Трима непълнолетни пребиха 92-годишен мъж в Луковит

В крайна сметка отмъкнали само кутия цигари
Обновена: 10 апр 2020 16:12 | 10 апр 2020 16:09, Красимир Ангелов
81
Трима непълнолетни пребиха 92-годишен мъж в Луковит
Снимка: БГНЕС

Двама малолетни и 15-годишен пребиха 92-годишен мъж в Луковит, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Действията по разследването започнали на 8 април, когато в полицията постъпил сигнал за нападнат и ограбен 92-годишен самотно живеещ мъж в Луковит.

Установено е, че около обяд трима проникнали в жилището му, разбивайки входната врата, нанесли побой на възрастния мъж, а след като той започнал да вика за помощ, избягали, като взели със себе си кутия цигари. Пострадалият бил открит от съсед, който веднага уведомил органите на реда.

По случая е образувано досъдебно производство, а при предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия криминалистите от районното управление в града установили и задържали извършителите - двама малолетни и 15-годишен младеж, всичките от Червен бряг.

Непълнолетният е задържан за срок до 24 часа, като след повдигане на обвинение Районна прокуратура - Луковит ще поиска налагане на постоянна мярка "задържане под стража" спрямо него.

Срещу младежа се води и друго досъдебно производство за престъпления от общ характер, извършени през 2019 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: Луковитпобойкражба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
14
 
! Отговори
Какви малолетни? преди 4 години
Те са вече горди бащи, в техните махали понятията са други.
41
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хвала на оня дядо дето преди години си минира двора и двама *** се изпариха . Друга оправия с тези у.трепки няма .
40
0
 
23
 
! Отговори
MaйМуната преди 4 години
Тежко е да си пенсионер у БГ.Отзад ги напада смъртоносен вирус, иска им живота те се пазят. А през това време, цръни бацили ги пребиват и грабят. Мъка мъкаааа
39
10
 
8
 
! Отговори
възроден българин преди 4 години
Как върви "възродителният процес" братя българи?! Интегрирахте ли се вече с мангаллеттата, или все още ви го интегррират?!
38
2
 
10
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До 21А по времето на монархо - фашизЪма, до проклетия ви 9 - ти септември 1944, не са могли да влизат в населено място!
37
0
 
8
 
! Отговори
kirasirrav преди 4 години
до 19, да ги ограмотяват но по методите на Макаренко - бой и бачкане придружено с гладуване, та едва след години може да се опитат и да интегрират по-възприемчивите...за останалите продължаваме по Макаренко докат се изесни! :)
36
0
 
7
 
! Отговори
Animal преди 4 години
Предлагам екскурзия с влак до Полша !
35
3
 
4
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До пиян залянНе лъжи като дърт руснак. Точно от тази боя бяха бяха хората, докарани на контра-протеста в подкрепа на правителството на Орешарски, докарани от БСП и ДПС.Помним!
34
2
 
13
 
! Отговори
25 преди 4 години
А едно време, в лошия соц, другарите роми не смееха да се покажат на центъра, защото другарите милиционери ги "канеха" най-учтиво да си "поговорят" в районното. Изглежда, "разговорите" на четири очи имаха ефект, защото другарите роми не смееха след това да погледнат милиционерите в очите. Ама па немаше банани!
33
0
 
8
 
! Отговори
xmmm преди 4 години
че аз кат стана хайдутин с тия ли шъ съ занимавам, Директно у щаб квартирата щото там е ламята, тия тя властта си ги отглежда че с техните гласове стоят на власт да лапат. Затуй се почва от главната квартра.
32
0
 
24
 
! Отговори
Мхм преди 4 години
Покрай тази карантина позабравихме колко е безпомощна държавата. Но ето-лека полека случайте пак ще стигнат старото си равнище и ще си припомним. Даже покрай увеличаващата се безработица ще стане и по-зле.
31
2
 
18
 
! Отговори
Подчертайте вярното преди 4 години
Тези са:хелзинкариромантицигербаджиибесепаришведиапахиopкитъмноЦветниромбовемонголциелекторатплеметоджипcита,индийцииндианцимaлцинствениоцветенисокерес-ичаветатиrанивъглищарицветни телевизориние-не-крадем-ние-беремма'аленциромеовцироманистикардарашибанговци
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 33 Е да ме накарат да осиновя някое такова...Живея на 7- я етаж- хвърлям го през терасата посред нощ и да видим как ще докажат че аз съм го метнал и то се размазало на плочките пред входа.
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия вече ни се качиха на главите а ние си търпим и сме велики само в коментарите.Утре ще ни накарат и да ги осиновяваме ! - ама нека.
28
0
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 26 В Белене дето си слушал западна музика и че си имал книги - западна литература или че си говорил против властта, те вкарваха там да лежиш. Говорим за ей такива мършиии като тия рилмяни- те направо отиваха за храна на свинете. Не се задържаха по килиите да ги хранят.
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно е битова престъпност друго е ц..а с..ка има огромна разлика
26
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия непълнолетни сигурно общо имат 9 деца!
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не може да е истина. Нали Гешев пребори битовата престъпност. Има някаква грешка
24
1
 
32
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
Майка ми е от луковитско село. Градовете Луковит и Червен бряг отдавана са ромски. Там много скоро ще си изберат и кмет. Това са два от многото малки градове в България, които приличат на индийски такива. Реалността е страшна. Ако си българин и имаш дете нямаш място там. Най много да научи ромски в училище.
23
2
 
5
 
! Отговори
айде сега преди 4 години
До ВъзмутенВ Белене имаше всякакви!Лично познавам хора,лежали там!