Роналдо превръща хотелите си във временни болници

Футболистът се включи в борбата с коронавируса
15 мар 2020 09:00, Ния Христова
79
 Роналдо превръща хотелите си във временни болници
Снимка: БГНЕС
Звездата на италианския Ювентус - Кристиано Роналдо, се включи в борбата срещу коронавируса, който блокира целия свят, съобщиха от Gol BG
 
Футболистът с португалски корени обяви, ,че превръща хотелите си във временни болници, които да приютят нуждаещите се. Лечението ще бъде безплатно за хората, тъй като самият Роналдо ще поеме всички разходи. Те не са малко, тъй като трябва да се закупят тестове, маски, специално облекло, в това число влиза и заплащането на лекарите. 
 
Преди няколко дни с емоционално съобщение в социалните мрежи Роналдо призовава хората да следват инструкциите, за да успеем да преминем по-лесно през ситуацията. 
 
"Светът преминава през много труден момент, който изисква изключителна грижа и внимание от всички. Обръщам се към вас не като футболист, а като син, баща, човек, притеснен от последните развития, които въздействат на планетата. Важно е да следваме съвета на Световната здравна организация и управляващите органи, за да се справим със ситуацията".
 
"Това да запазим човешкия живот трябва да бъде над всички наши интереси. Бих искал да изпратя всички мои мисли към всеки, който е загубил някой близък, моята подкрепа към тези, които се борят с вируса като моя съотборник Даниеле Ругани, както и подкрепата ми към невероятните здравни специалисти, които рискуват животите си, за да спасят други", написа Роналдо в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
3
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
А Домусчиев поне да върне на държавата 50 милиона който дължи защото от перачи не чакаме нищо
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно защото друга статия казва точно обратното - "Ние не сме болница" - Хотелите на Роналдо опревергават слуховете че ще приемат за лечение заразени със корона вирус.Така че - фалшиви новини. Проверете в уаноо или гол.сом
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако го беше направил същото и Меси, нямаше да го аплодирате ли?И двамата са най-великите в историята на футбола!Поклон!
69
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С португалски корени. Той е португалец! За Бойко може да се каже че има нещо турски корени. Много ни измъчи. Много ни окраде.....
68
0
 
12
 
! Отговори
ЕДИН преди 4 години
Уникален футболист и голям Човек! Поклон.
67
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
погба поздравява всички болни с песента "" и камерунски хип хоп танц. с балетелю са организирали днеска благотворително парти и че метат пиратки в банята.
66
1
 
6
 
! Отговори
юбералес преди 4 години
Нисък поклон пред благородството на CR-7 в борбата му с COVI-19. Това е умен начин как да продължи работата във въпросните хотели.
65
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
с този си жест РОНАЛДОостава наи великият футболист за всички времена а сребролюбеца меси които за малко не го вкараха в затвора за СТИСНАТОСТ кога ще си развърже кесията си ще ви кажа НИКОГА голям футболист но дребна душица
64
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ФигуриГе те са се запасили и покрили с аверите си в хижи и прочие от 2 седмици насам и сега само командват. Хиииич не им пука.
63
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А нашите богаташи едни маски не могат да подарят на населението си .Но алчен гьз крьв ....
62
0
 
22
 
! Отговори
Фигури преди 4 години
тоя не го понасям но, за това - хотелите му в болници шапка му свалям!!!та се сетих : в България дали има милионери с хотели, богаташи които да помогнат материално в тази криза? защото никой живот в момента не е защитен, включително и техния!иначе у фейсо е лесно да демонстраш охолен живот!
61
1
 
23
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До всички злобни ***. Вижте в Google1. Christiano Ronaldo. A Great Human. Respect,2. Christiano Ronaldo. The Greatest of All Time.Може би ще се засрамите след това, ако ли въобще знаете какво е срам.
60
0
 
29
 
! Отговори
.. преди 4 години
Футболистите никога не да ме интересували, но този ми се издигна в очите!!!
59
0
 
35
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 4 години
Голям човек, който никога не забравя беднотията в маалата, където израства. Че е велик футболист не ще и дума.
58
0
 
22
 
! Отговори
Браво преди 4 години
А нашите пишманбизнесмени кога..... Вместо да дрънкат глупости как ще им се "съсипе" бизнеса, да направят нещо добро, с което ще останат в сърцата на хората! Но няма да го направят, защото са алчни индивиди и мислят само за себе си.
57
0
 
62
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Роналдо много пъти е доказвал, че е пич. Браво. Дано му последват примера.
56
74
 
4
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Е, добре е когато кариерата ти залязва да покажеш колко си "голем" ! Зализаният ритнитопковец даже щял да става рецепционист в хотела си.
55
4
 
9
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
марадона не е има и 5% от парицките на мецко, роналдо, неймар и т.н. и малкото което имал му го взеха измамници и мафиоти. на българските футбалерчета като люпчо пенев, емо коща и т.н. също черепаков и сикаджиите им зеха паруичките едно време. уж сътрудници, уж партньори и наркая с гол в ръката. някои дори ги ожениха за *** си (щилянчо, барбинков.) а роналдо е направил 1000 повече за родината си от продажното *** бабри от гангстерското семейство.
54
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже доста хора ще прочетат...Хора... гответе се за нещо, което никой не е виждал... Държавата няма да може да се справи с паниката и хаоса, който предстои. Всеки може да е носител на вируса без никакви симптоми, а кой ще развие болестта е друг проблем... Само имунната система в момента спасява хората... Семействата са най-уязвими за заразяване понеже са повече контактите с всеки един от тях...
53
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям футболист,но се оказва че е и човек.