Полицай прободе с нож мъж пред заведение в Пловдив

Униформеният не бил на работа, ще бъде наказан
39
Полицай прободе с нож мъж пред заведение в Пловдив
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицай е извадил нож и е нанесъл порезни рани на фен на футболния „Локомотив“ (Пловдив) след сбиване пред питейно заведение в Пловдив. Инцидентът е от уикенда, съобщи bTV.

Полицаят от РПУ „Стамболийски“ не е бил на работа, а е бил пред заведението с приятели, привърженици на „Ботев“ (Пловдив). Спорът между двете групи възникнал заради организиран в събота бой между фенове на двата враждуващи отбора.

Служителят на реда извадил ножа и нанесъл рани в областта на лицето и ръката на единия от феновете на „Локомотив“. По информация от полицията нападнатият е успял да изтръгне ножа и от своя страна също е причинил наранявания на полицая.

Води се следствено дело, като и фенът, и полицаят са направили пълни самопризнания. Привикани са и други фенове на разпит в полицията.

От полицията в Пловдив обявиха, че техният служител, който, вместо да въдворява ред, е участвал в сбиването, ще бъде най-строго наказан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
3
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Поредната *** на заплата в мвр се е правил на мъж и да вика знаеш ли кой съм аз!
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие виждали ли сте честен орган?Честен орган няма!Всички органи са бандити в униформи!Закривайте органите щото от тях нищо не става!
32
0
 
8
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
"Това го знае всеки, освен шефовете им" - аз пък съм убеден, че шефовете им не само имат наблюдение над нещата, но и са лично в схемата.
31
0
 
12
 
! Отговори
1:1 преди 3 години
Най-строго наказан означава УВОЛНЕН! НЕЗАБАВНО!
30
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строго наказан..означава командировка в друг град за определено време
29
0
 
17
 
! Отговори
Ловеч и Плевен преди 3 години
Полицаите в тези два града са най-големите мутри. Замесени са в изнудвания, такси-спокойствие, а селските изцепки с напивания, чалга и показване на мускули е ежедневие. Това го знае всеки, освен шефовете им явно.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дето се вика видяла жабата,че подковават коня и вдигнала и тя крак.Та така и дрогираните фенове на тези две смешни отборчета.Та каквито отборите,такива и биячите.Ниво селски бекове.Простотия до шия.
27
1
 
1
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Не че нещо ама как да въдворява полицая ред като не е на работа? Това е незаконно. И Ботев и Локо агитките са такива лекенца наркоманчета че просто нямам думи...
26
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво значи ще бъде наказан ? требва да бъде съден за опит за убийство, а жертвата му просто е действала при неизбежна самоотбрана
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименти виде ли му раните по лицето на момчето и по ръката, да те бодат по главата си е чист опит за убийство, нараняванията по ръцете показват, че момчето се е бранило и е действало в ситуация на неизбежна самоотбрана...
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бандата ушеви са били цивилни и са се заяждали с хората. А в 21 век, нали знаете кои ходят въоръжени с нож. Между другото няма никаква разлика, освен че едните са младопенсиониращи се потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, а другите не са младопенсиониращи и корумпирани.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РПУ-то да плаща обезщетение на прободения гражданин.Само с наказанието на полицая не трябва да се разминава тази случка.
22
0
 
24
 
! Отговори
2323 преди 3 години
Спестяват най-важното. Клането е пред Вижъна, те са клиенти на заведението, а заведението е закрито. Закритите заведения ще отворят по закон от 1-ви юни. Вижъна го превърнаха в чалготека и работи от 13 май, вътре пълно с хора по столчетата на бар плота, никакви маски, никакви метър и половина между хората. Здрава чалга всяка нощ, и побоища и кланета и това в заведение под жилищен блок в центъра на Пловдив.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са невъздържани в обществото, но има и изключения. Охранителите също са арогантни, даже още повече.
20
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ЧЕ МЪЖЪТ Е НА 17 ГОДИНИ(НЕПЪЛНОЛЕТЕН),ЧЕ ПРЕДИ ТОВА Е УЧАВСТВАЛ В БОЙ МЕЖДУ АГИТКИТЕ,ЧЕ СЕ Е ДЪРЖАЛ АРОГАНТНО,ЧЕ Е УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ,ЧЕ Е НАРЪГАЛ ПОЛИЦАЯ В ХЪЛБОКА И В КРАКА -ТЕЗИ НЕЩА ЗАЩО НЕ ГИ ПИШЕТЕ?!?!?И ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ НАКАКВИ ПЛЮМКИ ЩЕ СИ ОРГАНИЗИРАТ БОЙ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН В ПЛОВДИВ И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ТОВА
19
2
 
26
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Какви времена доживяхме...Полицаите да станат най-големите хайдуци !
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези опити за убийства,за нищо ги нямате!Вземете попрочетете малко правна литература и тогава се напъвайте!
17
1
 
22
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Милиционерите на Бойко във Филибето яко се разпищолиха напоследък. Първом, влизат в къщите на хората като баш турски заптии, гато име удобно, след туй влизат в улични схватки в самият Пловдив като досущ истински бандити;))) Не е тайна, че всички полицаи в Пловдив са долнопробни селяци от близките села, които търсят не лебът мекото и го намират в МВР!
16
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Униформеният не бил на работа, ще бъде наказан"?!?!Та това си е опит за убийство беее?!!!!Какво значи "Ще бъде наказан"????????Има член в НК и той е ЗАТВОР!!Каквои е това "Ще бъде наказан"???Егати дуржавата дето милиционери тичат напред-назад с ножове и мушкат наред.Ужас!!!!!!!
15
0
 
10
 
! Отговори
ЖИВОТА Е ДОКАЗАЛ ! преди 3 години
Нормална реакция и на двамата .