Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

Бил Гейтс предрекъл пандемията, дори имат патента за ваксина
10 май 2020 18:22, Боряна Павлова
372
Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

22025 гледания   |  Още видео
От началото на пандемията COVID-19 милиардерът и филантроп Бил Гейтс е обект на ожесточени конспиративни теории. От твърдения, че той е прогнозирал заразата до теории, че е предизвикал пандемията, за да продава ваксините си.

Във Facebook публикациите за връзката на Бил Гейтс с коронавируса са харесвани и коментирани 900 000 пъти, а в YouTube 10-те най-популярни видеа за него, публикувани през март и април, са гледани над 5 милиона пъти. Така милиардерът е дори по-популярен от конспиративната теория за разпространението на вируса чрез 5G мрежите. Всичко тръгва от негова реч, в която преди 5 години той предупреждава, че човечеството е изправено пред сериозна заплаха.

Съвпадение или не, речта се превръща в знак, че именно Бил Гейтс е предрекъл сегашната пандемия. А конспиративните теории стигат и още по-далеч – че зад всичко това стои идеята да се продадат ваксините, които неговата компания разработва. В Twitter се появява и патент за ваксина срещу коронавирус, заявен от британския изследователски институт "Пърбрайт", който е бил финансиран от фондация "Гейтс“. И това засили страховете заради твърдения, че между 2000 и 2017 фонадацията на Гейтс е тествала ваксина за полиомиелит в Индия и са заразени 496 000 деца, предава Bulgaria ON AIR.

Според СЗО обаче за същия период в страната са регистрирани 17 случая на заболяване. В кампанията срещу Гейтс се включва Робърт Кенеди-Младши. Организира петиция с призив фондация "Бил и Мелинда Гейтс“ да бъде разследвана за медицински злоупотреби и престъпления срещу човечеството.

И все пак, въпреки конспирациите, фондацията на Бил Гейтс дарява 250 милиона долара за борба с пандемията. 
 


372
Още от Коронавирус
Мерките срещу коронавируса, които бяха предприети и в борбата с Испанския грип
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
3
 
2
 
! Отговори
До 331 преди 2 седмици
А испанския грип ?
Не е Бил Гейтс, но световния мециннски тероризъм - калпавите ваксини против грип с които са ваксинирани войничетата през Първата световна война е довела до масово заразяване с ваксиналния щам на вируса. Ваксиналните щамове са в пъти по-опасни и заразни, отколкото даден див вирус.
331
1
 
1
 
! Отговори
А испанския грип? преди 2 седмици
И той ли Бил Гейтс ? Да ви се невиди примитивите ... само глупости
330
2
 
10
 
! Отговори
Aлън Кай преди 2 седмици
"Най-добрият начин да предвидиш бъдещето е да го изобретиш."
329
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
По принцип,корона вирусите са навсякъде и се намират и в човека.Но познатите до covid19 не предизвикват умъртвяване и последици след преболедуване.Но covid19 е така "конструиран",че освен да умъртвява поразява почти всички органи в организма на човек и има много по голяма устоичивост,до като обикновените вируси просто причиняват временно неразположение,една обикновена истинска.Всички сме преминавали през такива леки неразположения но не сме били умъртвени или с тежки последици за организма ни.
328
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 327

Вече Windows има native съпорт за Linux, така че няма какво да се включват.

От Фрибидиесджия
327
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нека се ваксиниране пръв той и децата
326
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хайде чакаме Линуксчиите да се включват :)
325
3
 
1
 
! Отговори
A преди 2 седмици
До Y
Защото децата им са ваксинирани...
324
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
От кога истината е конспирация ? Или вече така е прието да се казва от новия световен ред за когото ЛЪЖАТА е издигната в култ.
323
1
 
1
 
! Отговори
Към Бил преди 2 седмици
Успех!
322
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Глупавите хора им е много по-лесно да вярват в конспирации защото е лесно за разбиране. Еди си кой напрайл вирус и сега ще ви ваксинира с чипове и тн. Кратко и ясно :) Но ако тръгнеш да му обясняваш за какво точно става дума става прекалено сложно и го отхвърля.
321
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 319 Глупости
Повръща ти се от наркопродуктите които ежедневно приемаш
320
8
 
19
 
! Отговори
Y преди 2 седмици
Няма конспирация фактите говорят , проверете последствията факти от ваксините които той е тествал в Индия и Африка , в Индия е официално персона но грата заради 400000 парализирани деца след ваксината му. Защо човек който се проваля с ваксини да ни го причинява? Защо децата му не са ваксинирани?
319
2
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 2 седмици
Баламите, които се палят... грешка долу. Извинете
318
11
 
7
 
! Отговори
Глупости преди 2 седмици
Най-мразя конспирациите! Повръша ми се и от балачоте,
Които се палят!
317
1
 
5
 
! Отговори
Човек до ъх преди 2 седмици
Обективна истина съществува. Въпросът е, че тя може да бъде видяна от различен ъгъл. Един вижда едно, друг- друто, трети - съвсем друго. Това са техните индивидуални истини. Но обекгивната истина е обобщение на всичко видяно, от всички възможни ъгли. Субективната истина е нефелна истина, но тя е една малка част от Обективната истина, за да я видиш трябват усилия и да си мноооого широко скроен с много и различни познания и да не се вкопчваш неистово в своята си истина.
316
7
 
12
 
! Отговори
Човек преди 2 седмици
Коронавирусът няма да промени съществено броя на населението на света, защото умират предимно възрастни хора, които така или иначе ще умрат до 10 години примерно. За да се намали населението - трябва да се намали раждаемостта, а не смъртността на възрастните. Поради тази логика не вярвам вирусът да е пуснат умишлено, защото не рушавя нито един проблем на света, а само влошава положението. Но е възможно да е изпуснат неумишлено от някоя биолаборатория.
315
0
 
0
 
! Отговори
CRU преди 2 седмици
Trup si
314
3
 
18
 
! Отговори
ъх преди 2 седмици
До Анонимен

Грешиш приятелю. От моята истина никой не се интересува а и не е от голямо значение . И тя отразява единствено това в което аз вярвам.

Това което се случва по света не винаги е удобно за Силните на деня. Управляващите. И за да улеснят управлението си те манипулират обществото.

Спомни си какви славни комунистически истини ни набиваха в главите предишните. Сега днешните ни убеждават че тяхната истина е най истинската. Религиите и те претендират за това.
Няма истина.
313
14
 
12
 
! Отговори
Митко 19см преди 2 седмици
Сравняваш Христос с Бил Гейтс!?
---
Какво толкова странно има да сравниш жив човек с литературен герой?

Иначе на конспираторите под мен -- като сте толкова ербап, защо не излезете на протест, бунт, революция? Я се съберете един файтон нескопосаници, я не. Но поне ще ви се посмеем.