Отново тежка катастрофа на мястото, където загина Милен Цветков

Шофьор е тръгнал на червен светофар и е блъснал колата пред него
Обновена: 22 апр 2020 15:53 | 22 апр 2020 15:50, Камелия Цветанова
109
Отново тежка катастрофа на мястото, където загина Милен Цветков
Снимка: bTV

Катастрофа е станала на метри от мястото, където загина Милен Цветков.

До сблъсъка се стигнало, след като водач на 20 години тръгва на червен светофар и се врязва в колата пред него, съобщи bTV.

Още по темата
Шофьорът на единия автомобил е откаран с линейка, бил е контактен.

Другият, причинил катастрофата, няма наранявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
Ъхъ преди 3 години
Откакто го има мол "Парадайз" катастрофи на това кръстовище не е имало, а сега за 3 дни - 2 катастрофи и двете на червено...
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълно е с тарикати задължително на ляво карат на право да не чакат кога ли ще разбия на някой тарикат простата тиква хич не ме интересува на кой е син или сват да се оплаква на баща си после пак да го прави законите в България явно никой не спазва всеки си прави каквото иска
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, помощ от приятел? Маркировка, неравности, невидим светофар, и т.н.
75
2
 
6
 
! Отговори
РВ преди 3 години
До 9220 годишния е карал баничарката, тръгва на червено и удря suv то което в момента минава на зелено. Не е престъпление да си млад и неопитен. Грешки стават. Престъпление е да си млад, неопитен, нагъл и арогантен наркоман, с чувство на безнаказаност,защото си на мама момченцето.
74
1
 
0
 
! Отговори
xaxsas преди 3 години
До 94 - Нямат общо. Единственото общо е че отново 20 годишен шофира джип който се забива отзад на нечий автомобил. Явно тия с джиповете не са свикнали да управляват мощни автомобили ама нали все някой бърза за някъде.
73
1
 
4
 
! Отговори
РВ преди 3 години
В случая става въпрос за човешка грешка. Момчето си каза че се е подлъгало по стрелката за надясно и е тръгнал направо. Нямат нищо общо двата случая. На всеки може да се случи, да пази господ. Нито мястото е криво, нито правителството е виновно в случая..просто инцидент.
72
2
 
1
 
! Отговори
Аха преди 3 години
Няма му нищо на мястото, просто неопитни, дрогирани, нахални шофьори без никаква мисъл за останалите участници в движението, били те други автомобили, мотори, пешеходци, се пръкнаха по пътищата. Обърнахме го на слободия. Не може всеки втори да превишава ограничението от 50 км/ч поне ДВА пъти и да няма инциденти. Няма, повтарям, няма абсолютно никакъв контрол на пътя. Ако се констатираха 10% от нарушенията половин България да е останала без книжка.
71
0
 
4
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Значи мястото е криво, не шофьорите са виновни.
70
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами сатанистчето не се е справило като хората...
69
8
 
6
 
! Отговори
Клик клик клик преди 3 години
Това медия ли е или сайт за събиране на кликове от "сензации". Наистина ми е много мъчно за Милен Цветков и трагедията е ужасна, ама утре ще се спъна на тротоара пред мола и какво, ще има заглавие в сайта ли?
68
1
 
8
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
На тия автоматици като им пуснеш спирачката на светофара и те сами тръгватКато гледам снимките и описанието на случката, катастрофата не е тежка, както обявяват в заглавието.
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тест за наркотици и алкохол имало ли е?
66
2
 
15
 
! Отговори
Грешка преди 3 години
Прочетох част от коментарите. Не шофьорът на колата на фирма за авточасти е блъснал друг. Той самият е блъснат от черния автомобил отзад. Малко гледане с разбиране няма да навреди
65
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 годишното *** право го наритайте в една килия при Кристианчо наркомана. А може би и то е наркоманче.
64
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виновни са печалбарите дето раздават книжки на кьораво и съкато. Аз за да взема книжка 6 месеца са ме чанчили като империалист. Късаха и ако не си спрял на 25 см от булдюра. Сега немогат и да паркират но имат книжки за тоалетната. 40 години съм по пътищата у нас и в чужбина нямам нито една катастрофа или фрапиращо нарушение. Но ние сме от старата дисциплинирана генерация. А не от Мутренската слободия и демони крация.
63
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-да работодатели, вижте се какви ентусиазирани пикльовци с жъто на устата още взимате за шофьори- тръгнал работа да върши, а се мисли за Шумахер...
62
0
 
18
 
! Отговори
Защо? преди 3 години
Защо винаги причинилият катастрофата няма наранявания? Защо винаги загива или пострадва невинен човек? Защо тези *** не се блъскат в бетонови стълбове? Защо? Защо? Защо?
61
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 годишното *** е с фирмената бяла кола за авточасти.
60
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам думи просто- сякаш гледам някакъв кошмарен филм ....Какво ставаааааа?????Всичките сте за бесилото и Тиквата и сие!
59
0
 
0
 
! Отговори
До Дедо преди 3 години
Ок, мисля, че има резон, да.