Рамзан Кадиров е в болница със съмнения за COVID-19?

Чеченският лидер е настанен за лечение в Москва
Обновена: 23 май 2020 09:18 | 23 май 2020 09:18, Ния Христова
56
Рамзан Кадиров е в болница със съмнения за COVID-19?
Снимка: БГНЕС
Чеченският лидер Рамзан Кадиров е закаран със самолет в Москва със съмнения, че е заразен с COVID-19, съобщават източници от Москва, цитирани от ТАСС. Според тях състоянието на чеченския президент е "стабилно". 
 
Тази информация все още не е официално потвърдена.
 
В социалните мрежи се появиха твърдения, че чеченският лидер е в тежко състояние и има сериозни поражения в белите дробове. Там се съобщава, че депутатът Адам Делимханов е съпровождал чеченския президент при хоспитализирането му в Москва. 
 
Ахмед Дудаев, който е помощник на Кадиров, вчера каза, че лидерът на Чечения контролира работата на местния оперативен щаб за борба с коронавируса. Шефът на чеченския парламент Магдомед Даудов вчера нарече разпространените твърдения за тежко заболяване на лидера за "злословия". Той призова жителите на Чеченската република да не се безпокоят. 
 
Адам Делимханов, депутат от руската Дума, написа в профила си в Инстаграм, че много хора се интересуват от лидера на руската Чеченска република Рамзан Кадиров и му пожелават изцеление от всяко заболяване. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВидя ло никнейм като....истината, патриот, българин, славянин, родина...и знам, че зад това се крие някой платен руски ттрол......................Ами след като не ти харесват думите "българин","патриот","родина" какво правиш в български сайт? Никой не те е канил,изнасяй се ,където няма думите "българин" или "патриот"!Нямаш работа тука,щом мразиш българите,родината и българските патриоти!
14
8
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... отрано е почнал с тъпотиите си,не отговаряйте на тоз *** нека да си пише сам.... Забавно и трогателно е когато русофил говори за грамотност!
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е голям патриот и си пази държавата и хората,късмет извадиха с него.
12
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видя ло никнейм като....истината, патриот, българин, славянин, родина...и знам, че зад това се крие някой платен руски ттрол.
11
8
 
11
 
! Отговори
СЕРЕГЕЙ преди 3 години
До ИСТИНАТА"руснаци са умирали там",но хора - никога. Чеченската колония скоро отново ще си пожелае свободата,своята,а не росташката кремълска свобода в която вече век и половина вегетира задунайская губерния.
10
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хаха,чубурашка отрано е почнал с тъпотиите си,не отговаряйте на тоз *** нека да си пише сам
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вирусът е политически, за наш Фатмо ще бъде въпрос на чест да го изкара?
8
10
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ИСТИНАТАНа 16 години Кадиров е убил първият си руснак. Толкова много обича руснаците, че ги е умолявал да не се изселват от Чечня с призива:"Русские не уезжайте, нам нужны робы и ***." Путин го купи с много пари, дотира щедро Чечня и остави Кадиров да се разпорежда там като султан. В Чечня законите на федерацията не важат, многоженството се толерира, жените ходят със забрадки или фереджета а от таз 450 000 руснаци от преди войните днес са останали по-малко от 10 000 и то предимно п
7
8
 
3
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
айде и тоя клекна на ев-ре-и-те от СЗО... иначе няма да има мaнги за страната му по линия на фармацевтиката... и той клекна кат ***...
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новина, която четох е в други сайтове преди 2 дни
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистическият сайт изтрива всичко не удобно!
4
4
 
4
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Защо не го лекуват във Вашингтон !
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 5 ИстинатаПо-скоро ако не беше Владимир да сложи своя човек Кадиров на поста щеше още дълго да продължат кланетата в Чечения.
2
8
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
Ако не беше този човек още щеше да има война и да умират хора там !
1
0
 
18
 
! Отговори
71808 преди 3 години
Всеки заболял да се излекува... Всеки тъжен да се разсмее... Здраве и хармония да настъпи между човеците...