Днес пускат блокираните българи в Тенерифе?

Семейството е включено в група, коята може да замине самостоятелно
28 фев 2020 09:25, Ния Христова
3
Днес пускат блокираните българи в Тенерифе?
Снимка: БГНЕС

Днес е вероятно да пуснат блокираните българи в хотел в Тенерифе, съобщи bTV. Вчера стана ясно, че семейството е включено в група, която може да замине самостоятелно.

Последните дни на семейството не са били ваканцията, която са очаквали. Виктория Захариева разказва: "Силно се надяваме това да стане днес. За съжаление към момента още няма официален писмен документ, пристигнал от властите, с който ние да можем да напуснем хотела. Към момента още сме тук. Надявам се това да стане до към 9-10 ч. местно време, за да можем да си хванем полета който е в 2 ч.".

От вчера е разрешено на гостите на хотела да слизат до ресторанта, за да се хранят. Също така им е разрешено да се разхождат из градините на комплекса. 

Още по темата

Захариева разказва, че вече няма паника, както в началото и допълни, че "всички са с ръкавици, с маски, навсякъде има дезинфиканти. Всички са предпазливи, стараем се да не се доближавам едни до други".

По-късно през деня ще стане ясно дали семейството ще успее да си тръгне с полет от Тенерифе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
верно ли е преди 4 години
че Папата е болен с Корона?!
2
1
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Прав си колега, но джурналята ни са такива. А "българите" от Тенерифа живеят в Мюнхен. Там да им берат гайлето. Аз този грип го изкарах с два дни лежане в леглото. В края на януари бяхме за седмица в Шналс, близо до Мерано. Вероятно италианци го донесоха и по двама-трима на ден бяхме болни поред. Температура, обща отпадналост, болки в ставите, силно ме болеше и кожата на главата, при повечето от колегите - разстройство. Здрав съм напълно от началото на февруари. Много шум за нищо!
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най после че уреваха света ... занимават цял народ само с тях. Горките те, на Тенерифе ги оставили още няколко дни ... пародия и такива с преповдигнато его. Самолет няма ли да им пратите?