Майката на Кристиан плати гаранцията си от 100 хил. лева

Софийския съд отказа да намали сумата на Десислава Пешева
4 май 2020 14:52, Нели Христова
37
Майката на Кристиан плати гаранцията си от 100 хил. лева
Снимка: БГНЕС

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, който блъсна и уби с джипа си тв водещия Милен Цветков, е платила гаранцията си от 100 000 лв, съобщават от "24 часа".

Адвокат на Десислава Пешева - Николова е внесъл парите по банкова сметка днес преди обед. Срокът за внасянето им изтичаше на 1 май, но тъй като денят бе почивен, по закон гаранцията може да се плати в първия работен ден.

Десислава Николова бе обвинена за това, че е дала фирмения джип "Ауди Q 7" на сина си, въпреки че е употребил наркотици. През април тя бе арестувана за 24 ч по Закона за МВР, а после бе пусната срещу 100 000 лв.

Неин адвокат обжалва размера на гаранцията, но Софийският градски съд отказа да я намали. Един от мотивите бе, че мярката съответства на обществена опасност на деянието, в което Николова е обвинена.

По делото имало справки, според които фирмата й разполага със значителни финансови приходи до 2018 г.  Жената има 3 деца. Освен Кристиан тя е майка на още един син и дъщеря, но според съда те могат да се грижат и сами за себе си, защото са пълнолетни.

Защитата на Десислава Николова твърди, че тя не е знаела, че синът й Кристиан употребява наркотици и че той е взел ключовете от джипа без нейно знание и без талона за автомобила да е у него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
69
 
! Отговори
The Ghost преди 3 години
Как пък всички следствени имат по 50-60...80...100...150 000 лв за гаранции? Аз ако попадна в такава ситуация, служебния адвокат не мога да си платя
9
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя не знаела, ами нищо , вече знае що за *** е синът й. Сега дали ще спре да му плаща прищявките?Вижте американските богаташи- повечето от тях директно заявяват, че пари за глуупости не дават и че ще оставят парите си на фондации и разни организации, а който му трябват - да работи.
8
1
 
43
 
! Отговори
Мюмюнчо преди 3 години
Да се разследва до стотинка .....стига офшорки!
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докогато има такива гаранция 100 бона 1 милион чорбаджийте ще отървава кожата всъщност това, е гаранция в корупционен стил че ще се размина с по леки присъди що не ги оставят в ареста до приключване на делото аз ще ви кажа що самото дело ще е 3 години минимум до тогава той ще е на свобода и я камилата я камиларя
6
16
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Братле 100к цял живоТ Wtf!!!! Я се вземи в ръце
5
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко от вас са виждало 100 хил лева на куп повечето работим за тях цял живот
4
2
 
46
 
! Отговори
Смях преди 3 години
Това, джобните пари ли са на тая другарка?
3
2
 
31
 
! Отговори
истина е преди 3 години
Мафията в тази територия е безсмъртна ,благодарение на шайката !!
2
0
 
36
 
! Отговори
а преди 3 години
Ще ходят да си пият мартинито с Галеви...
1
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На някой парите им са кат вестници , но както се вижда рано или късно ..