Мъж с 11 присъди нападна старец и му задигна парите

Нападателят употребил сила при грабежа
29 май 2020 17:30, Ния Христова
38
Мъж с 11 присъди нападна старец и му задигна парите
Снимка: Pixabay
Рецидивист с 11 изтърпени ефективни присъди отново ще застане пред съда за поредния извършен грабеж, предаде в. Монитор.
 
На 27 май в Горна Оряховица нападател е отнел 225 лева от 68-годишен мъж, като приложил сила. Той нападнал възрастният мъж и издърпал парите от джоба му.
 
С постановление на наблюдаващ прокурор лицето е задържано за срок от 72 часа, до довеждането му пред съда.
 
Съдът прие доводите на Окръжна прокуратура – Велико Търново и смята, че има всякакви предпоставки за вземане мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на обвиняемия.
 
За престъплението се предвижда лишаване от свобода от 5 до 15 години. Възможно е извършителят да се укрие и да извърши престъпление. Мъжът от години не живее на заявения постоянен и настоящ адрес.
 
Той и преди е осъждан за тежки умишлени престъпления основно грабежи. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
8
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
"Присъда от 5 до 15" което по нашенските стандарти означава 2 условно.
25
2
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Няма ли вече такива предприятия както навремвто ги пращаха в акумолаторния при оловото и кисилината докато си изработи прехраната и се гътва ,така се чистят *** от обществото.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото са дребни провинения , пускат предсрочно или пък не е за също деяние работят в затвора по системата 2за3 и мн. Др.
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо 11 бе? Третата трябва автоматично да е доживот, без обжалване.
22
1
 
2
 
! Отговори
Аланколу преди 3 години
Пишман бей
21
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И вие очаквате от същия съд да окошари този джанго?джанго върши това, заради съда, не въпреки него.Ако съдът беше го натикал където му е мястото, нямаше да се налага да го съди за 12-ти път.Но толкова от такава държава...
20
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо мъж с 11 присъди е все още на свобода? Защо?????
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом с 11 присъди не се поправя значи че не е някой който може да бъде пуснат на свобода. В затворите в Сащ се работи и то усилено не е като в България да лежи и да го хранят с държавни средства
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омръзна ми да чете за пребити възрастни хора в България и сбирщин***та от съдий и управляващи да нехаят за хората. Ама това е положението в държава управявана от мутри
17
7
 
5
 
! Отговори
до 16 преди 3 години
добре бе човек ,но тези ги създава самата държава която е абдикирала от всякъде има цели огромни групи от обществото който живеят в коптори те от бебета не живеят нормално ,айде вкарай всички тези ,маюолетни ,непълноюетни и родителите им в затворите ,та кой ще ги храни ,виж ,че пращат жандармерия лятно време по кърищата ,ама ако може изведнъж да светне през ноща ще ти падне капата , то е изтървана работа ,ни работа има ни ако има някой може да я работи....
16
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избирател на ГЕРБ.
15
1
 
18
 
! Отговори
врял преди 3 години
та по селата кражбата си е препитание ,както се казва главата ще си отрежа ако идеш на къра и ,засееш домати ,краставици и картофи и идеш да ги обереш и те не са откраднати ,само да забележат че не си посещаваш къщата на село чат,пат и е претарашена .Принудително трябва да спиш по кърищата с огнестрелно оръжие ,а къщата да е със сот ..... аз не бях със сот и къщата ми я изринаха и сега е необитаема ,като много други ,дори съм ги наблюдавал как лека полека изграбват всичко на останали без хо
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо още се туткат, а не заимстват от САЩ закона за санкцията в случай на три еднотипни престъпления?Този 11 пъти е изтърпял наказанията си ефективно и пак не се е поправил. Ако беше в САЩ, още след третата присъда щеше да си остане в затвора до живот.
13
1
 
19
 
! Отговори
врял преди 3 години
само да ви кажа не дрънкайте много ,а вземете да използеате главите си.....щом има 11 присъди ,значи все са да намери нещо да яде тоя ни затвор го оправя ни нищо и да и,лезе действителността за която не е подготвен пак ще го вкара в пандиза ,,самата държава отглежда още от раждането им подобни индивиди още от бащите им и майките им трябва да тръгнете да разсъждавате такива са сигурно стотици хиляди ,минимум сто хиляди изтърван народ без никакво бъдеще , в селата грабежите са си препитани
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бхкТрябва да понесете наказателна отговорност, защото не сте си нахранили домашния си любимец в резултат е нападнал възрастен човек.
11
12
 
5
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
До 10 Ти искаш да кажеш,че условна присъда не е ефективна или пробацията не ефективна присъда ,тъй ли !? А КАКВА Е ПРИСЪДАТА -пробация ? или условна присъда?Аз не съм юрист...мога и да греша,отговори ... Аз не се активирам само когато ромите ...аз се активирам когато пр0стаци и дембили "взимат" думата и по=далеко от носа си не виждат и за всичките несгоди и мизерствания,то ромите им са виновни ...че те са лузери !Сори ,ако си от тези ... .)
10
20
 
4
 
! Отговори
бхк преди 3 години
случея се преекспонира от медиите, а и човека е бил гладен и затова е взел парите което е нормално. стига дискриминация по етнически признак! иначе ще отиваме в стразбург!
9
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При следващото нападение ще е с 12 присъди.
8
2
 
25
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
Гнусна система и"правосъдие"
7
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ром"с 4Изтърпени ЕФЕКТИВНИ присъди.Ти четеш ли? Разбираш ли? Или се активираш само в статии против рoмите?