Адвокат в Търговище блудствал 6 месеца с малолетни момчета

Сексуалните контакти се случвали многократно и срещу заплащане
29 фев 2020 20:48, Красимир Ангелов
68

Адвoĸaт oт Tъpгoвищe e зaдъpжaн зa блyдcтвa c три мaлoлeтни мoмчeтa. Мъжът e бивш мaгиcтpaт, нaпycнaл cиcтeмaтa и в момента e дeйcтвaщ aдвoĸaт, съобщава Bulgaria ON AIR.

Блyдcтвaтa c дeцaтa нa възpacт 12-13 гoдини ca извъpшвaни мнoгoĸpaтнo oт ceптeмвpи минaлaтa гoдинa cpeщy зaплaщaнe. Те са се случвали в aдвoĸaтcĸaтa ĸaнтopa и в aвтoмoбилa нa oбвиняeмия cpeщy paзлични cyми - от 10 до 30 лв.

Hямaлo e пpинyдa, нитo нacилиe, пoяcниха от прокуратурата. Moмчeтaтa вeчe ca paзпитaни пpeд cъдия.

Щe бъдe нaзнaчeнa пcиxиaтpичнa eĸcпepтизa нa извъpшитeля. Той е имал семейство и собствени деца.

Издирват се и други пострадали малолетни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
5
 
! Отговори
Стефан Христов преди 4 години
Там, където ще го задържате, само кажете какво е правил този. Бъдете сигурни, че ще получи много повече правосъдие от хората вътре, чиито деца и семейства са отвън!Както имаше един от тъпите вицове в моите младини: "Каква е първата помощ за прегазен от валяк? Да го изстържеш от асфалта." Та него даже и ще го престържат...
30
2
 
2
 
! Отговори
До 16 преди 4 години
Всичко е ясно..само не разбрах ,ти като си "бел човек" само от това за умен ли се мислиш ,таквиз като теб бяли ....Хитлер е искал да ги направи "второ качество " в "империята си",а да ти това трябва да знаеш,щото си "бел човек" .Аз толкова простаци и артисти бели съм срещал ,че глава ми се е завило от тяхната простащината и дебилизъм,но съм среща и "черни хора" и българи в това число-напълно адекватни и нормални хора. Аз бих казал,който има нисък IQ то да се ....съгласен си,нали? Ясен съм ?
29
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всепризнатата в Европа истанбулска конвенция защитава само жени и момичета! При нея мъжете и момчетата не се смятат за хора!
28
7
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
След като е срещу заплащане значи е било по желание !!! Адвоката не носи никаква вина и с лекота ще го докаже в съда!!Но тук става въпрос за съвсем другоо нещо. Чрез подобни действия Гешев се опитва да подчини и Адвокатската колегия което ще затвърди тотално диктатурата на Борисов!
27
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 4 години
като прокурор!?
26
1
 
25
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Тия от етноса кога стават пълнолетни. Щом имат деца на по 12 и това се приема за нормално, значи на 12 са пълнолетни. Когато се говори за малолетни деца, трябва да се има предвид и това. Колко пък да са малолетни, щом 6 месеца идват за пари при чичака, напълно доброволно. Няма да се учудя и ако родителите им сами са ги карали при перверзника.
25
3
 
10
 
! Отговори
Ganjo преди 4 години
Sex срещу пари ...или sex срещу пъри..Как е правилно да се каже? Защото съдия Ченалова неколкократно повтори...Пъри...та пъри...Даване на пъри...
24
8
 
7
 
! Отговори
На бсп-дпс електорат преди 4 години
....Те това са бсп-дпс.... И електората им.....
23
5
 
10
 
! Отговори
до 41 преди 4 години
Това че не се писало във вестниците защото е имало партийна цензура незначи че го е нямало, но никой не е смеел да се оплаче. А партийните колеха и бесеха. Трябваше да се внимава много да не те нарочат. Затвори също имаше и ТВУ за непълнолетните. А лафа влизаш ключ излизаш шперц го помня още оттогава.
22
31
 
4
 
! Отговори
Позор преди 4 години
Само Българин може да извърши такова отвратително деяние
21
3
 
12
 
! Отговори
важно пояснение преди 4 години
До Това ни докараПрокуратурата: сакън, нямaлo e пpинyдa, нитo нacилиe, а срещу заплащане.Какво като са малолетни?
20
16
 
22
 
! Отговори
Това ни докара преди 4 години
американската "демокрация" - ***.дерастия, *** и педофили. Преди 89-та година нямаше такива случаи. Хак да са ви "модерните" времена! На запад това е мода, е вече и у нас дойде. Гъ.зете се още на запад и по шокиращи времена ще дойдат!
19
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кажете му името на дъртия комунист!
18
8
 
14
 
! Отговори
Пипи дългото чорапче преди 4 години
Те са си Негов електорат.В Търговище са повече турски села,но нали виждате Бойко с кви момичета е свързан-манекенки,депутатки станали после.То няма акъл да направи като Васил Божков любовниците милионерки.Няма и таланта на Пекинската да се прибира без ***.Явно в Герб всички с морална разруха и без нравственост.Кво да правиш,прихванали от коалиционния партньор ДПС,а кражбите си ги знаят щот са били в Бкп
17
7
 
22
 
! Отговори
На ГРЕБ електората преди 4 години
.....Те това са гербаджиите.... И електората им.....
16
38
 
3
 
! Отговори
Маки преди 4 години
Това само българин може да извърши
15
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От известно време насам майките на бебе на годината са все около тая възраст -12 - 13 годишни. И като ги питата имате ли планове, те - да зема децки! После ги питата пак, за да не е толкова гадно, а те - да рода още две-три да зема децки. Чак на третото питане се сещат, че искат да завършат трети клас.
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма нищо лошо някой да си пази расата и децата. Който смяна обратното е просто смотан еврейски агент. Можеш да си пищиш колко искаш, да лепиш етикети "фашист", "нацист" и други евреийски кратки лафчета. Само белите деца не пипай. Пет пари не давам и аз, че и други хора за твоите "антифашистки" клишета и категории. Който мрази белите хора ще бъде мразен. Който убива и насилва белите хора - ще бъде насилван и убиван. Нещо да не е ясно?
13
2
 
35
 
! Отговори
Ченге преди 4 години
Адвоката е блудствал с малките сиг4нета а не те с него . За 10 лева вероятно кавала са му издували. А ако са се стараели повечко им е давал и по 30. Нищо странно за тоя етнос . Те каките им на магистралата за 5 лева чудеса правят . Явно малките въшки са се полакомили и са поискали повече .
12
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пострадали малолетни? Ако са от онзи специфичен етнос, едва ли са пострадали. Те първо тренират с бащите си и братята в махалата. На 10 години имат повече полови актове от пенсионирана порно актриса. Съд за такъв трябва да има само, ако децата са бели и присъдата да е еднократна и завинаги.