Възможно ли е Ким Чен Ун да е на... почивка?

Влакът на лидера бе заснет близо до курорт
27 апр 2020 08:58, Нели Христова
19
Възможно ли е Ким Чен Ун да е на... почивка?
Снимка: 38 North

Спекулациите за това, че лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун е или в тежко състояние, или мъртъв, валят с пълна сила. По целия свят вече дори се обсъжда кой ще наследи властта в страната.

Но може би Ким Чен Ун е просто на почивка?

Сателитни снимки откриха влака на лидера на Северна Корея. Преди дни той е спрял край крайбрежния курорт Вонсан, съобщават от The Washington Post. Информацията е потвърдена и от властите в Южна Корея.

Още по темата

"Знаем, че Ким Чен Ун е бил в курорта Вонсан през последната седмица", казва говорител на правителството на Южна Корея.

Тя, както и САЩ твърдо отричат лидерът на Северна Корея да е починал. По думите му здравето на Ким е една от най-строго пазените тайни, но нито едно правителство по света няма данни за това, той да е починал.

Изображенията бяха публикувани от сайта 38 North и на тях се вижда 250-метровия влак на Ким Чен Ун.

"Присъствието на влака не доказва местонахождението на севернокорейския лидер или не доказва нищо относно неговото здраве, но дава тежест на съобщенията, че Ким е отседнал в елитен район на източното крайбрежие“, пишат в доклада си експертите Мартин Уилямс, Питър Маковски и Джени Таун.

От вече две седмици, Ким Чен Ун не е виждан на публично място. Той дори не присъства на честванията по случай рождения ден на дядо си. Но това, макар и необичайно, не е знак, че нещо не е наред със здравето на лидера на Северна Корея.

"Фактът, че Ким не е виждан на публично място от две седмици, сам по себе си не е необичаен, но той попада в "нормалния диапазон" за отсъствие на севернокорейския лидер, каза Рейчъл Минюнг Лий, бивш аналитик на Северна Корея за САЩ.

"Да, отсъствието му на празника бе необичайно, но не е достатъчно за да се твърди, че нещо не е наред с лидера", допълва Лий. Тя казва, че мълчанието, което запазва Северна Корея по въпроса, не трябва да бъде интерпретирано по никакъв начин, тъй като страната никога не отговаря на слухове, които спекулират около здравето на върховния им лидер.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Свин-чен Ун ... преди 3 години
... е на почивка в един китайски фризер, ресторантьотите чакат да падне карантината на месото
15
2
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЩЕ ИМА ЛИ КИМ ЧЕН УН 3-ТИ!!!ПЪРВИЯ ИЗЧЕЗНА ЗА МЕСЕЦИ ПРЕЗ 2014-ТА СЛЕД КАТО КУЦАШЕ НА СЦЕНАТА!ВТОРИЯ ИЗЧЕЗНА ПРЕЗ 2020-ТА СЛЕД КАТО ГО ДОБАРА КОРОНАТА!
14
3
 
2
 
! Отговори
ЗОНД 1 преди 3 години
Умрел е ! Ся за последно го развозват из любимите му куурорти преди да отиде за дюнер и органите му да пътуват първа класа с самолет до обетованата земя между Гюпците и Хашемитски Джордан....
13
1
 
6
 
! Отговори
Ken преди 3 години
До 9 АнонименКак не е истинския ? Да не би да говориш за двойник ?Северна Корея просто не може да издържа двама шишковци едновременно.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А може да е на Слънчака. Инкогнито.
11
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
@6He e глупост пич, това е Обединителят на двете кореи.Глупост би било да пишат за бащата на германия конрад аденауер, два пъти отказал да я обедини.
10
1
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
До Анонимен"швейцарски коняк" - Къде си чувал за такъв, на село ли?
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДаЗащoто, защо пък не. Плюйте по Ким, плюйте по Борис Джонсън, плюйте по Меркел или по Орбан само не плюйте по ГРОП ето затуй, пък и трябва да си информиран къде почива Ким със влака си. Дори има и снимка за доказателство за да не помислиш, че от западните медии се леят само лъжи, дезинформация и пропаганда.
8
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимките, които пуснаха вчера не са на истинския Ким! Доста добре е направен, но не е истинския! Мен това лично ме претеснява, защото в оздравялия има нещо много военно в погледа, а в предишният нямаше и нотка от този поглед. Дадо да съм просто конспиративно куко и да греша! Дано!
7
3
 
11
 
! Отговори
Az преди 3 години
Дошла е короната при тях и са му затворили КППто по стар комунистически обичай и не може да се прибере.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отишъл на на почивка в Аркоин :)
5
4
 
9
 
! Отговори
Да преди 3 години
Това е вътрешен въпрос защо ни занимават с глупости!
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Янките умират със отчаян поглед бяха вперили очи във Ким санким пукне та да отбележат някаква победа и да отклонят вниманието от масовата смърт във кoчинaтa САЩ.
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затлъстяването е коварна болест.
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави се на интересен, че вниманието на света се измести заради короната. Комуниски номера.
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много бърже го отписахте другаря Ким, туй не са вашите келяви лидери. Вечна слава г-н Маршал Ким.