Двама биха охранител, не пуснал единия без маска в магазин

Инцидентът е станал в Бургас пред супермаркет
15 май 2020 09:18, Красимир Ангелов
49
Двама биха охранител, не пуснал единия без маска в магазин
Снимка: БГНЕС, архив

Двама мъже са задържани в Бургас за нанасяне на удари над охранител, който не допуснал единия от тях в магазин поради липсата на предпазна маска, съобщават от Областната дирекция на МВР в Бургас.

На 14 май около 21.10 часа във Второ Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент в хипермаркет в "Славейков", при който пред магазина спрял автомобил с бургаска регистрация, от който слезли двама мъже и нанесли удари на 31-годишния охранител в областта на главата с твърд предмет.

Според потърпевшия причина за нападението била недопускането на единия от двамата нападатели на територията на магазина по-рано, тъй като той не е разполагал с предпазно средство за лице (маска).

В резултат на бързите полицейски действия са установени и задържани извършителите на деянието – това са двама бургазлии - 50 годишен криминално проявен и 18-годишния му доведен син.

Констатирано е, че в магазина не е допуснат 50 годишния бургазлия. Мъжете направили пълни самопризнания за извършеното от тях деяние.

По случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари