Журналистка: Сърбия е на военнопрестъпниците!

Преди дни Воислав Шешел призова за арест на журналисти
Обновена: 3 апр 2020 19:20 | 3 апр 2020 19:09, Нели Христова
34
Журналистка: Сърбия е на военнопрестъпниците!
Снимка: БГНЕС

Безсрочен арест на журналисти в Сърбия - за това призова Воислав Шешел, лидерът на сръбските националисти, който лежа 12 години в затвор в Хага заради военни престъпления. Това накара известната журналистка Снежана Чонградин да публикува коментар за ужасяващата действителност на политическата сцена в Белград.

"В Сърбия от една страна са военнопрестъпниците и използвачите от войната. За съжаление, те и днес управляват. От друга страна са жертвите: десетки, стотици хиляди починали заради военнопрестъпната политика на Воислав Шешел и Слободан Милошевич, т.е. Александър Вучич и Ивица Дачич. Това са фактите. Отвратителната реалност, в която живеем е и фактът, че тези лица притежават гигантски богатства, които спечелиха възползвайки се от войните. След това умножиха тези богатства в политиката чрез разпространението на омраза в следвоенната пропаганда",  пише журналистката, цитирана от БГНЕС.

"Днес виждаме как един осъден военнопрестъпник се оплаква в правителствената телевизия "Пинк", как съм го атакувала, поради съдебно доказани факти, за неговите престъпления. Той призовава да бъда арестувана за месец, два, докато има извънредно положение в страната. Но, колежката от Нови Сад, която бе задържана поради разкритията в здравната система насред смъртоносната пандемия, и на която й бяха отнети компютъра и телефона, и които в момента се "разследват от нечии мръсни ръце" е истинската тема на деня, а не обвиненията на един военнопрестъпник срещу мен", заявява Снежана Чонградин.

"Впрочем всеки път, когато той повтаря думите ми за самия себе си, че е военнопрестъпник, той прави една огромна услуга на всички нас, които знаем какви престъпления е вършил. Разбира се, това не е темата за контролираните от властта медии, включително и за най-гледаните, но пък е една добра възможност да бъде чуто, дори и от устата на един престъпник", завършва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
4
 
! Отговори
Мишо преди 4 години
Ами ако го заслужава защо не?!
23
1
 
1
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Османците* така де, те нали турците са си друга нация :}...
22
0
 
1
 
! Отговори
ее преди 4 години
вв
21
4
 
1
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Също интересно допълнение е че преди Русия да се заеме със създаването на Северна България в Добруджа, е трябвало да се пребори с турците в Черно Море това се случва по време на Кримската война 1853г. Едва 5 години след успешното сондиране на петролните полета до Баку.
20
7
 
6
 
! Отговори
4epa преди 4 години
СЛЕД КАТО РУСКИЯ БОТУШ Е ТАМ ТАКА ЩЕ Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
6
 
4
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
Априлското въстание също се проваля, заради което Русия са длъжни да влязат във война със турците, като пращат осетински полкове. Единствената и основна идея е както се досещате да се създаде маршрут - Баку - Грузия - Черно Море - Северна България - Сърбия. Реално според неофициалната версия която се шушука из масонските среди е че България е първата създадена петролна държава. Не ангажирам никого с тази версия, просто забавна алтернатива на историята с която ни промиват от деца. Хах, забавно а?
18
4
 
6
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Единия от пилотите бомбардирали Япония с атомната бомба,като разбира какви ги е свършил,ПОЛУДЯВА.
17
5
 
2
 
! Отговори
Shshs преди 4 години
До АнонименСега ли разбираш защо България съществува като държава? Масонската версия за създаването на държавата ни е че братя Нобел построяват първата Руска петролна сонда през 1846 близо до Баку. 1872 година вече петрола бива в огромни количества и е трудно да бива пренасян по Земя през Румъния и затова се инициира Сръбско-Турска война през 1876, но резултатите не са добри, и Руснаците помагат за организирането на Априлското Въстание възползвайки се от българските малцинства.
16
4
 
8
 
! Отговори
полковник Петров преди 4 години
В днешните времена билите се за свободата на родината си в която и да е държава са анатемосвани като терористи и военно престъпници....."Сръбската журналистка" не пояснява, че изброените лица не са се били на чужда територия и от там неправилно е да ги нарича военнопрестъпници...Ние виждаме кои са военнопрестъпници от 1945г(Хирошима и Нагазаки) та до днес. Но както се казва: Фактите са нищо,коментара е всичко!!!
15
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шумадийке,ела в България да видиш кой "владее"Държавата и после друга песен ще запееш!
14
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 8 Ако беше в ЕС и Твоето Американско НАТО.Едва ли би написал и ред?! Я се скрий бе! Сърбия си е Сърбия! И нас да бяха ни бомбардирали Американците,Познай кога щяхме да сме в НАТО! Таман НИКОГА!!!
13
10
 
26
 
! Отговори
Хемус преди 4 години
Някои от тия журналисти забравиха как Били Лъжеца,хуманно хвърляше бомби с обеднен уран върху мирно население,а ние българите с глава в пясъка
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 12 Щом си коментирал. Значи " Ти " е До нея!
11
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може Сърбия да се управлява от военопрестъпници, ама ние по заповед на Русия им строим газопровод за 3 милиарда беееееее....Да им е топло, че са се намръзнали у Хага....
10
3
 
9
 
! Отговори
До уж българина преди 4 години
Ти да не би да си мислиш, че си написал нещо умно и народа се е юрнал да ти се радва и да те "коментира". Наивник...
9
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То у нас всичко цъфти та дай сега Сърбия да коментираме.
8
9
 
4
 
! Отговори
българин преди 4 години
Пропуснах да вметна. Много МОЛЯ! Малки дечица родени след 1989 г.Да са много далеч от коментара ми! Идея си нямат за какво говоря! Нищо лично иначе! Не желая Нито да ме "коментират"! Нито да кликат плюсове или минуси!!!!!!!
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Таман стрина Дуня ни написа доклада за правата на човека и джендерите и хоп каква стана тя... на Балкана не е хубаво да си фъргаме кал
6
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбия е абсолютна мафиотска държава от военнопрестъпници.
5
15
 
22
 
! Отговори
българин преди 4 години
На кого в момента ,Сърбия му "вади очите"? Ако беше вече в Американският терористичен военен блок НАТО,Сигурно нямаше И да се споменава за нея вече?! Ама НМЕ Е! -:) Хайде оставете я на мира вече! Колкото и да Ни я навирате в полизрението.Голяма част от българското население,Помнещо събитията преди 1989 г И много преди това във времето. СЕ РАДВАМЕ ЧЕ СЪРБИЯ НЕ Е В НАТО!