Тираджия под карантина напусна страната с камион

Той е преминал Дунав мост при Русе
17 мар 2020 11:24, Красимир Ангелов
66
Тираджия под карантина напусна страната с камион
Снимка: БГНЕС

Досъдебно производство е образувано срещу мъж от Кубрат, който е нарушил карантина и мерките, издадени против разпространяването на заразна болест, съобщиха от ОДМВР- Разград.

На 16 март полицейски служители от РУ-Кубрат установили, че 65-годишен мъж от Кубрат, с наложена карантина от РЗИ-Разград, е напуснал страната през ГКПП "Русе – Дунав мост" с товарен автомобил.

По случая се води разследване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov geolog преди 4 години
ДА ползва усики блек рам /Blakc ram за лечение .,Прави се гъргара и се пие на гладно .Ако няма в Англия пробвах с успех за лечение на по страшни вътрешно кухнеnски инфекции на горни дихателни пътища уиски BELL
48
0
 
4
 
! Отговори
Бо преди 4 години
А къде смята, че ще стигне?
47
0
 
41
 
! Отговори
Смеееееееех преди 4 години
*** ***. Но хайде сега да се провери и фирмата, за която работи. Защото началниците му са казали да потегля. Дори той да не е искал, като са му заповядали какво да направи. В този регион хората не са богати. Направил го е за заплатата си. Но фирмата и шефовете му, които са го накарали да наруши забраната са за глоба, сериозни проверки и ако трябва затвор.
46
1
 
19
 
! Отговори
Тъпу преди 4 години
И сега ще работи за държавата, като му лепнат 5000 лв глобаТака е , когато не си умен
45
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От Кубрат-нали се сещате какъв е?
44
5
 
9
 
! Отговори
ганьо преди 4 години
Спукайте му гумите
43
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те на баба Лили от роднио и град са таквия. Не се подчиняват. Имат се за певци на световно ниво.
42
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 44 Значи българин който е притиснат до стената, той нарушава карантината, така ли?А оня ден ония дето нарушиха карантината и отишли да се напият в близката кръчма??? Сещаш ли се за тия бoклуциии? И те ли са били притиснати до стената за да го направят това? Аре у лево, бе!
41
1
 
10
 
! Отговори
A преди 4 години
Сега, когато всички се пазят и се очаква цените на стоките да нараснат неимоверна, трябва да направи далавера. А че застрашава живота на много хора - голяма работа. Държавата и лекарите да му мислят, той трябва да удари кьоравото, сега е момента.
40
14
 
17
 
! Отговори
Спокоен преди 4 години
Хора, поспрете се. Оставете дали камиона му е нов или не, оставете дали дали е само шерп или мижав бизнесмен, оставете дали не изплаща кредит за камион или за къща. Абсолютно убеден съм, че този човек просто е бил притиснат до стената. Абсолютно убеден съм, че не съществува човек, който да заразява умишлено и рискува здравето и живота си без да има право на избор.
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 40 И кой изобщо ти каза, че тоя човек кара нов камион на изплащане, а не 10 годишен таралясник, който изобщо не е негов, а на шефа му????
38
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 41 Бе той човека станал на 65 години, всеки момент ще слезе от камиона в пенсия, вие си мислите че още изплаща камиони които кара??? Вие побъркани ли сте?
37
7
 
11
 
! Отговори
абв преди 4 години
До АнонименКаква е тази неистова, нечовешка злоба!? Очевидно е, че мерките водят до истерия, до агресия и полудяване.
36
11
 
20
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Тираджия//.В КНДР ,един гражданин бил под домашна карантина,но той я нарушил и отишъл на корейска баня.След като контролните органи установили нарушението на карантината,бил даден под съд,осъден и разстрелян.Много жалко ,че не се постъпва така и у нас
35
4
 
40
 
! Отговори
Трол преди 4 години
На всеки поставен под карантина трябва да се изземват личните документи и да му се издава временен документ в който да пише трите имена ЕГН и това че човека е под карантина!
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 39 Деца студенти....родители на по 90 години??? Тоя е на 65 години...какви студенти какви родители( дай боже да са му живи)??? 1000 лева да му е на месец камиона, остават му най- малко 1000 лева на месец да преживява. А искаш да кажеш, че и няма заделени в банката ли с тази заплата? То да не ти е някой тийнче на 20 години да харчи безразборно, а и 65 годишен тираджия да изплаща камион с вноска 1000 лева месечно- бая си във филма, брато!
33
6
 
6
 
! Отговори
Кво речи!? преди 4 години
Международните шофьори печелят достатъчно пари за да си позволят 15дена почивка, друг въпрос е че хората като цяло (не само българите), са на принципа "Яж, пии , носи си новите дрехи" и ако петъка не вземат заработеното - звънят за бърз кредит.
32
8
 
13
 
! Отговори
Спокоен до 35 преди 4 години
Просто споделям, че винаги има две камбанарии. Хипотеза - човека е теглил кредит за да си купи камион с който да работи. Месечната му вноска към банката няма как да е под 1000 лева. Сложи грижа за възрастни родители и деца -студенти. Ами ... няма как да стане без работа. Не излизат сметките. Подчертавам - на 65 години хората в белите държави се отдават на круизи и забавления. В България се работи докато те тресне инсулта или инфаркта.
31
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямало какво да яде ли бе? Събарят го 2 седмици ако не ходи на работа? Та тоя дърт тираджия има поне 50 бона спестени в банката, бре!
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и каква е тая карантина, като даже имената им им не са дадени на граничните, за да не може да бяга? Сега щели да му образуват някакво дело, което кой знае кога ще приключи, след 4-5 години сигурно. В Китай за такова нещо щяха да го разстрелят, ако го хванат на улицата