Путин благодари на руснаците за подкрепата и доверието

Той разбирал тези, които гласували против промените в Конституцията
140
Путин благодари на руснаците за подкрепата и доверието
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин благодари днес на своите сънародници за одобряването на поправките в Конституцията, предаде ТАСС.

"Искам да се обърна с думи на благодарност към гражданите на Русия, искам да кажа "много ви благодаря" за подкрепата и доверието", заяви Путин при откриването на заседанието на организационния комитет "Победа" - съвещателен и консултативен орган към президента на Руската федерация.

Още по темата
Той припомни, че преди многократно е говорел за необходимостта от "усъвършенстване на политическата система и укрепване на социалните гаранции", както и за затвърждаване на "суверенитета, териториалната цялост, нашите духовни, исторически и нравствени ценности".

По думите му след разпада на Съветския съюз е минало "съвсем малко време по историческите критерии и несъмнено съвременната Русия все още се намира в стадия на формиране и утвърждаване".

Същевременно руският президент изрази разбиране към хората, които на допитването са гласували против промените в Конституцията.

"У нас все още има много нерешени проблеми; това е вярно, хората често се сблъскват с несправедливост, бездушие, безразличие, все още мнозина живеят трудно и с проблеми, а на нас, ръководството на страната, често ни се струва, че правим всичко възможно", каза Путин и добави: "Но не, животът показва друго, животът показва, че ние често не довършваме работата, а трябва да действаме по-бързо, по-точно, по-организирано, по-ефективно."

Путин констатира, че резултатите от всенародното гласуване показват, че голямото мнозинство от гражданите на Русия вярват, че управляващите могат да работят по-добре, за да оправдаят "високото доверие на хората".
В своето изказване руският президент благодари няколко пъти на своите сънародници, но не спомена промяната в Конституцията, която хипотетично ще му позволи да се кандидатира за още два мандата на поста до 2036 г., отбелязва Франс прес.

Поправките в основния закон бяха одобрени на всенародния вот със 77,92% от гласовете. Опозицията разкритикува резултата като "огромна лъжа" и "фалшификация". (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
После Путина придут куда более жсткие люди!
36
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия е страна с Мисия в Историята на новата епоха и новата човешка раса. А Западът помога на Русия да израстне. Едно дете не израства с лежане, а като минава през трудности и изпитания. Всичко е изчислено точно.
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ФактАко Западът не искаше да унищожи Русия защото има нужда от ресурсите и, от лидер като Путин нямаше да има нужда. Можеше са си остане Елцин, руснаците си мислеха, че сега вече няма Изток и Запад, вече сме едно, но много скоро разбраха, че западняците считат руснаците и всички източно европейци и славяните за хора втора ръка и за тях Русия е новото Конго. Е, с Русия не успяха заради Путин, но за това пък здраво мародерстват и изстискват страни като България.
34
6
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Ако САЩ не бяха започнали войната срещу Русия,Путин вече щеше да е забравен.Каква беше идеята?Първо унищожаване на Русия като държава с всички възможни средства(икономически,политически и военни),а после подчиняване на вече беззащитния Китай.Какво се получи обаче-Русия оцеля и се наложи на световната сцена като фактор,а ресурсите и се пренасочиха към Китай,правейки го още по-силен и независим.Стана като в приказката-дядото(САЩ) ни с риба,ни с кожух.Че и по-зле.
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКакво хилядолетна история бе ?Я прочети ИСТОРИЯ НА РУСИЯ бе !---------История на Русия трудно се чете, че е много дълга.А история на оттатък атлантиците се изчерпва с избиването и хербаризирането на индианците - няма нищо за четене.Прочети още на: https://dnes.bg/notifikacii/2020/07/02/putin-blagodari-na-rusnacite-za-podkrepata-i-doverieto.455317,1#comment-newest
32
2
 
