Българин, живеещ в Сингапур, е с положителна проба за COVID-19

Той е пребивавал два дни във Франция
16 мар 2020 07:30, Александър Попов
18
Българин, живеещ в Сингапур, е с положителна проба за COVID-19
Снимка: БГНЕС
53-годишен българин, който живее постоянно в Сингапур, е дал положителна проба за коронавируса COVID-19, съобщиха от Министерството на външните работи. 
 
Той е бил във Франция между 10 и 12 март, а инфектирането е потвърдено вчера.
Още по темата
В момента българският гражданин се намира в изолатора на Националния център за инфекциозни болести (NCID) в Сингапур. Той е в стабилно състояние и се чувства добре.
 
Властите в Сингапур са информирали хората, които са били в близък контакт с българския гражданин и са ги помолили да спазват 14-дневен период на карантина.
 
Той е в стабилно състояние и се чувства добре. Посолството ни в Джакарта следи отблизо ситуацията с българския гражданин в Сингапур и остава в контакт с местните власти.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
гл шеф. преди 4 години
до. цял свят. от гл. шеф на тайно разузнаване. които получат хрема болки в ставите главоболие. веднага потърсете лекуващият лекар. защото вирусът е опасен. колкото може си стойте вътре. вирусът засяга хора от 60г. и по малки деца. вирусът до 40 дни ще се премахне. котвисе ваксината. против [вируса.]
13
2
 
0
 
! Отговори
дядо Пенс преди 4 години
Човечеството така и не разбира,че е пред изчезване...
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой не е разбрал, защо всички пагубни епидемии тръгват от Китай, нека изгледа това видео:facebook/watchparty/551935982087511/?entry_source=FEED
11
5
 
9
 
! Отговори
до в капан преди 4 години
Пич, ти нормален ли си? обикновения грип убива 0.05%, а смъртността при този е 5-6%... Кое му е близкото на това? 100 пъти по смъртоносен е и 2 пъти по заразен. За справка Испанския грип преди 100 години също е убивал около 3-4% от заразените или между 50-130 млн души при население около 2 млрд души. При 7 млрд души и ако запази същите темпове има опасност коронавируса да вземе 150-250 млн жертви. Затова са всички тези мерки! По-добре параноя отколкото безотговорност
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ае стига с тоз корона вирус бре
9
19
 
13
 
! Отговори
В капан преди 4 години
Медиите, които създадоха масовата психоза с този безобиден вирус, трябва да бъдат съдени да платят всички икономически загуби, които последваха.В държавите, където имат пари и правят много тестове починалите са в процент, не по-висок от този на грипа. Например в Норвегия има над 1300 позитивни и само трима умрели, което е под 0,03% смъртност. В повечето европейски държави имат по 300-400 доказани случая и нито един умрял, което е 0%Кой създаде психозата с този вирус и ни съсипва икономиката?
8
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво толкова. Такива неща стават всеки ден по света.Не е нужно да истеризирате.Или така сте инструктирани от ГЕРБ, които пак се готвят да откраднат 1.5 миларда, които ЕС ще даде на БЪЛГАРИЯ.Само че до българите няма да стигне и стотинка.
7
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано му разрешат да се прибере по-скоро момчето.Родителите му със сигурност се притесняват.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6 това не е грип по никой параметър. сложно е да четеш да?
5
3
 
22
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
стойте си в къки дициплина лична хигиена обичайте себе си и близките си БОГ да е с БЪЛГАРИЯ
4
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писна ми. Отговорните за създалата се паника трябва да бъдат съдени. Какво различава този вирус от грипа? И защо след като на 29-ти ни беше казано, че грип б е по-опасен, същият човек след две седмици ни уплаши, че е това е невиждана пандемия. Какво се промени? Защо всяка година като има грип няма карантина и не броим бабите и дядовците, които не го изкарват!?
3
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дреме ми за този "българин".
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навярно поредният авантюрист, стоящ над нещата, решил да си направи екскурзийка.Добре, че поне този не се е върнал тук.
1
1
 
11
 
! Отговори
Репичка преди 4 години
Много са дашни филипинките във Сингапур