Бивш шеф на НСО: Да се засили вътрешната сигурност в службата!

Поръчковите убийства се разследват най-трудно, посочи Румен Миланов
Обновена: 22 май 2020 13:50 | 22 май 2020 12:26, Анисия Иванова
54

Прокуратурата повдигна обвинение срещу действащ служител на НСО, който е бил в основата на група за поръчкови убийства. Тя е съпричастна към убийството на бизнесдамата Станка Марангозова през миналия октомври. Обвиненият е с чин подполковник и работи от години в службата за охрана, обезпечавайки сигурността на обществени прояви и висши държавни лица.

Бившият ръководител на НСО ген. Румен Миланов каза пред "България сутрин", че трябва да се засили вътрешната сигурност в службата за охрана.

Още по темата

"Трябва добре да се познават всички служители, техните семейства и начина им на живот. Защото те са много близо до хората на най-високите етажи на властта", подчерта той пред Bulgaria ON AIR.

Ген. Румен Миланов посочи, че не трябва всички служители на НСО да се отъждествяват с конкретния случай.

"Има много лоялни хора в службата. Началникът на НСО обаче е разбрал последен за случая. А той трябва да знае, защото има опасност за сигурността на службата", коментира събеседникът.

Бившият директор на НСО заяви, че поръчковите престъпления и убийства се разследват най-трудно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
20
 
! Отговори
.. преди 3 години
Хора, разберете, тази държава е ПРОПИТА от корупция, мутри и прости ПОЖАРНИКАРИ!Няма как да вървим в правилна посока, просто няма как....
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахам..да разбираме ли, че до изобщо е нямало такава?Имате наемни убийци в сттруктурите си. Тива ако не е повод за оставки, не зная какво би било.