Мистериозна линия на ръката на Ким Чен Ун при появата му

Дали това е следа от операция?
Обновена: 3 май 2020 12:50 | 3 май 2020 12:50, Ния Христова
56
Мистериозна линия на ръката на Ким Чен Ун при появата му
Снимка: БГНЕС
Откриха мистериозна линия на ръката на лидера на Северна Корея КНДР Ким Чен Ун по време на първата му поява пред обществото след 20-дневно отсъствие, съобщи Daily Mirror.
 
Медицински специалист от Съединените щати смята, че следите върху ръката на Ким могат да показват процедура, която се извършва при сърдечно-съдово заболяване. Най-вероятно е пункция на дясната радиална артерия. 
 
По-рано излязоха предположения, че Ким Чен Ун се е скрил от обществените погледи, за да привлече вниманието на световната общност към Северна Корея.
Още по темата
 
На 2 май се появиха кадри от церемонията по откиването на завод за торове. Там Ким Чен Ун прерязва лентата. На снимките, лидерът изглежда здрав. 
 

На 15 април Ким Чен Ун пропусна празника за рождения ден на своя дядо, основателя на КНДР, Ким Ир Сен. Отсъствието му предизвика слуховете за евентуална смърт или болест. Предполагаше се, че лидерът на Северна Корея не може да стане самостоятелно, да ходи нормално или да е във "вегетативно състояние". /БГНЕС/

 
 
 
 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
23
 
! Отговори
Вътрешна информация преди 3 години
Линията е сложена на двойника му, за да го различават от оригинала.
4
5
 
17
 
! Отговори
KamKam преди 3 години
Вуду линия за предпазване от корона и САЩ уроки!
3
14
 
12
 
! Отговори
Жиб. преди 3 години
Сталинизма-кретенизма си отива, спете спокойно деца
2
12
 
20
 
! Отговори
българин преди 3 години
Нещо много ги притеснява Корейчето САЩ!-:) То сън седмици не спаха.За да разберат жив ли е или не Корейчето! Искаше им се да е пукнал,ама Не! Жив си е човека! Слухтят като копой около границата на Корея!
1
14
 
37
 
! Отговори
Stalinista преди 3 години
Видяха се прозрачните, независими, неутрални западни медии колко струват. Независими източници, бишки севернокрейци затворници, сигурни западни източници обявиха, че бил мъртъв на 99,90 процента, но се оказа жив на 99,90 процента. Същите тия медии дето тръбяха за химически оръжия на Ирак, лошия Асад, добрите мигранти...