Шампионската лига минава към "внезапна смърт" на неутрален терен

УЕФА и Асоциацията на европейските клубове почти се разбраха
15 апр 2020 23:20, Георги Пешев
5
Шампионската лига минава към "внезапна смърт" на неутрален терен
Снимка: БГНЕС

Европейската футболна централа УЕФА и Асоциацията на европейските клубове са все по-близо до постигане на съгласие за доиграване на сезона в Шампионската лига.

Според вестник "Мундо Депортиво" ще бъде избран неутрален терен, където ще се проведат четвъртфиналите, полуфиналите и финала на най-престижния европейски клубен турнир. Всички сблъсъци ще се проведат само в една среща.

Още преди десетина дни президентът на УЕФА Александър Чеферин намекна, че този вариант е напълно възможен.
 
Преди "замразяването" на сезона в Европа бяха излъчени половината четвъртфиналисти - Аталанта, ПСЖ, Атлетико Мадрид и РБ Лайпциг. От турнира пък бяха елиминирани Валенсия, Борусия Дортмунд, шампиона от миналия сезон Ливърпул и миналогодишния финалист Тотнъм.
 
В играта остават Байерн Мюнхен, Челси, Манчестър Сити, Реал Мадрид, Ювентус, Лион, Барселона и Наполи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: футболШампионска лига
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде успокойте се.Знам ,че ви убиха внезапно и ви оставиха малко до се влачите ,но приемете факта,че със спорта е приключено.Не е необходим в новия век.
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука ми мирише на дескриминация малко.Нали всички трябва да са с маски? И на трибуните,и на терена.Как тогава ще разпознаваме играчите като са с маски? Само по номерата ли? Ако Роналдо или Меси влязат да играят за друг отбор,как тогава ще разберем? А ако се вземе решение да са без маски,това вече си е дескриминация.Тука трябва да има ред.Не може така.Каквото за нас,такова и за всички!Точка по въпроса!
1
2
 
5
 
! Отговори
1908 преди 4 години
И зад луната да играят ако трябва! Това е мъчение всеки ден една и съща плешива тиква да ти чете цифри по телевизията...