ЛИЧНО ШЕФА НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ Е БИЛ НА СРЕЩА СЪС ШЕЙХА НА ДУБАЙ ДА СЕ ДОГОВОРЯТ БОЖКОВ ДА СЕ СКРИЕ ВЪВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ ФАЛШИВИЯ ПУТИН!НЕ СЛУЧАЙНО БСП СЕ СКЪСАХА ДА ЗАЩИТАВАТ БОЖКОВ!
2
2
 
26
 
! Отговори
Ало Гинес! преди 4 години
С тези последни обвинения Божков изправарва Хитлер в световните класации за най-голям престъпник.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милион обвинения!Молят се поне едни да мине, че половината прокуратура, ще трябва да си подава оставката.