Битка ще има: Уреден е мачът между Кубрат и Джошуа

Сделката е факт, обясни промоутърът на световния шампион
Обновена: 15 фев 2020 13:57 | 15 фев 2020 13:30, Петя Славова
77
Битка ще има: Уреден е мачът между Кубрат и Джошуа
Снимка: БГНЕС

В последния ден за договаряне на мач между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев битката изглежда на 100% сигурна. Промоутърът на световния шампион Еди Хърн обяви, че сделката е факт, като другата седмица ще бъдат обявени дата и място, предава Boec.bg.

Ето какво сподели шефът на "Matchroom boxing":"Ще бъде на някой от двата стадиона – "Тотнъм" или "Арсенал". Двете съоръжения са в Северен Лондон, предлагат перфектни условия за такъв мач“,  сподели Хърн пред talkSPORT.

"Миналата нощ говорихме с IBF и им казахме, че сделка има. Контрактите ще бъдат финализирани следващата седмица с потвърждението на мястото и датата. Края на следващата седмица“, допълни мениджърът на Джошуа.

Вижте още по темата в Boec.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Вие всички дето не обичате България , я плюете, и ставате германци и американци и руснаци и всякакяи други, и плюете тука на български, Вие просто сте Предатели, най- долната класа на света
65
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕАз съм българче и силнамайка мене е родила;с хубости, блага обилнамойта родина е мила. Аз съм българче. Обичамнаште планини зелени,българин да се наричам -първа радост е за мене. Аз съм българче свободно,в край свободен аз живея,всичко българско и роднолюбя, тача и милея. Аз съм българче и раснав дни велики, в славно време,син съм на земя прекрасна,син съм на юнашко племе.Ето затова подкрепям Кубрат Пулев.
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ще си разделят няколко милиона за 1 час цирк като трите хикса се мята на кеч и прибира тлъста пачка"Що тогава не отидеш ти да се мяташ на кеч и да прибираш тлъсти пачки?)))
63
1
 
8
 
! Отговори
Браво ! преди 4 години
Дори самият мач за световната титла е голям успех за Кубрат !
62
5
 
7
 
! Отговори
az преди 4 години
Абе защо под всяка статия, където хората решат да си кажат мението изпълзяват някакви мишкоци и почват да мрънкат, как сме били жалки да плюем по тоя или оня. Как не сме били българи, че не му целуваме гъзоната и т.н. Айде стига бе клошове, всеки си има право на мнение. Вие като сте зомбирани офци другите кво да правят?
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е пробит веднъж и Руис показа как може да се победи шампиона. Успех на Кобрата-пожелавам му поне 7-8 милиона паунда...
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледал съм по тв великите боксови мачове с Мохамед Али, Фрейзър, Форман , Нортън и тн.По-велики не съм гледал и няма да видя.Говоря за тежката категория. От 1992г. насам съм гледал по тв почти всички значими двубои във ВСИЧКИ категории от 130 паунда нагоре. Та да си дойдем на думата. Преди първият двубой на Кобрата с Джошуа, нашият се беше наакал от страх и пренебрегна 5 милиона паунда, като тогава 100% щеше да яде як лобут. Колкото и да е странно-сега Кобрата има малко по-голям шанс. Джошуа
59
5
 
6
 
! Отговори
Победа преди 4 години
Пулев по велик и от Путин
58
4
 
5
 
! Отговори
Unufri преди 4 години
Духом съм за Кобрата, абсолютно напълно го подкрепям и му стискам палци, но за жалост момчето ще изяде много бой.
57
8
 
8
 
! Отговори
Б.Б(Биг Бос) преди 4 години
Кобра,обади се в пирогов и си запази легло и си купи машина за лед защото ще ти трябва в огромни количества
56
2
 
5
 
! Отговори
Нищо чудно Кобрата преди 4 години
да направи изненада. Шушуа е техничен, но си личи, че се посира като му влизат директно в размени. Ако не нашия то единия измежду Дионте и Фюри ще го детронира със сигурност.
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уреден?
54
1
 
7
 
! Отговори
...в тъмна нощ преди 4 години
Много сънародници са се предали вече, но сетете се за Кан Кубрат, от рода Дуло и племето Уногондури, дошли от Азия, защото сме част от тях.
53
4
 
9
 
! Отговори
художника преди 4 години
Ей вие дето сте срещу "Кобрата".... освен талончета да търкате сутрин, нещо смислено свършили ли сте в живота си? Човека стигна под върха, една крачка му остава да се качи там, а вие си крякайте там, в подножието... Пулев въобще не ви чува, казвам ви го -да си знаете!!!
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това "уреден" ми допада.
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АнонимеН, сигурен съм, че си виждал боксов ринг само по телевизията и че ако видиш на живо някой от тези боксьори, само ако ти се намръщи - ще напълниш памперса. Иначе на клавиатурата голям стратег го раздаваш.)))) С това, да си на всяка манджа мерудия, отдавна си станал смешен.
50
3
 
2
 
! Отговори
Пинчер преди 4 години
Може ли и мен да ме набият?!Взимам много по- евтино!
49
2
 
5
 
! Отговори
Каназирев преди 4 години
Кубрат, тренирай пълноценно!Аз бих наблегнал на многорундови спаринги, упражнения за краката, такива за издръжливост и тактика, специално разработена за боя с Джошуа. Бих гледал негови мачове всеки ден и сам ще си изработя специфична тактика и приоми, с които да го изненадам!Със сигурност и той ще гледа мачовете ТИ, затова е задължително да включиш нови елементи и серии от удари!На английска земя трябва да си много убедителен.Успех!
48
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кубрат Пулев - СВЕТОВЕН ШАМПИОН! !!!
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеН.Драги ми Смехурко, колкото разбираш от политика, толкова разбираш и от бокс.))))