Убитата в "Модерно предградие" жена е била зверски пребита

Мотивът за престъплението – ревност от страна на мъжа й
25 фев 2020 15:30, Елка Василева
25
Убитата в "Модерно предградие" жена е била зверски пребита
Снимка: БГНЕС

Жената, убита тази нощ в софийския квартал „Модерно предградие“, е била зверски пребита.

Софийската градска прокуратура води разследването за убийството.

Тежкият инцидент е станал около 1.00 часа тази нощ. Убитата е била на 48-годишна възраст, както и убиецът й. Извършителят е съпруг на жертвата, с която са били разделени в процес на развод. Престъплението е извършено в къщата, в който жената е живеела на квартира.

Още по темата

Деянието е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост - на жертвата са нанесени множество травматични увреждания в областта на гърдите и главата.

Установен е и мотивът за убийството – ревност.

По неофициална информация убитата жена е била обект на домашно насилие в продължение на месеци. Тя обаче не е подала сигнал в полицията.

След като причинил смъртта на съпругата си, извършителят направил опит да се самоубие с газов пистолет и си нанесъл порезни рани в областта на китките и сърцето. Към момента е хоспитализиран.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До бг Ще ти кажа как се стига:тя е търпяла тормоза не от вчера, просто в някой момент вече не е била в състояние или децата са пораснали толкова, че е имало шанс да не успее с фалшиви свидетели да и ги вземе и най-после е решила, че ще заживее като нормален човек, но не... Жалкия комплексар понеже за друго не става, я убива.
20
11
 
4
 
! Отговори
Рашо преди 4 години
Чудя се дали новия и чукач е бил на годините на сина и, или една две години по -голям. Забелязвам една тенденция че много жени, като наближат критическата и нещо им става, зарязват семейство, деца всичко, и хукват след първото 20 годишно селянче току що дошло в София. И тя почва да го издържа, облича, храни, почват се едни ботокси, силикони, прически, и всичко това с парите откраднати от мъжа и разбира се.
19
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази жена добре е знаела какъв е този мъж когато я е порил все пак имала 3 деца от него и живяла 20 г с него и добре е знаела какво прави когато я е порил новия била е с този мъж заради пари все пак е издържал 3 те деца но един ден е решила да си намери нов някой жени след 20 години решават ,че искат нещо младо е намерила си е младо
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 16 и аз съм на същото мнение
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки който някога е продавал жалба до полицията може да се сети защо не е подала жалба. Защото като подадеш жалба не се случва абсолютно нищо.
16
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек като ви чете глупостите ще си помисли че тези "невинни" женици са ги женили насила или са продадени в робство, А????Блуддниците се убиват с камъни !!!
15
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българките са като разгонени мacтии.Ходят с вдигнати крака а после някой им бил виновен.Като не си го искала що се жениш за него ***???Правилно е постъпил човека!!Браво!!
14
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен7Не е нормално, но някои садисти така успяват да наплашат жертвата, че да не си и помисли да подаде жалба или да го напусне. Примери колкото искаш."Ако кажеш, ще убия цялото ти семейство!", "Ще ти взема децата!", "Ще те пратя в лудница" и т.н. и жертвата търпи, понякога с години от страх да не изпълни заканите си. А и когато накрая събере смелост да го напусне... виждаш какво става! Малко ли жени бяха убити така, докато се опитваха да се спасят от съпрузите си?
13
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Тази като е знаела че мъжът и е ревнивец защо нее подала жалба и да обясни че мъжът и ще я убие.""тази" знае, че полицията няма да я защити, примери, колкото искаш, за това не е подала жалба
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и тъй като много е искал да се самоубие, та чак не успял, дано оживее, то е ясно, че в затвор няма да лежи като повечето като него, но се надявам да остане много инвалидизиран и да моли за троха хляб, да живее по кофите! на присъда никой не разчита от нашите съдилища...
11
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ревноста е Болестно състояние и трябва да се лекува. Тази като е знаела че мъжът и е ревнивец защо нее подала жалба и да обясни че мъжът и ще я убие. Или е очаквала да и се размине. Ей само Умни ли останахте на оная територия на тиквите черепите каскетите и мутрите.
10
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, това се казва истински мъжкар...да пребива ЖЕНА след като не може да я задържи.ИК къде е? Докога ще търпим да убиват нашите майки, дъщери, До кога?
9
41
 
21
 
! Отговори
бг преди 4 години
При такива семейни драми вина имат и двамата. В никакъв случай не оправдавам убиеца. Но, как се стига до там един иначе нормален мъж, след 20 години брак да се превърне в садистичен убиец? Ще Ви кажа ! След дългогодишен префинен женски психически тормоз ! В такива ситуации повечето мъже си траят, някои напускат жените си, но за съжаление малцина превъртат и ето го резултата !
8
9
 
19
 
! Отговори
Монолог преди 4 години
Браво, това се казва истински мъжкар...да пребива ЖЕНА след като не може да я задържи.- Е, какъв мъжкар е тогава?
7
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И това не е нормално да търпиш толкова време... месеци. Освен ако е била вързана. Иначе няма обяснение. Друг е въпроса, какво щеше да направи полицията при сигнал. Сигурно щеше да му каже да не прави повече така.
6
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вариантите са два или е имала слаб някой слаб безработен или слаб с малка заплата на възраста на сина и любовник който добре е пълнил дупчиците и а импотентната мутра е нямало как да ги пълни дори или е искала да му вземе имотите и той е решил да я изпревари да се провери за взимането на имотите с любовника срещу мъжа ако е така той може да е решил да я изпревари иначе добре е да се изневерява за да има какво да се чете и да се коментира ,че иначе ако не изневерявате няма какво да се чете и ко
5
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жената била самотна запознала се с някой слаб безработен или слаб с малка заплата любовник в нета на който му провъврвяло за разлика от милионите на който не им е провървяло и той зверски запълнил дупчиците а импотентнния мутрак се вбесил и така зверски решил да запълни дупките и с осъжия
4
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, в България изобщо няма проблем с домашното насилие. Сега тоя убиец, ако го осъдят изобщо, ще бъде осъден на 10 години, от които ще лежи 3, след което ще излезе навън и ще убие следващата жена. Или ще продължи да си живее щастлив и спокоен. Докато законите не се отнасят сериозно към домашното насилие, ще продължава да има жертви на мачизъм. Утре и вашата дъщеря или сестра. Щото и монахиня да е, все някой от нещо ще ревнува.
3
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мяза на герберастче тоя. Те така се снимат с чивас, пури и убиват.
2
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен1 Стига, бе. Заработваш ли, заработваш ли ...