Кобрата за US визата: Леко недоразумение

Решихме всичко в движение
24 фев 2020 08:19, Александър Попов
30
Кобрата за US визата: Леко недоразумение
Снимка: БГНЕС
Кубрат Пулев оцени като леко недоразумение проблема с американската виза, който се разигра през уикенда преди мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.
 
Това недоразумение било преодоляно в движение.
 
Кобрата не бе допуснат да влезе в САЩ, след като пристигнал с туристическа виза, но заявил на имиграционните власти, че идва, за да се боксира срещу заплащане. Няколко часа след това той е напуснал Съединените щати.
 
Кобрата е трябвало да нарави връзка от Чикаго за Лас Вегас където планирал да гледа мача между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър.
Още по темата
Пулев разясни ситуацията с пост в социалните мрежи.
 
„Честито на победителя – Тайсън Фюри и на най-големия мениджър в света – Боб Аръм! Поздравления! Колкото до появилите се информации във връзка с моята виза, имахме леко недоразумение, което преодоляхме в движение! Но така, като гледам и ме сърбят ръцете за битка!
Очаквам от Антъни Джошуа и Еди Хърн да бъдат мъже и да подпишат най-после договора за мача! Стига сте размотавали! Съгласяваме се с почти всички ваши условия и егоистични желания.НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ, ЩЕ СЕ БИЕМ КЪДЕТО ВИ Е НАЙ-ДОБРЕ!", написа боксьорът.
 
След победата на Фюри Еди Хърн, заяви, че клиентът му предпочита първо да участва в британски сблъсък за обединение на титлите срещу Фюри, а след това да се насочи към Пулев. 
 
Българинът и Джошуа продължават да водят преговори, като официален договор все още няма. Прогнозите бяха, че двубоят ще се състои на 20 юни в Лондон на стадиона на Тотнъм или Арсенал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Кубрат Пулев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 2 Какви пластични хирургии те гонят, бе? Уайлдър е само със спукано тъпанче, даже аркада нямаше по лицето си след края на мача.
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 8 Ф.С.В. А кой ти говори някъде за евентуален мач Фюри- Руис, бре?
7
4
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Мексиканският глиган няма шансове срещу Фюри- ще го насини целият- ще стане син мексиканец!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въййййй, онова мексиканско кюфте дето високо 188 см уби от бой Джошуа, какво ли ще става срещу Фюри? Ще има погребение на Джошуа.
5
4
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Фюри е непобедим -защото е ЛУД!!- той е абсолютно луд- а знаете че лудите имат енергия за 20 мъже- Предният двубой между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър -ФЮРИ в 10 рунд се движеше и биеше като светкавица- направо не можах да повярвам!!
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"След победата на Фюри Еди Хърн, заяви, че клиентът му предпочита първо да участва в британски сблъсък за обединение на титлите срещу Фюри, а след това да се насочи към Пулев."Ей, този Еди Хърн наистина е един голям бoклуk и сега ако не подпишат договор с Кубрат. Искал моля ви се Джошуа да се бие с Фюри!!!Та нали на златното ти пиленце Джошуа това ще е последния му мач в кариерата ако се изправи срещу номадския дървар, бе Хърнчо? И тогава ти ще умреш гладен.
3
1
 
12
 
! Отговори
Мда преди 4 години
След като трудно се оправя с формалностите,обстановката(случая Суши) и може би езика,защо не си наеме личен асистент да му решава тия проблеми?Предполага се,че има достатъчно приходи.Или няма?
2
5
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Като гледах Тайсън Фюри как преби Уайлдър и направо го направи постоянен клиент за клиника по пластична хирургия в близката година- си мисля че Кобрата трябва да си поседи малко в "къщи" Не е дорасъл за такъв бой!! Ще бъде като боксова круша и едва ли ще издържи 3 рунда!!
1
3
 
17
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
То той е недоразумението че си мисли че бокса е лабуть в кръчма. Все го бъхтят и пак се перчи кат петел