Кирил Десподов аут от баража за Евро 2020 с Унгария

Националът ще бъде опериран, ще отсъства близо 2 месеца
20 фев 2020 17:45, Красимир Ангелов
3
Кирил Десподов аут от баража за Евро 2020 с Унгария
Снимка: Lap.bg

Националът Кирил Десподов ще бъде опериран и дълго време ще отсъства от терените. Така футболист №1 на България ще пропусне решителния плейоф за Евро 2020 срещу Унгария.

"Наистина, ще бъда опериран. Много съжалявам, но това е решението на докторите, след като опитахме всякакви варианти и се консултирахме с различни специалисти, за да се възстановя от болките в глезена. Хирургическата интервенция ще бъде във вторник в Инсбрук.

Според лекарите ще отсъствам от игра между 6 и 8 седмици. Ще ме оперира доктор Финк, който е един от най-големите светила не само в Австрия, но и в Западна Европа. Оперирал е доста футболисти и най-известните скиори“, каза нападателят, цитиран от БГНЕС.

"Много ме е яд, тъй като искам да помогна на България в баража с Унгария, а дай боже и в следващата срещата, ако победим. Болката вече е нетърпима. Една кост трябва да се изчисти, тъй като е засегнат нерв и при всяка движение усещам сериозна болка. Надявам се, да се възстановя възможно най-бързо и да мога да се завърна в игра, както с екипа на Щурм, така и с този на България", заяви Десподов.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Спокойно, колеги! Вместо да паднем с 8:0, ще паднем с 12:0.
2
5
 
2
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
Кога ще се играе мачът?
1
1
 
8
 
! Отговори
... преди 4 години
Е чудо голямо те за нищо не стават и без него!((((