Волен Сидеров с още две обвинения и още една гаранция от 50 хил. лв.

Днес той напуска ареста, след като сам се предаде на СДВР
Обновена: 16 апр 2020 14:55 | 16 апр 2020 14:43, Нели Христова
90
Волен Сидеров с още две обвинения и още една гаранция от 50 хил. лв.
Снимка: БГНЕС

Днес Волен Сидеров, който призова хората да отидат на църква на Великден, ще напусне ареста. Той обаче се сдоби с още две обвинения и още една парична гаранция от 50 хил. лева, съобщават от прокуратурата.

Още по темата

Лидерът на "Атака" и общински съветник в Столичния общински съвет вече е обвинен и за закана спрямо прокурори и полицаи и заплашване на разследващите да не му повдигнат обвинение. Сидеров трябва да внесе гаранция от 50 000 лв. в 14-дневен срок.

Спрямо лидера на "Атака" има определена още една мярка за неотклонение "парична гаранция", отново в размер на 50 000 лева. Тя е по първото образувано досъдебно производство за подбуждане към нарушаване на мерките срещу пандемията от коронавирус в условията на извънредно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей ще го разорите руското посолство с тия гаранции бе :)
80
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Черепа се оказа много по-печен от Волен. Дългата ръка на Шопара и Каскета го настигна, Сидеров полежа и 24 часа в ареста заради което не можа да излее поредната русофилска пoмия по телевизия Алфа. Масква е в тежко положение, мъните свършиха нефта е по 20 долара, няма нито за телевизия, нито за гаранция. Атакаджиите да правят маски като левскарите с образа на Сидеров за да съберат пари за гаранциите. Чуколов и Шопов да ги продават пред църквите на православните послушали вожда им.
79
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роднинската партия стана милионерска. Много е направил за роднините си. 100 бона са нищо.
78
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бясно куче Корона го не лови.
77
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
защо не се самосезира за нещо по същество като например барселона GATE за кражбите от еврофондовете и ред други по важни нарушения на закона и законността в България. това бездействие по тези въпроси ви осигурява само съседната килия до вожда. престъпно бездействие. вече явно живея в турция
76
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров се бори за медал "дружба" за вярна служба, а Путин го даде на русофилската шушомига Малинов.
75
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се усетиха Каскета и Тиквата, че тази глупост със Сидеров- вместо да го злепоставят и да намалят електората му, сега си го набиха самите те отзад. С този ход Сидеров спечели поне една трета от хората които бяха гласували за него навремето, а сега не , а и не само които са гласували през годините за Атака...сега много хора заради тази прoстoтия за задържането му които никога не са гласували за него, а са набожни- ще гласуват за него на следващите избори. Сами си го нахакаха и Тиквата и Каскета
74
6
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
това само показва колко го е страх вожда от него хахаха трябва да раздаваме памперси вече. и все пак не сме в турция или беларус и съответно волен в последствие ще осъди българия и няма да е само той като гледам. всички диктатори свършват по един начин историята има много примери явно някой не са я чели
73
2
 
1
 
! Отговори
до долния преди 4 години
Голям праз. Някакво си полицайче казало нешо, ония му възразил. Пък и по тв - много сно,че ще се търси ефекта.Това толкова ли е смешно?Големият смях е, да си продадеш политическия капитал за малко мухане на трапезата на властта, а после да те окошарят и да те счупят от глоби същите тия, които си качил на власт си обявил за най-добрите управници в историята.
72
5
 
4
 
! Отговори
БатБой Ко? преди 4 години
Колкото повече го нападат, толкова по-симпатичен ми става, а никога не ми е бил такъв!Агент Буда вече ни вкарва във военно фашистки режим! Всеки неудобен с огромни обвинения, Волен не е казал нищо по-страшно от повечето свещеници или Гешев! Ще се самосезират ли срещу Гешев?!? А какво стана с фармацевтката, която каза, че ако се изкупуват масово лекарства, ще свършат и че трябва да се произвеждат наши? И тя засегна близки до властта интереси и се сдоби скорострелно с гаранция!
71
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най- смешно ми стана оня ден като отиде Сидеров в МВР и едно полицайче-разследаващ по случая му вика: Г-н Сидеров дайте си личната карта тъй като сте обвиняем. И Сидеров се разсмя и му вика: вие даже не знаете като разследващ полицай че съм привикан не като обвиняем, а като свидетел. Момчето се изчерви и насрааа ! Муахахахаха....
70
6
 
5
 
! Отговори
СЪПРОТИВА преди 4 години
Дръжсе командире , не се предавай, победата е близо Нека силата бъде с теб
69
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодарим ти , че ни показваш пътя към свободата , Волене !!! НЕ на фашизма и империализма !!! Хляб и Въздух за народа !!!!
68
1
 
1
 
! Отговори
Heyel преди 4 години
Много лъжат.
67
8
 
11
 
! Отговори
Гешев преди 4 години
-Камиони с трупове -Идва ада -Много ще измрат-Идва края на света ПОЗВОЛЕНО !!Празнувайте великден .Докажете че Мутафчийски не е над господ ПОДСЪДНО !!!
66
7
 
3
 
! Отговори
Ако преди 4 години
Беше ,полицейска,щеше да има и съветване,а сега само му се молят!Я предния път,как беше кротък известно време,сега пак пощтръкля!
65
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това колко прави в рубли
64
9
 
11
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Тиквата много обича да командва да става каквото иска .Учил се е от точния човек ,като негова охрана !!!Идеологията е различна но методите на действие са еднакви !!Права нямаме ,демокрацията залязва .И всичко това благодарение на най -големите про.шляци , тези на минимална работна заплата които масово го подкрепят !!
63
11
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 4 години
Така действа ГЕРБ с конкуренцията си, а онези 80% се радват.
62
11
 
12
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Колко трябва да ти е загладен мозъка, че да гласуваш за този...