Митническото куче Джейк лови цигари на "Дунав мост" 2

Били скрити в микробуси, които пътували към Германия
10
Митническото куче Джейк лови цигари на "Дунав мост" 2
Снимка: Агенция "Митници"

Керван от два пътнически микробуса с укрити в тях цигари надуши митническото куче Джейк в района на ГКПП Дунав мост при Видин, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Митници".

Микробусите пристигнали в района на Дунав мост 2 късно вечерта на 28 февруари. В тях имало 11 души  - 9 пътници и двамата шофьори. Били тръгнали за Германия.

При проверка на митничарите, в която участвало и митническото куче Джейк, обучено да открива тютюневи изделия, в идентични тайници в подовете на двете превозни средства са открити укрити цигари, облепени с български акцизен бандерол.

В двата микробуса са намерени съответно 1130 кутии (22 600 къса) и 1300 кутии (26 000 къса) тютюневи изделия или общо 2430 кутии (48 600 къса) цигари с български бандерол.

Шофьорите признали, че цигарите са техни. Съставени са актове за установяване на административни нарушения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мислех че само на наркотици палят тия куджовци, *** на - изненада.
8
1
 
5
 
! Отговори
българин преди 4 години
Обожавам кучетата.Голям сладур е този.-:) А този сладур.Хваща ли дригата която минава през и влиза в България?Хваща ли.Тировете с месо говеждо и свинско,на "фирми" вносителки на месо? То днес в Б"Африканска чума".Птичи грип"."Лудата крава" е минало вече.Хвана декиш токава На Политическо икономическите групировки! -:) Значи Нищо не е хванал сладура! Пиар на границата просто...Абе ***. Да прудне,кихне или каже някой нещо,а ти да гоПресъздадеш,украсиш и го кажеш в украсен видне журналистика!
7
1
 
2
 
! Отговори
факт преди 4 години
А НА КАЛОТИНА!?
6
1
 
3
 
! Отговори
147 преди 4 години
Не искам да обиждам никого, но по мои наблюдения, много хора завършили българска филология, имат проблем с правописа. Имах учитeлка по немски (извън България), и според нея, "Хората се раждат добри или лоши по правопис." Тя употребяваше думата "good/bad speller." Това не зависи само от обучението в школото :)
5
1
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
А митническото коте - Бонд - ги пуши под моста...
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Митничарско" е драги ми ДЖУРналисти. Пълна неграмотност! Да не говорим за употребата на "и" и "й". Тя е простичка, но не е за прости "журналисти".
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сладур! Предполагам, че работи по-самоотвержено от всички останали.
2
2
 
10
 
! Отговори
Котешки очи преди 4 години
Браво на Джейк :)
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1 Бонусът е цигари Тия кучета така ги тренирали Ако ще търси наркотици им дават наркотици , ако ще търси цигари им дават да ядат цигари и по този начин те подушват на каквото са ги свикнали