Мъж в полицейска униформа откри стрелба в Канада, има жертви

От полицията засега не уточняват техния брой
19 апр 2020 20:30, Красимир Ангелов
21
Мъж в полицейска униформа откри стрелба в Канада, има жертви
Снимка: БГНЕС, архив

Мъж с полицейска униформа е открил стрелба по хора в Канада, като полицията съобщава за много жертви, без да уточнява броят им, информират световните агенции.

Полицията на канадската провинция Нова Скотия е задържала мъжа, открил огън в градчето Портапик, разположено в селскостопански район на атлантическото крайбрежие, съобщава БТА.

Задържаният е 51-годишен мъж.

Известно е, че стрелецът е носил полицейска униформа и се е укрил от мястото на инцидента в патрулна кола, но не е служител на правоохранителните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: стрелбаканадажертви
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да емигрирам в Нова Скотия - въпреки скандинавския ландшафт на морските им градчета.
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Gabriel Wortman, 51, was identified as the suspect" . Името е на бял човек.---------------------------------------------------------Wortman фамилия на бял човек ли е?Не е ли по-скоро фамилия на първи семитски братчет на арабелите?
17
2
 
7
 
! Отговори
Ф.Х. преди 4 години
Каква е разликата между този убиец в Канада и оня к.р.е.т.е.н , който вчера уби Милен Цветков? Само че единият убива с пистолет, а нашя с дрога и безразсъдство.
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Канада е либерастка помийна яма.
15
3
 
6
 
! Отговори
До 15: преди 4 години
Кажи с какво не си съгласен от първия ми постинг и не вади думи, които не съм казал.Имам право да изкажа мнението си, не съм бил изчерпателен защото малко хора тук се интересуват от Канада, а и защото имам ограничение от 400 букви.Много те моля да не ме хокаш като партиен секретар от миналото. На едни хора им харесва Канада, на други не. Аз съм от тези, които съжаляват за избора си. Според мен ЕС дава по-добри възможности и може да се върна след кризата.Жив и здрав и Христос Воскресе!
14
5
 
3
 
! Отговори
имигрант преди 4 години
До соро. соид, ами то за такива като теб приказката за киселото грозде си е таман на място. Че от какво не си доволен? от някакво специално отношение към теб защото си от Източна Европа, от това че взимаш $2000 които ти дава държавата по време на кризата безвъзмездно на месец или ей така по принцип си плюеш както си знаем по български. Иначе бъди жив и здрав. Велик ден е.
13
4
 
2
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
До 13:Сигурно повече от теб.След малко ще направя крос около канала Лашин.С кое не си съгласен от предишния ми постинг?
12
9
 
6
 
! Отговори
имигрант преди 4 години
До ***, ти живял ли си някога в Канада и специално в Кебек, за да си толкова компетентен? Да държавата е изградена и населена с националности от целия свят, както САЩ, Австралия, Нова Зеландия но това не ги прави лоши и опасни страни за живеене. Инциденти и *** има и живеят навсякъде. "Gabriel Wortman, 51, was identified as the suspect" . Името е на бял човек. Първо проверете информацията и тогава пишете врели, некипели. Не се правете на компетентни, защото сте смешни
11
3
 
13
 
! Отговори
Евроатлантик преди 4 години
Трябва да е някой ядрен инжинер с произход от Афганистан,завършил висшия Кабулския университет .
10
1
 
5
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Как срамежливо не са му написали името и не са поставили негова снимка .... защо ли? :-)
9
9
 
18
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
Канада бе добра и спокойна държава до началото на 90-те.Да не говорим, че винаги е имало проблеми. В основата на Квебек стоят 500 пpocтитутки, събрани по Париж и доведени за разплод в буквалния смисъл; такъв е морала сега в тази провинция защото гена си остава ген. По време на тяхната тиха революция залагат бомби по университетите където се преподава на английски.Сега Канада е сбирщина от гейове, индуси, китайци, арабухи и източно-европейци (чийто приток намаля след приема им в Евросъюза).
8
7
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До 4Аз на КПП-тата минавам транзит Джеки, щот съм с офицерски шал!
7
2
 
9
 
! Отговори
вот дъ фак преди 4 години
Че там не са ли под запрещение? Неделен ден какво се шляят по улиците.
6
2
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
много лоши хора има по света
5
4
 
29
 
! Отговори
Ферли преди 4 години
Дискотека в Канада. Влиза руснак в тениска с надпис : "Арабите имат три проблема!". Веднага към него приближава арабин: - Ти какво, проблеми ли си търсиш? Да излезем навън. - Ето това ви е първият проблем - агресивността. И винаги търсите пусто място да го решавате. Свършва дискотеката, руснак излиза и отвън го чакат група от пет - шест араби: - Сега ще си платиш за наглостта! - Това ви е вторият проблем - не можете да си решавате сами проблемите, веднага събирате група... Арабите вадят ножове: - Мамка ти, ще те заколим! Пичът спокойно: - Това ви е третият проблем - идвате на престрелка с ножо
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До MaйMyнaтaТи утре ли ще се редиш на КПП-то или ще чакаш второто нареждане?
3
3
 
11
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Ще го имам в предвид, когато Канада се приближи до България.
2
3
 
16
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Не знам ... хората сме различни - някои са с добра психика, други са психически лабилни. Но това да откриеш стрелба по непознати ... хора, които не са ти никакви ... ей така ... това не го разбирам. Някак си, неестествено е. Според мен е редно подобни новини от другия край на света да не се поднасят. Какво ме интересува, дали някой изперкал китаец е отишъл в детска градина и е наръгал 10 деца, или това. Има си държави, с компетентни хора, които да се справят с проблема. Какво засяга това нас?
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не е изперкал от карантината?