НАСА предупреждава за приближаващ към Земята астероид

Траекторията му пресича земната орбита
2 юни 2020 17:45, Ния Христова
28
НАСА предупреждава за приближаващ към Земята астероид
Снимка: Pixabay
Опасен астероид с номер 163348 (2002 NN4) и размери между 250 и 570 метра след по-малко от седмица ще прелети близо до Земята, съобщи НАСА.
 
Астероидът се очаква да премине на минимално разстояние от Земята на 6 юни в 7.20 българско време. Този път той няма да представлява заплаха, тъй като ще премине покрай Земята 13 пъти по-далеч от орбитата на Луната. Въпреки това астероидът е класифициран като потенциално опасен, тъй като неговата траектория пресича земната орбита, съобщава Bulgaria ON AIR.
 
Астероидът е открит още през 2002 г. За около 300 земни дни той прави една пълна обиколка около Слънцето. 
 

28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Proximity alert преди 1 месец
Този път якото измиране ви се размина.
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един ден в бъдещето хората ше се запитат. Защо всички империи рухват? Защо ЕС...

Еми защо има офшорки? Роналдовци, които нищо ненправят, а потребяват за 100 милиона живота? А, политици-мафиоти? А, корумпирани министри с часовникови кули и параклиси? Кому е нужно това? Защомоще сме с дизел, като има електрически автомобили? Защо има един милион ненижни неща, професии, връзкари, шуро,баджо, Тиква за министър?

Естествен и логичен е края на една такава ИМПЕРИЯ НА БЕЗДАРНИЦИ, КРАДЦИ И МАФИОТИ.

Той затова Христос е отказал на юдеите и им казал в очите:"Лицемери, буквалисти!!! Аз съм Цар и и
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Във бъдещето космическите технологии са доста развити от роналдовците. Плащаш си с една топка и те пращат на космодрума. Там най-силния роналдо те удря с шут в задните части и ти излиташ към космоса. След 10 секунди се будеш ибратно на Земята. А, върна се много бързо от Марс. Еми, да. Това да не е някаква СпейсЕкс ракет дето цял час пътува до МКС. При роналдовците технологиите са много по-наоред. Пътуването до Марс и обратно става за 10 секунди. Един шут в @$@ и си готов.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СЛЕД 5000 ГОД. ВСИЧКИ ШЕ БЪДЕМ РОНАЛДОВЦИ. Отиваш в Пирогов. Влиза в операционата да ти сложат пейсмейкър. Там те посреща един кадърен роналдо с топка. Ти лягаш и той почва да те рита внимателно и така ще направи отвор в тялото. После ще постави малка топка, която би трябвало да работи като днешните пейсмейкъри.

100% няма да умреш веднага, защото Роналдо ще защипе раната с бутонките и така симилура шиене както правят днешните хирурзи. На следващия ден с тая топка вътре в тялото 100% ще умреш. Какво значение има? Важното е, че в бъдеще всички ще получаваме професионалнинуслуги от роналдовци.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕС е велика империя. Защото роналдовците се множат. Те са полезни на обществото и затова цивилизацията ни ше пребъде.

Ако роналдовците не бяха нужни и при условие, че са много. Тогава логиката ще доведе Света до неминуем край. САМО, ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, ЗАЩОТО РОНАЛДОВЦИТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.

СЛЕД 5000 ГОД. ВСИЧКИ ШЕ БЪДЕМ РОНАЛДОВЦИ. Отиваш в Пирогов. Влиза в операционата да ти сложат пейсмейкър. Там те посреща един кадърен роналдо с топка. Ти лягаш и той почва да те рита внимателно и така ще направи отвор в тялото. После ще постави малка топка, която би трябвало да рабо
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕС - ИМПЕРИЯТА НА РОНАЛДОВЦИТЕ.

ИДЕАЛЕН ЗАВЪРШЕК НА ЕДНА ИМПЕРИЯ, КОЯТО НА ВСЯКА МИНУТА РАЖДА ПО ЕДИН РОНАЛДО.

Лекари,учени,инж да ми издухат патокА.

Роналдо и той може да прави операции като се разболете. Роналдо може да оправи целия Свят. Затова родалдовците взимат милиони. Затова има много рондалдовци на този Свят.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тва ако ни светне и ше се опулим
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе, я дайте този месец на Роналдо заплатата от 1 милион долара. Кво ми се занимавате с някакви си лекари, физици, учени.

Футбол му е майката. По цялата земя, цялата планета, всички ще станем футболисти и ще се оправим. Всеки ще взима по 1 милион долара. Няма безработица, глад. Ще произвеждаме само топки. Не ни трябват работници на селското стопанство, фабрики, ферми. Само стадиони да ритаме топки.

Като приближи астероида Роналдо ще го ритне обратно. Като ни нападне коронавирус, пак Роналдо ще ритне вируса. Всички ще бъдем спасени от Роналдо.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И колко убедителен са го докарали монтажът да мяса на някаква огромна скала. Пресичайки орбитата на Земята, тая скала ще се срещне с таксито на Мъск и астронафтите. Снимките ще бъдат автоматично засекретявани. Разговорите - още повече.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Задайте си въпроса защо хората пишат ! - нека ни удари , време е да ви затрие и т.н.
Това се разбира като ! - вече ни е писнало ама много ни е писнало.
И в Америка е така и в целият свят е таке ! - кога ли ще капне капката с която ще прелее чашата ?
16
1
 
4
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
Пак ли ша са мре бря?Ко знам когиз жа дойде краят на свето жа ида си изкопам трапа и жа тегла пари от некоя банка и дживот.Едине пийне ей тия три неща!
15
3
 
1
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Хаха, гама-мейла ми сложил 12 минуса гледам и вероятно е изтичал да си опръска гащите от кеф, воайорчето малко!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еми,

Няма човек, който да се е родил, и да не умрял. Но последните три месеца показаха, ме у нас има много хора, които се мислят за безсмъртни и неуязвими дорпи от зелен криптонит.
13
3
 
7
 
! Отговори
Еми... преди 1 месец
Време беше всички да умрем.
12
1
 
10
 
! Отговори
Дидо преди 1 месец
Хабъл и Кеплер също са част от продуцентската къща на Джордж Лукас.
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Типично по краварско масонски. НЕма А се плашите ама пресича орбитата на земята. Искат да ни кажат да си приготвим скафандрите и да се окопаем надълбоко под земята. Това паве ако удари земята ще се равнява по сила на няколко атомни бомби по силни от пуснатите над Хирошима и Нагазаки. Ама вие не се плашете нЕма да усетите нищо. Всичко ще трае няколко секунди.
10
0
 
18
 
! Отговори
До 7 Додо преди 1 месец
Евала пич, добре че има умни хора като тебе дето НАСА не може да ги излъже.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Супер ! Това е една добра новина ! Дано ни спаси от короната .....
8
1
 
14
 
! Отговори
вау баууау вау уауау преди 1 месец
всичко което могат да направят е да кажат, че ще ни удари или не. и в двата случая информацията е ненужна.
7
14
 
14
 
! Отговори
Додо преди 1 месец
Типична новина за НАСА- масонската банда, както краде 60 милиона долара на ден бюджет (факт) от Американския данъкоплатец, като в замяна пуска картинки от компютърна анимация, фасилитира атеизъм с безумните си теории за същността на “космоса” и “черните дупки” и за да отчете дейност отвреме навреме пуска по някоя заплаха за “метеор” или “астероид”. Лъжата за 6-те експедиции преди 50 г. с кацания на Луната, каране на бъгита и телефонни обаждания от Луната до Белия Дом вече дори НАСА не я поддържа