Байерн прегази Хофенхайм, фенове спретнаха огромен скандал

Мачът бе прекъснат на 2 пъти, доигра се с подавания
Обновена: 29 фев 2020 19:06 | 29 фев 2020 19:03, Красимир Ангелов
5
Байерн прегази Хофенхайм, фенове спретнаха огромен скандал
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен размаза Хофенхайм с 6:0 като гост в мач от 24-ия кръг на германската Бундеслига, игран на стадион "ПреЗеро Арена".

Грозни провокации от феновете на Байерн към боса на Хофе Дитмар Хоп през второто полувреме обаче развалиха атмосферата на мача и той беше прекъсван на два пъти.

Момчетата на Ханзи Флик направиха летящ старт с аванс от два гола още до седмата минута, а малко след изиграването на половин час игра авансът им вече беше двоен. До средата на втората част вече всичко беше решено, но тогава се появиха и обидните банери от трибуните, заради които срещата беше прекъсната.

В 78-ата минута последва второ прекъсване на мача и целият отбор на Байерн отиде пред сектора с гостуващи фенове, заедно със спортния директор Хасан Салихамиджич. Наложи се дори Румениге да слезе от трибуните, но реферът Кристиан Дингерт прекрати мача и двата отбора се прибраха в тунела.

Срещата беше подновена, но до края на мача играчите на двата отбора просто си подаваха топката около центъра помежду си, без да се опитват да нахлуват напред с нея.

Всичко за скандала в Бундеслигата четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
9
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Все по-странно ми става. В Германия си свободен да се изразяваш, но пък посмей да изразиш нещо, което не се харесва на мнозина!Друг е въпросът, че феновете прекалиха в конкретния случай.Иначе за мача - безпогрешни! Писаха им 6-тица на местния лудогорец, но как прегазиха Челси... още се кефя.
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искат да направят футбола театър! Феновете на Байрн обиждали Хоп... Е и, нямат ли право да изразят мнение? Затова ли вече ще прекъсваме мача? То след 2 години ще прекъснат мач и за освъркване! Това да е опера само да се пляска, айде стига!
3
8
 
3
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
какво псуват тези *** бе? фенове на байрян мюмюнхен са само пролети работници от фабриките и баджанците дето им клатят лелките онези докато са на работа. убиха дюнерлигата като изкупиха всичко куцо и сакато дето може да бута топката напред. тръгнали да псуват некъв дядка богаташ. а от псевдо джурналистическата статийка не става ясно защо. байряма да ги изхвърлят от дюнерджийницата и да играят в австрийското.
2
8
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
трябва да има служебна загуба за Байрям Мюмюн!!!
1
12
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
Правилно ги псуват Хоп!Налива трицифрени милиони на година в един селски отбор и го изстреля в бундеслигата.