Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!

Основателят на "Майкрософт" заяви, че никога не се е занимавал с нещо подобно
5 юни 2020 08:48, Нели Христова
170
Бил Гейтс за имплантирането на микрочипове: Това е толкова глупаво!
Снимка: БГНЕС

След появата на коронавируса и бързата реакция на десетки компании по света, които се състезават да произведат ваксина, в мрежите се появи и една мащабна конспирация. Според множество потребители фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е участвала в създаването на заразата, за да поставят проследяващи чипове на хората в световен мащаб.

Още по темата
Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично.

Основателят на корпорацията "Майкрософт" заяви, че конспиративната теория, според която той е участвал в пандемията от коронавируса с цел чрез ваксина да вкара чипове за проследяване, е толкова глупава, че не си заслужава да я опровергава.

"Никога не съм се занимавал с микрочипове. Почти невъзможно е този слух да бъде опроверган – толкова е безумен и глупав", каза Бил Гейтс пред "Business Insider".

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е вторият най-голям спонсор на Световната здравна организация, който осигури 9,76% от бюджета на организацията през 2018-2019 г.

Фондацията се занимава главно с финансиране на изследвания, свързани със създаване на нови лекарства и ваксини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Успех на Бил! Заслужавате си го!!!
116
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
....предизвиква скоротечен рак...Едно време и Чавес не им е бил интересен,докато им стана МНОГО интересен,та го очистиха при 55+ опит.А при теб-програма...Изпълни и после...Еnter...;))Това може и да е фантастика днес...,а утре.За колко време минахме от лампови телевизори ...до Smart серии...
115
6
 
5
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
До пияница мистик...ми,да включим малко логика.Имаш чип,който към днешна дата има ограничени възм и изпълнява само изброените от теб функции СЕГА. Ти ще бъдеш номериран като скот с МАК номера на чипа.Ако утре станеш ИНТЕРЕСЕН за глобалните мафиотски кланове-с определен сигнал ти се запорират сметките/НЕ случайно се ексериментира с блокчейна-ако им потръгне на глобалистите,ще ни го НАЛОЖАТ/,а пък ако си им прекалено МНОГО интересен-сигнал,и определена химическа компонента в т.н. ID Certificate
114
3
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
Така е ! Чипове в човешкото тяло е глупава идея.Затова отказваме категоричнобда я приемем.Без значение дали е на Бил Гейтс или нечий друг болен мозък.
113
7
 
12
 
! Отговори
бг преди 3 години
Бил Гейтс е пионка-бушон на Илюминатите. Той ще обере критиките срещу ваксините.84852
112
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Койчо Много си прав, либерасите всячески искат да бутнат Тръмп и да вземат властта заедно с филантропите и тогава лошо ни се пише. Но Тръмп е железен, немат никакъв шанс
111
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който е гледал филма Милиарди 2 там влиятелната психоложка попита тузара, сега какво ще ни чипираш ли?.Този филм е американски, холивудски, а репликата случайна...
110
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само едно е сигурно, че всичко което се случва за пръв път не е за пари. Парите не интересуват филантропите. Те имат някаква друга цел. Не са парите, не е властта.
109
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще слагат чип само на тези който си мислят че земята е кръгла. На нормалните *** който знаят че е плоска нищо няма да слагат защото не са опасни.
108
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил Гейтс най-накрая коментира твърдението, макар и лаконично
107
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Бил Гейтс е кукла на конци,той е изпълнител на желанията и заповедите на други!И да,има такава група,които искат да обезплодяват,вкарават наночастици или убиват хората на нашата планета,освен следенето на хората.
106
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние имаме демографска катастрофа и недостиг на българско население и не може да поддържаме такива теории или практики,за унищожаване на населението!Всеки човек има право на живот и никой няма право да отнема чужд живот,отнемането на живот е престъпление и е подсъдимо!
105
3
 
18
 
! Отговори
Егала преди 3 години
Геноцида с ваксините трябва най-после да се спре!Това е оръжие за масово поразяване!Винвниците ще отговарят скоро за престъпленията си!
104
7
 
2
 
! Отговори
dr. Bill Stalin преди 3 години
"When there's a person, there's a problem." - 2020: ~7 млрд. / ~ 9 млн. умрели деца- 2025: ~3.5 млрд. / ~ 4.5 млн. умрели деца____50% намаление на случаите на умрели деца = голям успех С Уважение,д-р Бил Йозеф Менгеле
103
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До K6И в някои държави в Африка са му забранили ваксините преди години,защото след изследване,се оказва , че съдържат вещества за обезплодяване.
102
6
 
9
 
! Отговори
Тъпчо преди 3 години
1 чип = 1 чип1 смартфон = 20-30 микро-компютъраАз ли съм глупав нещо ... защо някой би искал да ви инжектира чип?! Вие сте си достатъчно чипирани, че даже и не се оплаквате. Не се връзва просто. Ваксините са за най-обикновена стерилизация - да нямате по 20 деца. Това е. Така д-р Бил Менгеле ще намали смъртните случаи. Стар и работещ принцип - Няма човек, няма проблем.Кво се панирате?!
101
3
 
14
 
! Отговори
K6 преди 3 години
Вместо да се оправдава да уточни защо е персона нон грата в Индия осакатил 400.000 деца
100
4
 
11
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
Не мислите.Един чип в тялото ви, най-много да ви засича локацията и да ви мери температурата и кръвното налягане.Един милион чипа в ръката ви, могат да правят всичко горе-изброено + да ви подлушват, да ви гледат и прочее..Безумно е да избереш един чип, пред телефоните, които вече всички носите и не се оплаквата. Нема логика просто.Ваксините са за стерилизация на индивиди, които живеят като животни - на гърба на хората, прости, имат по 20 деца, нямат храна и гласуват за ГЕРБ и ДПС. ФАКТ!
99
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До redordeadИма,ти си провери фактите и научи какво е "късно Средновековие",имало е робство дори до края на 18 век.Новото робство не е на расова основа,а срещу хора търсещи права,реално право и справедливост,ако засегнеш нечии нечисти интереси,просто системата те изхвърля
98
4
 
3
 
! Отговори
redordead преди 3 години
Иначе, да уточним за Анонимен 104, че Роболоваделски строй през късното средновековие няма...оправи си малко понятията, иначе с чип и без чип си лесен за манипулации...