Мистериозна линия на ръката на Ким Чен Ун при появата му

Дали това е следа от операция?
Обновена: 3 май 2020 12:50 | 3 май 2020 12:50, Ния Христова
56
Мистериозна линия на ръката на Ким Чен Ун при появата му
Снимка: БГНЕС
Откриха мистериозна линия на ръката на лидера на Северна Корея КНДР Ким Чен Ун по време на първата му поява пред обществото след 20-дневно отсъствие, съобщи Daily Mirror.
 
Медицински специалист от Съединените щати смята, че следите върху ръката на Ким могат да показват процедура, която се извършва при сърдечно-съдово заболяване. Най-вероятно е пункция на дясната радиална артерия. 
 
По-рано излязоха предположения, че Ким Чен Ун се е скрил от обществените погледи, за да привлече вниманието на световната общност към Северна Корея.
Още по темата
 
На 2 май се появиха кадри от церемонията по откиването на завод за торове. Там Ким Чен Ун прерязва лентата. На снимките, лидерът изглежда здрав. 
 

На 15 април Ким Чен Ун пропусна празника за рождения ден на своя дядо, основателя на КНДР, Ким Ир Сен. Отсъствието му предизвика слуховете за евентуална смърт или болест. Предполагаше се, че лидерът на Северна Корея не може да стане самостоятелно, да ходи нормално или да е във "вегетативно състояние". /БГНЕС/

 
 
 
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 24. Дано го дочакаш! Аз не губи надежда! Щом Костов падна след 20 гИ този търтей ще падне! Нищо вечно няма!-:)
24
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 21 Така е да! Жив пример е д-р Борисов! Само инфарктче може да го свали от власт! Щото народа е заспал!-:)
23
6
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Колко месеци? От 2008 чакаме.
22
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 19 " доктора"! Грешен отговор! На българина Не му дреме дали д-р Борисов става вече за " мачле"! Точният отговор който Ти съвсем съзнателно избегна е.Не става о за *** за зеле! Трудно ти е май да казваш истината?!-:) Разбирам те! От теб се иска само положителни " постове" за д-р Борисов и групировката му! Един съвет ***. След месеци си търси друг работа!-:)
21
15
 
21
 
! Отговори
-Мисирки, Сър ! преди 3 години
Тази "новина" за мистериозната линия на ръката му от същата медия ли е,дето разпространи сензацията че корееца бил 99,9% мъртъв? ХахахаТуй джендърите сте напълнени със сензации като гергьовски агнета,както обичаше да казва един Пищов.Какви ли не малоумщини ще измислите само и само да се харесате на господарите си . Добре че са троловете да имитират "народно разбиране и доверие " и да създават илюзията че хората ви вярват.п.с. .... и "народно недоволство" ако някой ви разобличи.Смешници.
20
14
 
12
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
Брей, това *** не се дават лесно!
19
7
 
13
 
! Отговори
Хохо преди 3 години
Ся па ръката му гледали? Чорапа единия син, другия бял не видяхте ли? Значи е добре човека, веселяк е.
18
7
 
12
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
За нашият вожд мога да кажа, че с тия килограми не става за футбол. И без това е абсолютен бездарник. Ако продължава да се мъчи по терените, не му мърда тежка травма. Ще му се наложи да ходи с ***.
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 17Че им дреме на шапката!Три седмици, само жълтите вестници и сайтове ни занимават с псевдо-китайчето.
16
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Три седмици великите разузнавателни служби на най-напредналите държави, разполагащи с най-нови технологии и огромни бюджети, НЕ успяха да разберат истината. Какви изводи следва да направим?
15
5
 
13
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Тука разни самозабравили се кумунета са си намерили нов вожд. Дебеландо Сплескандо. Халал да им е!
14
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До " доктора" А за нашето комунистче КЮФТЕ! Д-р Борисов какво ще кажеш? Ама честно без шикалкавения! Бъди коректен Пред самият себе си! Както виждаме едното. Трябва да виждаме и 2 рото!-:) Та?
13
5
 
18
 
! Отговори
Доктора преди 3 години
На мен лично ми направи впечатление походката на кюфтето. Леко замята левия си крак. Сто процента съм сигурен, че е получил лек инсулт. Ще продължава да деградира...
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До децата на " демокрацийката" АмериканскА! -:) Мили дечица. Намерете си друг сайт за забавление! За да коментираш днешната " политика" Трябва и повечко да си живял и видял и помниш!-:) Помненето не ви се отдава.щото Не сте били родени още-:)! Та трябва да помните боричканията между СССР и Америка! Рейгън и Горбачов последно.Не вярвайте сляпо на всичко което Ви се казва! Нарича се промиване на мозъци!-:)
11
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До " Жиб" Ще те попитам само.Имаш ли и 15 " демократични" жалки годинки?! Отговора го знам!! Ама ти давам право на отговор все пак!-:)
10
9
 
11
 
! Отговори
Жиб. преди 3 години
А какво да кажем за младежа Копейкин - продаден за стотинки враг на народа си, защитник на най-реакционната ретроградност?
9
5
 
22
 
! Отговори
западен специалист преди 3 години
Два косъма на перчема му не следват посоката на сресване. След задълбочен анализ стигнахме до заключението, че е сменил гела за коса.
8
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жив пример е д-р Борисов комунягата пребоядисал се само и само да е във властта! Няма *** скоро уви! Та от теб зависи на парламентарните българино! Стига с ни управлявали 60 и кусур годишни! Ако ще е демокрация. То трябва да са около 40 - 45 годишни демократи, Другото на горе мирише на дърт комунист!-:) Спете още спете!
7
7
 
16
 
! Отговори
Исти преди 3 години
Заводът за торове е открит преди операцията разбира се, кадрите са били засекретени досега.
6
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я ОСТАВЕТЕ НА СПОКОЙСТВИЕ НАЙ ВЕЛИКИЯТ ПОЛИТИК, КОЙТО Е ИЗВЕЛ ВЕЛИКИЯТ НАРОД ДО ТАМ, ЧЕ КУЧЕТА, КОТКИ И ПРИЛЕПИ СВЪРШИХА- ТАМ КОРОНА ВИРУС НЕ МОЖЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ- ВИСОКИ СТЕНИ И ДОБРЕ ОХРАНЯВАНА ДЪРЖАВА- ВЕЛИКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ- ТОЛКОВА ВЕЛИКИ, ЧЕ НЕ СЕ КЪПЕЛИ- ВЕЛИКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ИДЕЯ ИМ ПОМАГАЛА ДА СЕ САМОИЗЧИСТЯТ- ТЕ СА БОЖЕСТВЕНИ- ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ДИНАСТИЯТА КИМ.