Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище

Той рисувал графити, откраднал от супермаркет
22 апр 2020 09:12, Нели Христова
256
Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище
Снимка: Facebook

Момчето, което блъсна автомобила на журналиста Милен Цветков, няма други провинения на пътя, но 22-годишният Кристиан Николов не е бил и примерно дете. Той е бил преместен от 73-то училище в 91-ва немска езикова гимназия, съобщи bTV.

Причината била лоша дисциплина в училище - Кристиан рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изгонен. Тогава той е бил 10-ти клас.

Синът  на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги е осъден условно, когато е на 17. Тогава тийнейджърът опитва да обере бензиностанция, отмъква по-малко от 1000 лева.

Осъден е и да плати 10 000 лева, потвърдиха източници на телевизията от съда. В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието.

"Най-вероятно това момче е вярвало, че ще избегне правосъдие и си е вярвало, че за пореден път ще надхитри системата. Те са гледали на всички това като на телевизионна игра – натискаш Undo и рестартираш", коментира Младен Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Нали за това стадото скачаа 90та на Орлов мост?!Ценности!
197
0
 
10
 
! Отговори
до Ина преди 3 години
Много може в твоите предположения...колата не е в ред виждаш ли изведнъж спирачките и отказали даже и ръчната...а ако колата не е в ред защо кара със 100 при ограничение 30, сигурно е много "добро дете" нагълтало се с 4 чешита дрога и излязло на пътя с джипа на МАМА...ама това дете направо е цвете пък ние хейтим..
196
0
 
10
 
! Отговори
987 преди 3 години
До Анонимен-Татко паричко си има на татко момичето.
195
0
 
5
 
! Отговори
жив преди 3 години
да го оревеш
194
1
 
16
 
! Отговори
до ина преди 3 години
Ало, Ина ли си каква си. Завършил съм елитна гимназия (без да ме гонят и премат по втория начин) в най- тежките и наркомански години, края на 90те и не съм станал *** като тоя. И съм имал семейни проблеми много по-големи от това ***. т.е.
193
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За сетен път стана пределно ясно кои са хората с мазнинката в България : Това са хората ,които са на народната хранилка ,тези на които народа плаща огромните пари ,защото се оказа че единият е син на бизнесдама закупила скъпата кола с европари ,другият е син на депутат , а момичето щерка на прокурорка ! Всички тези така доят България както никъде по света ,затова масовата заплата у нас е 700 лв ,затова пенсиите са толкова мизерни !
192
31
 
3
 
! Отговори
Ина преди 3 години
Би ми било интересно хора които го познават да напишат истината за момчето от преди катастрофата. Хипер злоба, ужасяващ хейт, бурно въображение и множество предположения по форумите. Няма оправдание за дрогата, но може колата да не е в ред, може да му е прилошало и др..................ПОЗНАВАМЕ ЛИ ДЕЦАТА СИ? МАСОВО ДРОГА В УЧИЛИЩА, УНИВЕРСИТЕТИ, ЗАВЕДЕНИЯ... КОЙ Е ПРОИЗВОДИТЕЛ, КОЙ ВНОСИТЕЛ? КОЙ ПЛАСЬОР?
191
8
 
9
 
! Отговори
Неверник Тома преди 3 години
Злодеянието от хлапака Кристиан е непростимо и ужасяващо, но опита да се открият порочащи факти е доста смехотворен. Той бил изгонен от 73-училище (Втора Немска) в 91-во (Първа немска) е доста нескопосан. 91-ва вече цяла десетилетие е с най-висок бал на приема. Безнаказаността за определена прослойка е унищожителна и за децата на "привилигерованите". Една съвременна Q 7-мица би трябвало да има автоматика за препятствие на пътя. Тази е нямала. Но това засега. Жалко за съсипаните съдби и животи.
190
2
 
30
 
! Отговори
Симо преди 3 години
Този е Записан да учи някъде в Германия, но дали изобщо може да учи с този изпушил модък?! Много се съмнявам.
189
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте снимка и на бащата ! Физионамистът ще се окаже напълно прав.....Сега в затвора може да попадне и на някой непознат досега роднина от едни известни махали, може да бъде разработен по късата процедура.:)))))))))))))))))))))
188
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дайте снимка и на бащата ! Физионамистът ще се окаже напълно прав.
187
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
жалко,ще се затрие една наркоманска младост.а можеше още много дрога да изконсумира.
186
13
 
3
 
! Отговори
Не си физиономист преди 3 години
До ФИЗИОНОМИСТАко вярваш, че чертите на лицето издават характера си последовател на Чезаре Ломброзо. Той по физиономията е различавал коя личност е склонна да извърши даден вид престъпление. Но е отречен заедно с нацизма...
185
2
 
8
 
! Отговори
Ми, щот си смотан... преди 3 години
До Анонимен 20001979 набор съм. На 15 години вече работех предпечат, страниране. На 16 години - 3D Studio под DOS, шапки за предавания... На 18 г. вече правех сайтове.Първата си кола, макар и корейска бангия, си купих на 17 г., щото един колега беше на зор. Няма проблем да купиш на 17. Има проблем да караш. Като си изкарах книжката на 18 г. я подкарах.Можеше и тогава. За който има акъл. Не говоря за себе си. Щото още тогава ме каниха в Канада и Швейцария по специалността. А още съм тук.
184
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
завърших 91 НЕГ през 2011 година и всички знаехме колко продажна и корумпирана си беше и все още си е госпожа КАТРАНДЖИЕВА. Толкова я мразехме всички, че дори не дойде на бала ни. Сега ме е срам, да кажа, че учих там. Дано я разследват и да търка нара и тази ....
183
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами болшинството деца на богаташите у нас влизат с връзки в елитни гимназии и в университети, макар че интелектуално са за основно образование. и аз учих с един подобен син на "бизнесмен" в университета. на 18 имаше кола от баща си, докато ние, отличниците се возехме на автобуса, после чак на 29 си купих кола.
182
7
 
19
 
! Отговори
Така е. преди 3 години
И мен, след ТОХ-а, като ме изгониха и от Трета сменна, ме преместиха в Немската гимназия. Там пращат най-големите хулигани и нехранимайковци. Последно убежище за непълнолетните престъпници преди ТВУ (едно време, сега вече няма ТВУ). Сега, очевидно, Немската гимназия замества ТВУ-то.
181
2
 
31
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Бил в Немската... познайте как се е озовал в нея! Може би е бил пълен отличник като влезлите по честния начин :-/
180
3
 
4
 
! Отговори
Нели, ма... преди 3 години
Другото - ясно! Ама кой е, аджеба, Младен Владимиров? Някой дядо на пейката пред блока ти? Виден психиатър, токсиколог, специалист по зависимости? И на "телевизионните игри", които отдавна са главно компютърни, няма "натискаш Undo". Там има "Save game", мари!От "статията" ти не става ясно, *** май ще е дядото пред блока.
179
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишете го бегал при Галевите!