Ким Чен Ун настоя за повече ядрена отбрана в Северна Корея

Близо три седмици, лидерът не се беше появявал
24 май 2020 15:20, Нели Христова
31
Ким Чен Ун настоя за повече ядрена отбрана в Северна Корея
Снимка: БГНЕС

Ким Чен Ун отново изчезна за три седмици, а след като се появи, той размаха пръст на военните експерти в страната и настоя да се увеличи ядрената отбрана в страната.

По време на среща на високо равнище е обсъждано стратегическите въоръжени сили на страната да бъдат в пълна готовност, както и че трябва да се модернизира армията, пише Bloomberg, като се позовава на информация на Корейската централна новинарска агенция.

Севернокорейският лидер е заявил, че е необходимо да се поправят неприемливите дефекти във въоръжението на армията. На дискусията Ким Чен Ун също така е отбелязал, че поради този проблем организацията за по-добра защита от външни сили е по-трудно приложима, информира Корейската централна новинарска агенция.

Междувременно държавните медии в азиатската страна разпространиха снимки на Ким Чен Ун от срещата. На тях се вижда как лидерът на Северна Корея води дискусията и е застанал пред презентационна дъска.

Това е първото твърдо потвърждение за дейността на Ким Чен Ун, след като в началото на май бе сниман по време на церемония за откриването на фабрика за торове. А преди това на 11-ти април той председателстваше заседание на централния комитет на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Анти-Сорос преди 3 години
Евала Кимчо, да се страхуват КРАВАРИТЕ и да не господстват над всички народи!
27
0
 
1
 
! Отговори
Ким преди 3 години
Когато се научите да различавате Ким Чен Ин от Ким Чен Ун, тогава публикувайте статии за тях.
26
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не си българин ти, не си...
25
1
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
До 25 Много грешиш момчето ми! Тези ги разправяй на нсборчетата ти! Веднага ти климат " плюсче"!-:) Те ако бяха решили и можеха,Да са прецапали и Русия отдавна а? Как мислиш? Дали пък нещо Не ги възпира а?!-:) Ти за много елементарни ги мислиш Американците а,? Да нападат някого защото На теб ти сф иска така? Американофилче си усещаш ли се?-:)
24
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българинСеверна Корея нищо и никой не възпира. Ако американците го искаха Северна Корея нямаше и да разбере, че вече я няма. Вече десетилетия западния свят ги търпи тия, защото се надяват да ги вразумят, но западния свят не разбира съвсем с какво си има работа: това са фанатици не по-малки от радикалните мюсюлмани: те по-скоро ще завлекат под земята останалите, отколкото да пуснат кокала. Китай ги подкрепя.Света много лошо върви към конфликт между Комунизма/диктатурите и цивилизования свят
23
0
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Омръзна ми от тези приказки на килограм ,никой нищо не знае какво се случва в Северна Корея и с Ким какво казал какво ял колко ял как имало цял полк от жени от армията дето го били обслужвали абе "журналисти" вие три седмици не знаете дали е жив или умрял даже почнахте да гадаете кой ще го наследи щото сте били наясно от вътрешен източник и на края след цял месец бла бла бла Ким се оказа жив.та въпроса ми е колко достоверна е информацията ви ? Не ми отговаряйте въпроса е реторичен.
22
6
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
Личи си че малки бродещи из нета дечица са ми кликнали минусите 4 на брой! Разбирам ви деца! Не знаете за какво точно пиша! Един съвет! Четете и осмисляйте писанията тук ! Минуса е най лесен да кликнеш за нещо,за което Не познаваш и четеш и мислиш че е срещу ," демокрацията"?! Нищо подобно! Просто това са факти и събития,които ням как да ," помните" случили се във времето през годините! Не " гласувай" за нещо което НЕ ПОЗНАВАШ!
21
10
 
15
 
! Отговори
българин преди 3 години
На времето д-р Тодор Живков.Не напразно повтаряше в речите си.За Американският империализъм и ШОВИНИЗЪМ! Да точно така казваше! Едва сега много хора от помнещите социализма си даваме сметка.30 години по късно.Какво точно всъщност Е имал в предвид!-:) Ама години минаха докато го асимилираме уви!!!
20
14
 
13
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Това е най големия в момента в света държавен лидер !!! Истински патриот който знае че имаш ли ядрено оръжие си истински свободен и независим !!!! Да продължава да ръководи още дълги години гордия и борбен севернокорейски народ !!!!
19
12
 
9
 
! Отговори
СЕРЕГЕЙ преди 3 години
Кожа кости и сланина - комунист яде за трима,а пък харчи за милион на червения си трон щеше да е във забрава,но русия и китай...комунизма не остава да се срути то се знай.
18
8
 
18
 
! Отговори
българин преди 3 години
Корейчето прекрасно е разбрал! Че да имаш ядрено оръжие днес. Е възпиращо американският империализъм! Имаш ли само калашници както Ние.Те мачкат и задължават да СЛуШКАШ! И ти потрят че Америка те " пази"! Пази ама друг път!-:) Контролира по скоро!!!-:) Събудете се бре!
17
6
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Ким Ир Сен неслучайно прескочи 2 маймуни на клона и даде власта на третия във веригата. Човека си знаеше децата и виждаше кое е читаво и кое не е. Избирайки този ,дъртия за последно си наби 2 пръста в г*зеца на световния либерастак, щото го знае тоя малкия на кво е способен....Много им се искаше на дойчу велев да падне власта в корея, ама за разлика от на коча м*дурите - тая власт даже не се и клати.му ха аха ха ха ах ах ах ах аха ха ха мъка либерална, мъка !
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6 " Сергей" Провокационен " Ник"! Дано не му се налага да ги " пробва" Срещу нас! Па да видиш тогава дали са " фалшиви"! Ех децата.Политиката не е майтап!!!
15
4
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Кимчиту е живо...Ех мъка либерална, мъкаааа.....
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 13 Нали? И ни проглушиха ушите с въпросите си,Живо ли е Корейчето аджеба или не!-:) Въпреки че и да не беше.Друго щеше да го смени! Империализма какво е очаквал Не знам! Корейците да " гушнат американската демокрация ли"?!-:) Майтапчии!
13
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И е прав!-:)
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мамеееее ! Евроатлантиците и дойче веле го беха погребали а той жив и здрав , и даже започва да прави нови ядрени ракети
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 9 Anonimenне е , не е жив бе ! ти сигурно не си добре с зрението та по добре *** на очен лекар и да си сложиш очила , че от ежедневното друсане може и да останеш без зрение
10
2
 
6
 
! Отговори
Ким преди 3 години
Разберете, това е за да се пазим от коронавируса !
9
2
 
4
 
! Отговори
към 8 преди 3 години
Него ползвах за сравнение: "Явно не му е необходимо да се фука и хвали всеки ден по медиите."