Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

Бил Гейтс предрекъл пандемията, дори имат патента за ваксина
10 май 2020 18:22,
372
Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

От началото на пандемията COVID-19 милиардерът и филантроп Бил Гейтс е обект на ожесточени конспиративни теории. От твърдения, че той е прогнозирал заразата до теории, че е предизвикал пандемията, за да продава ваксините си.

Във Facebook публикациите за връзката на Бил Гейтс с коронавируса са харесвани и коментирани 900 000 пъти, а в YouTube 10-те най-популярни видеа за него, публикувани през март и април, са гледани над 5 милиона пъти. Така милиардерът е дори по-популярен от конспиративната теория за разпространението на вируса чрез 5G мрежите. Всичко тръгва от негова реч, в която преди 5 години той предупреждава, че човечеството е изправено пред сериозна заплаха.

Съвпадение или не, речта се превръща в знак, че именно Бил Гейтс е предрекъл сегашната пандемия. А конспиративните теории стигат и още по-далеч – че зад всичко това стои идеята да се продадат ваксините, които неговата компания разработва. В Twitter се появява и патент за ваксина срещу коронавирус, заявен от британския изследователски институт "Пърбрайт", който е бил финансиран от фондация "Гейтс“. И това засили страховете заради твърдения, че между 2000 и 2017 фонадацията на Гейтс е тествала ваксина за полиомиелит в Индия и са заразени 496 000 деца, предава Bulgaria ON AIR.

Според СЗО обаче за същия период в страната са регистрирани 17 случая на заболяване. В кампанията срещу Гейтс се включва Робърт Кенеди-Младши. Организира петиция с призив фондация "Бил и Мелинда Гейтс“ да бъде разследвана за медицински злоупотреби и престъпления срещу човечеството.

И все пак, въпреки конспирациите, фондацията на Бил Гейтс дарява 250 милиона долара за борба с пандемията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, че има истина!Това е гледната точка на твоите интереси.
295
0
 
18
 
! Отговори
ъх преди 3 години
Когато дадена теория или информация обслужва интересите на определен политически или бизнес кръг и слугуващите им медии и *** - То това е правдоподобна и имаща доверие информация. Когато я разпространява конкуренцията или политическите и идеологически противници- То тази информация е вредна конспирация и лъжа целяща да измами хората. Всеки сам си избира от кого да бъде лъган. Истина отдавна няма. Само различни гледни точки в зависимост от интересите на управляващите.
294
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А даИ можеше да има готова ваксина, но е много по-изгодно да се произвеждат и продават разкрасителни продукти отколкото да се търсят ваксини.
293
2
 
7
 
! Отговори
Франк Хърбърт преди 3 години
Бялата чума. Конспирацията не е от вчера.
292
2
 
4
 
! Отговори
До 308 преди 3 години
Ттъпия (цитирам те) май си ти. Къде виждаш сравнение ? Би било богохулство ... Просто давам пример. Виж в тълковен речник какво значи тази дума. Хм, остави ... Че ще трвбва да ти обяснявам и какво е тълковен речник
291
5
 
14
 
! Отговори
До 307 преди 3 години
Сравняваш Христос с Бил Гейтс!? Ти вярно си много ттъпо парче. :)
290
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
To на Исус не са повервали и са го разпнали; та какво остава за Бил Гейтс ...
289
2
 
4
 
! Отговори
Мирослав преди 3 години
А аз ви мислех за сериозна медия...Ще обмисля дали да ви следя от тук на сетне!!!
288
5
 
22
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 3 години
Няма как да преценя тази конспиративна теория доколко е вярна. Но да отбележа 2 неща:- човешката алчност по принцип е безгранична;- не разбирам защо хора, които притежават не милиони, а милиярди, десетки при това- вместо да си гледат спокойствието, старините и да си харчат парите, те продължават да ламтят, да печелят, че и в нови поприща се пускат. Какво разбира бай Гейтс от вируси и ваксини? Що не си гледа компютрите и програмите? Какво иска, да стане първия трилионер ли? Света ли ще спасява?
287
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне Сорос ще си отдъхне малко, че досега лузърите обвиняваха за всичко него.
286
1
 
16
 
! Отговори
конспиратор преди 3 години
До Анонимен 299Няма лошо да се говорят глупости,но не бива да се забравя един от законите на живота:В екстремна ситуация винаги първи загиват доверчивите!
285
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мне,Гейтс не е сам,той е колаборация с рептилте и елюменатете,а и Сорос и той!
284
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз чета:"Констипация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса"
283
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 298Да, да те одумват като селският *** определено е чест за тебю
282
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не пуснат специализирано излъчване в уйндолса, да хипнотизир 80% от населението и то да пороби останалите 20, а накрая всички да се кланят на Гейтс?В смисъл - така и така си говорим глупости.
281
2
 
3
 
! Отговори
generalen izvod преди 3 години
До Не знамdo 297 Obicham da sam v ustata na ZNAESHTI hora !
280
6
 
25
 
! Отговори
Не знам преди 3 години
какво е говорил и какво е имал в предвод Бил Гейтс,но генералният извод от всичко това е,че трябва да се сложи край на инвазията на имигранти от Азия,Африка и Латинска Америка!Не може на стада по сто,двеста хиляди души или пък през летните сезони денонощно да атакуват Европа с лодки през Испания,Италия и Гърция и ние да гледаме,да мигаме и да очакваме да ни довлекат друг вид чума,която да ни отнесе за месец два!!Може би това е имал на ум Бил Гейтс,когато е произнесъл речта си!!
279
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За простовати хора, простовати теории.
278
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГерманецИсти германец отсекогаш ;)
277
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 289Има, ни са малко. Сегашната конспиративна теория обаче е, че дадените ваксина, ще са нарочно направени, за да са вредни.