Мис Англия свали короната и се връща на работа като лекар

Тя няма търпение да се притече на помощ на колегите си
8 апр 2020 07:55, Ния Христова
31
 Мис Англия свали короната и се връща на работа като лекар
Снимка: БГНЕС
Мис Англия 2019 година реши да остави короната си и да се върне на работа като лекар, за да помогне в битката срещу коронавируса, съобщи "Скай нюз", цитирана от БНР. 
 
Бхаша Мухерджи прекрати благотворителната си акция в Индия и скоро ще се присъедини към колегите си в болницата в град Бостън, графство Линкълншър. 
 
Мухерджи заяви, че смята работата си в Индия за важна, но уменията й в момента ще бъдат от по-голяма полза за британското здравеопазване по време на пандемията от коронавирус. 
 
Мис Англия в момента се намира в изолация в Дарби, след като се завърна от Индия, но с нетърпение очаква да вземе опресняващ курс и да се притече на помощ на колегите си. Преди тя е работила в отделение за хора с дихателни проблеми.
 
Мухерджи споделя в интервю за "Скай нюз", че колегите й са казали, че са нещо като "сили за бързо реагиране“ и ги изпращат навсякъде, където е необходимо". 
 
Мис Англия е започнала петиция, с която призовава служителите в здравеопазването да плащат по-ниски наеми за жилища по време на кризата. Някои медици са принудени да наемат жилища, защото трябва да са изолирани от семействата им и техните съседи. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
13
 
! Отговори
до пияницата преди 4 години
Колега, тази всъщност е шведка от маалата
4
3
 
10
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Безроден НПО *** предполагам?
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре, че се отървахме от този развъдник на пр имати!
2
23
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
До 1А в България има ли българи? Защото 500 години са ви клецали турците, сега над 2 милиона са шведи по маалите, така че не гледай космополитите държави, барба ***, а си виж дворния кенeф. И виж жената колко е красива на снимката, а сега погледни баба Цоцолана, дето се събуждаш до нея.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Бхаша Мухерджи прекрати благотворителната си акция в Индия и скоро ще се присъедини към колегите си в болницата в град Бостън, графство Линкълншър." А бе в Англия има ли изобщо англичани?