Разбиха склад за кокаин и в Долни Богров

Свързан е с кокаина от Студентски град
Обновена: 5 юни 2020 18:00 | 5 юни 2020 18:00,
5
Разбиха склад за кокаин и в Долни Богров
Снимка: БГНЕС

Втори склад за кокаин с 12 кг от дрогата е разбит в Долни Богров като продължение на акцията в Студентски град, където на 24 май бяха намерени 327 кг. Това стана ясно на мярката за неотклонение на втория задържан по случая - Манол Ликолов, съобщава „24 часа“.

Още по темата


В жилището в Студентски град е открита тетрадка с почерка на Николов, в която си водил записки. В нея Николов описвал стоката, която е съхранявана в депото за наркотици, както и тази, която е изнасяна от жилището. Последната дата, описана в тетрадка е 24 май. Точно тогава съучастникът му Николай Петров бе заловен с 40 кг кокаин в багажника на мерцедеса си, а после разследващите влязоха в апартамента и намериха големите количества.

Манол Николов е с чисто съдебно минало. Той е с ампутиран крак и протезата му е намерена в жилището в Студентски град. Пенсионер е по болест. Съдът го остави за постоянно в ареста, както и първият задържан Николай Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Вертел преди 2 месеца
ТОНИ УСМИВКАТА ОТ ГАРА ЛЕВСКИ ПЛЕВЕНСКО, ВСЕКИ ДЕН НОСИ ПО ОБЯД АМФЕТИ И ТРЕВА НА АДРИАН ТАРЛОТО, КРИЕ ГИ В РАМКАТА НА КОЛЕЛОТО СИ.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ха ха ха ха ха
4
0
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Предполагам надписа е на испански език
3
0
 
2
 
! Отговори
Еее преди 3 години
Скъсаха ги
2
2
 
9
 
! Отговори
.. преди 3 години
интересен надпис има на желетката ... POLICIA :) На какъв език е това? Не е български и не е английски... УНИКАЛНИ СА! Давай на шльокавица и тва е!
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези колко пъти има да хващат едно и също количество. Добър пиар, браво