Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище

Той рисувал графити, откраднал от супермаркет
22 апр 2020 09:12, Нели Христова
256
Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище
Снимка: Facebook

Момчето, което блъсна автомобила на журналиста Милен Цветков, няма други провинения на пътя, но 22-годишният Кристиан Николов не е бил и примерно дете. Той е бил преместен от 73-то училище в 91-ва немска езикова гимназия, съобщи bTV.

Причината била лоша дисциплина в училище - Кристиан рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изгонен. Тогава той е бил 10-ти клас.

Синът  на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги е осъден условно, когато е на 17. Тогава тийнейджърът опитва да обере бензиностанция, отмъква по-малко от 1000 лева.

Осъден е и да плати 10 000 лева, потвърдиха източници на телевизията от съда. В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието.

"Най-вероятно това момче е вярвало, че ще избегне правосъдие и си е вярвало, че за пореден път ще надхитри системата. Те са гледали на всички това като на телевизионна игра – натискаш Undo и рестартираш", коментира Младен Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
3
 
5
 
! Отговори
@ преди 4 години
До ХА ХА ХАСъдейки по приказките ти наедро (и някои други неща) не си завършвал читаво образование нито е България, нито в Германия. :)))
137
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително цинично ***, със садистки поглед.От самолет му личи, че е пcиxoпaт и социопат.Как няма да го изгонят...
136
0
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 4 години
Господи, прибери си вересиите!!! *** Христова - авторката на това, която и да е тя, спешно да започне да продава краставици на пазара и да спре да се излага. Да те преместят от 73-о квартално училище в Немската Езикова Гиммназия в София (която се подвизава под училищен номер 91) не е изгонване, а привилегия и промоция за келешчета, които не са изкарали приемния изпит, но после са се промушили през игленото ухо на системата и пак са кацнали в хубавото училище.
135
4
 
13
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 4 години
Хич не се чудете как е завършил. В България образованието се подарява, дори не е нужно да си грамотен. В Германия и в други страни е същото-като си плащаш, завършваш. После се оправяй сам, ако можеш. Резултатът се вижда отдалече-никой нищо не знае и не умее.Във Варна пропадна нов булевард,магистралите не изкарват 1 година, бетонират се дървета, един майстор за домашен ремонт не може да се намери...
134
0
 
9
 
! Отговори
@ преди 4 години
До ГерманецПо-кротки са, защото глобите са солени, а и точките във Фленсбург бързо изчезват. :)))))
133
1
 
12
 
! Отговори
Германец преди 4 години
до @Оглеждам се. Тука Q7, X5, X6 и подобни извращения се карат само от тъмни балкански субекти като този на снимката. Въпреки същността си на животни са доста по-кротки тук, трябва да призная.
132
1
 
13
 
! Отговори
Стига глупости преди 4 години
Откакто приеха делегираните бюджети и Закона за приобщаващото образование най-лесно е да запишеш ученик. Освен това за образователната система няколко хилядарки са огромни суми. Не забравяйте, че до миналата година учителите получаваха по 600-700 лв., а директорите малко повече. Корупцията се вихри навсякъде!
131
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изгонен, понеже рано са го разбрали що за стока е.Ако бяха го натикали навреме там, където му е мястото, сега Милен щеше да е жив.
130
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От едно елитно училище го изгонили и мама го записала в още по-елитно. Срам за 91 НЕГ. И браво на 73-то, че все пак са го изгонили, макар че най-вероятно много са го търпяли преди това.
129
0
 
9
 
! Отговори
@ преди 4 години
До ГерманецМа той и Кристианчо се е ориентирал към нас, така че все пак се оглеждай за Кю седмици. :)
128
2
 
15
 
! Отговори
Германец преди 4 години
Едно време като заминавах шефа ми ми викаше "Стой бе, ще направим България да стане като Германия". Почти ме разколеба ко.пелето, какъвто съм наивник.Продължавам да работя да евакуирам колкото се може повече приятели и роднини, преди да са паднали жертва на някой Кристиан.
127
2
 
23
 
! Отговори
:) преди 4 години
как кристиян влязъл в немската да учи? ами запитайте се как нерегистрирана преводачка без висше стана министър на външните работи, учител по физиечско - шеф на мвр, комарджия - премиер и трактористка - шеф на НС. да не ги изброявам, защото няма нито един, който да е по заслуги управляващ, политик или 'бизнесмен'. оттам трябва да почнете.
126
0
 
8
 
! Отговори
@ преди 4 години
До ддДостатъчно е да се разбере кое е "лицето на което не може да се отказва", за да се разбере къде да търсят за подкупа. А това, че не са ти дали подкуп и си действал в разрез със служебните ти задължения също е повод за уволнения и публично разобличаване. Особено ако си примерно Директор на най-елитното столично училище. :)
125
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България има над 30.000 Кристияновци, Симони и пр.; новобогатшки деца на депутати, министри и мастити приватизатори. Колкото и да се джафка в конкретния случай, ако ще и някой сега да обясни, че Кристиян е зъл, защото си е режел ноктите на краката отляво надясно, това не променя генералната картинка у нас. Искате да не се случва повече и разни богаташки дечица да не се чувстват безнаказани - вижте корена на проблемите - как родителите им са станали богати и дали те спазват законите!
124
0
 
20
 
! Отговори
дд преди 4 години
Едва ли е имало подкуп за Немската.Просто директора е бил помолен от лице, на което не може да се отказва.Те така работи системата.Почерпката в по следствие не задължителна, а пожелателна.Предполагам и в съда ще стане подобно.
123
11
 
3
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 4 години
До 134 - А въпросният величан "журналист" никога не е задавал правилните въпроси на правилните хора. Едно мазно човече, което хора като мен разпознаха като "контролирана" опозиция преди много много години (да се има предвид че от 10 години телевизия не гледам, а преди това от 5 - много намалено). Спомням си едни кретенизми наплещи на едно предаване за торентите и линията за зрители,както винаги бе недостижима за да не може да се поправи малоумното му изказване от знаещи.
122
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези,които искат да ги съдят в момента и стоят зад Милен откраднаха милиарди и затова България е бедна и в лошо състояние,но за тях нищо!А немската гимназия е елитно училище,не всеки може да я завърши,само способни деца могат да вземат диплома там!
121
0
 
20
 
! Отговори
До Анонимен 130 преди 4 години
Преди да пишеш се порови в Интернет и виж кога и как започва "бизнеса" на Стайков и майчето на Кристианчо. Виж кои партии спонсорират!!!
120
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, местят те в по-търсената 91. гинмазия заради лоша дисциплина??? Много интересно!
119
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ученици с буйни характери,Т.Живков ги изпращаше в ТВУ там ставаха хора.Ако не може му продължаваха курса да се труди докато стане човек.Кой е шофирал авотомобил така при Тошково време,имаше милиция КОНТОЛ като те накажат немаш мърдане.