8
 
! Отговори
До 29 преди 3 години
Путин им върна Крим. Нашият премиер да върне от румънците Южна Добруджа и аз ще го уважавам. Сега като си разшириха Русията как няма да си имат самочувствие?.Те богатите ходят в Сочи на почивка , у нас най-пропадналата *** алкохолици. В България няма семейни хотели и туристите ни идват само , за да пият и слушат чалга. Ако е дошъл някой по-съвестен, на втория ден ще да е избягал. Това е за мутрите и бетона на морето. Тая година никой няма да дойде.
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПо-добре Вожда Путин от колкото Вожда Тиквата===или вождкинята Меркел, или вожда Макрон, или вождкинята Елизабет Втора или техните нови *** поданици.
30
3
 
5
 
! Отговори
NASA преди 3 години
След атаката на NASA Велика Украiна ще бъде-най-просторната европейска държава.
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-добре Вожда Путин от колкото Вожда Тиквата
28
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 31Какво хилядолетна история бе ?Я прочети ИСТОРИЯ НА РУСИЯ бе !Когато България е била вече шест века на картата на днешния руски Гулаг е все още бяло петно бе.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Росица Плевн Алиев Значи ,край с надеждите за двуполови бракове ,*** обучение ,гей паради ? Тю ю ю ! Ц ц ц ц ! *** ! И ще слага в Конституцията: Бог , семейството е от мъж и жена ,задължително ще изплащат заплатите ,индексират пенсии ? Плюе на демократичните ценности ,мръсникът . Че и пари раздават на хората ,заради вируса !
26
6
 
3
 
! Отговори
И пак семейство преди 3 години
защита семьи, материнства, отцовства и детства; защита института брака как союза мужчины и женщины; создание условий для достойного воспитания детей в семье, а также для осуществления совершеннолетними детьми обязанности заботиться о родителях;
25
6
 
5
 
! Отговори
Семейство преди 3 години
Дети являются важнейшим приоритетом государственной политики России. Государство создает условия, способствующие всестороннему духовному, нравственному, интеллектуальному и физическому развитию детей, воспитанию в них патриотизма, гражданственности и уважения к старшим. Государство, обеспечивая приоритет семейного воспитания, берет на себя обязанности родителей в отношении детей, оставшихся без попечения
24
7
 
5
 
! Отговори
Патриотизъм преди 3 години
Российская Федерация чтит память защитников Отечества, обеспечивает защиту исторической правды. Умаление значения подвига народа при защите Отечества не допускается.
23
6
 
4
 
! Отговори
Православие преди 3 години
Российская Федерация, объединенная тысячелетней историей, сохраняя память предков, передавших нам идеалы и веру в Бога, а также преемственность в развитии Российского государства, признает исторически сложившееся государственное единство.
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23Какво достойнство бе !Нали ги гледам на морето как са се уровили в пясъка под чадърчитата от соц време в безплатните зони между хотелските чадъри и шезлонги.А тези дето разнасят сладолед минават през тях, като през турски гробища, защото твойте "достойни" руснаци не могат да си позволят да си купят !
21
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е, че Меркел е демократично избирана вече 20 години. Може и тя да изкара до 2036-та, все така демократично избирана.
20
4
 
5
 
! Отговори
Вервайте Му преди 3 години
Казваше толкова години, че няма да повишава пенсионната възраст... и я повиши. Казваше толкова години, че не бива да се пипа конституцията... и я преправи за себе си.Затова пък не обеща на руснаците, че няма да допусне нова световна война, а ги обнадежди, че другите ще пукясат, а те ще отидат вкупом в рая.И ги увери, че с доходи на човек от семейството, еквивалентни на 400 лева месечно, 70% от населението били средна класа.Каквото каже Вовата - истина е, ама неоспорима.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да благодари на статистиците, а не на руснаците...ама то е без значение.
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този късия ще легне до Ленин след като срине Могачая ИЗ основи. Руснаците по принцип любят онези вождове, които ги бият и убиват в огромни количества.