Арестуваха хирург в Добрич за детско порно

Мъжът го гледал и разпространявал
17 юни 2020 11:15, Петя Славова
14
Арестуваха хирург в Добрич за детско порно
Снимка: БГНЕС

Арестуваха хирург в Добрич за детско порно. Той гледал и разпространявал детско порно, както у дома, така и на служебния си компютър, съобщава "24 часа".

Мъжът бил задържан тази сутрин при акция на антимафиотите от отдел "Киберпрестъпност" от ГДБОП. Негови колеги разказаха, че той често можел да бъде засечен в казината. Натрупал много дългове.

Медиците са възмутени, че колегата им е гледал детско порно, дори на служебния си компютър. Мъжът е задържан за 24 часа и се очаква прокуратурата да му повдигне обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
До АнонименПраБаба ми е забременяла на 12 , имала е 12 деца, някой са починали други оцелели , ами да я бяха съдили , са това за помощите нещо малко не си го разбрал колега , все пак в закона пише Български гражданин , ами как ли би обяснил на праБаба да не прави деца , заради криворазбраната ти идеология че няма как да ги гледа . Всичко опира до въпрос на избор относно на каква възраст някой иска да е майка или татко, това няма нищо общо с педофилията , а помощите съвсем
9
2
 
5
 
! Отговори
Тафров Пендолфинито преди 3 години
На Яворчо гологлавия фейкновините...
8
4
 
21
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Задължително трябва да има публичен регистър на педофилите... такива болни същества, след излежаване на присъдата после често се опитват да работят в училища, DJs на детски партита и т.н . професии свързани с дечица. И ТОВА Е АБСУРД
7
5
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Който не спазва всемирните закони, попада под ударите им. Ако някой се мисли за много голям тарикат, това си е лично негов проблем. Някой наричат целокупноста от тези закони, Бог, други природа, но това е един и същи феномен.
6
5
 
17
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Има Божия любов, която отсъжда на всекиму според заслугите. Никой не може да избяга от него, никой! Посегателства срещу деца е много тежък грях!
5
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да му се оперират топките на хирурга!
4
6
 
20
 
! Отговори
Асана преди 3 години
Да се разследва случая, че той може и деца да е упоявал в кабинета си и да се е гaврил с тях...
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ем ... гледал ся ... ко да направим. Ама е добър хирург ... мууухахаххахаха. Сега колко ли ще умррът, докато е в затвора?
2
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е болестно състояние... отврат...
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сложете му снимката на тоя хубавец да не пипа на хората децата.