Семейство българи - жестоки сводници в Италия

Принудили една от техните проститутки да абортира поне седем пъти
116
Семейство българи - жестоки сводници в Италия
Снимка: Pixabay

С оковани в белезници ръце се озоваха съпружеска двойка с наши паспорти, които доели яко десетина проститутки в района на градчето Сан Северо, намиращо се в южната италианска област Пуля.

Семейството бе арестувано по заповед на прокуратурата в съседния на Сан Северо по-голям град Фоджа с обвинението насилствено принуждаване към проституция и експлоатация на техни сънароднички - българки.

След прекараната нощ в ареста на местното полицейско управление, нашенците са поставени под домашен арест в очакване на съдебния процес срещу тях, съобщи "Монитор".

Ако се вярва на онлайн вестника „Фоджа Тудей“, българите-сводници били изпортени в полицията от оказало се неочаквано смело момиче, което от доста време работело за тях. Разбира се, органите на реда не закопчали веднага след полученото оплакване сънародниците ни от ромски произход, за да могат първо да се убедят в истинността на доноса и второ – да съберат доказателствен материал, достатъчен за организиране на процес срещу тях. За съжаление съвсем скоро ужасната действителност надминала очакванията на магистратите, защото семейството се оказало безмилостно и безскрупулно.

След като „разхвърляли“ проститутките си покрай оживената магистрала „16 бис“ и в кварталите на Сан Северо - „Сан Бернардино“ и „Сибериа“, мъжът и жената не ги прибирали обратно в тясната им и мръсна квартира докато не изпълнят „насрещния план“ за деня от 500 – 600 евро. Оставяли им трохи - едва десетина процента от оборота, другите пари прибирали за себе си, а ако някоя от жриците се оплачела за нещо – следвал здрав тупаник, придружен със заплахи, че ще бъде „разкатана фамилията“ на близките й в България. 

Нерядко заради някое често измислено провинение момичетата можело да бъдат лишени дори от хляб, като винаги, в проливен дъжд или когато студ сковавал земята, те трябвало да бъдат на работното си място. Като в прихванатите  телефонни разговори на проститутките с мъжа и жената – сводници, те отказвали на подвластните си труженички дори дърва или автомобилни гуми за огън в мразовити нощи, както и по-дебели връхни дрехи.

Но най-ужасното според магистратите провинение на семейството било придружаването на една от техните проститутки да абортира поне седем пъти, като впоследствие момичето получило тежко увреждане на гениталите.


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Уотсън преди 1 месец
Нито семейството сутеньори са етнически българи нито "труженичките" им . И едните и другите могат да те нападнат и да се опитат да те убият ако ги наречеш в очите българи. Така че не виждам защо медиите толкова се стараят с тая измислена толерантност . Можете да им викате -турци . Те така харесват . Ама българи ??? Боя ли си търсите ?
54
0
 
6
 
! Отговори
Холмс преди 1 месец
Боя се че тези десетина проститутки от Сан Северо, област Пуля. са били известни на клиентите и прокуратурата във Фоджа много преди това и въпроса е, защо чак сега задържат сводниците ... някой не е получил %
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това семейство са бивши полицаи от България хванати в престъпление веднъж само от МВР са жестоки хора...
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Веднага Хелзинкският комитет да се застъпи за подопечните си шведи .
51
4
 
1
 
! Отговори
Гунчо преди 1 месец
Оставете Камелия на мира бе ***! Вие па сте много грамотни и работни, по цел ден само си барате цацарките...
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Веднага Захариева да зе застъпи са семейството, да изпрати фалкона да ги прибере. Все пак те са бг граждани, да не кажа и инвеститори
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Журналистката" - моля, преосмислете професионалното си развитие. С този подбор на думи, най-много - касиерка във Фантастико.
48
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евала, Камелия! Тази статия все едно си я разказала на комшийката през балкона.
47
1
 
23
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
"били изпортени в полицията" .... става все по-звучно, Камелия, браво ...
46
2
 
26
 
! Отговори
Иван преди 1 месец
"които доели яко" ... родна реч омайна сладка ... и отново Камелия е сътворила невероятната броеница от думи...
45
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Успехите на герб и еС са много големи и ето пример за тях.
44
0
 
26
 
! Отговори
Пепи преди 1 месец
Запор и изземване на цялото имущество, включително на децата им ако имат такива ЗАТВОР поне 15-20 г. след това да са под спец статуд и да се наблюдават постоянно и а се рраздели с *** Бой до спикване.
Абе мерки такива, че да поиска да не се е раждал

Или 45 мин да бъде оставен на близки, роднини или приятели на пострадалите .. като близкине след извършване на отмъщението да не носят никаква отговорност.

Иначе тия от боята нямат оправия.
43
1
 
31
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 1 месец
Да казвам ли, коя партия е на власт все още заради този си електорат, или всички го знаете и няма нужда? Цяло чудо е, че няколко кмета със здрав разум все още, блокираха по-сериозно махалите в градовете им, но подозирам, ще си платят политически за това после. в Северозапада се завърнаха стотици от Италия, Германия, Франция, Испания. Ходят си нагоре надолу на тумби, и никой нищо не казва. Младите им момчета направо на кръв гледат, ако им направиш забележка, те са от "защитения вид"...
42
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малко ми е съмнителна тази история.
В Южна Италия тези бизнеси са собственост на мафията.
Как ли няма да пуснат не'кви да си разиграват коня с години там.
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Целият материал е в стил "Ела ме ритни".........
Този сайт е тотална щета.
Ако не бяха възможни коментарите без регистрация нямаше да имат и един читател.
40
2
 
35
 
! Отговори
Кво речи!? преди 1 месец
Ками , скъпа , мен ще ме е срам да си напиша името под подобен пасквил.
"доели яко" "били изпортени", "здрав тупаник" ....
Ти си пиши грамотно, а остави на нас да омаскаряваме родната реч, омайна сладка
39
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
българи са, чагаджии връзкари и рушветчии 100% национална черта си все пак
38
1
 
17
 
! Отговори
гражданин преди 1 месец
До кога за всяко престъпление бългаските полицаи респективно МВР ще научава и разчита на партньорските служби .Някога МВР Маринов и професионалното ръководство ще си свършат ли работата ..
37
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде стига с това "Българи". Толкова ли нямате куража да напишете още в заглавието какви са наистина, никакви българи не са!
36
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
типични българи чалгаджии с мания на велики чорбаджии, това човек от друга нация няма да го направи